Olurmu öyle şey sizin parçanız o
Benim eşim karnım büyüdükçe daha mutlu oluyor bana sakin arkan dönüp uyuma der hep hic arkasın dönmez... o sana arkasın döndüğünde sen ona sarıl ertesi gün o da sana satılacaktır belkide öyle. Daha rahat yatıyordur
Biraz tedirgin oluyorlar sanki..buda yansıyor tabi.. üzerine yorgunluk uyku vs.. sen sarıl o dönünce elini tut saçını okşa.. sırtına masaj yap.. uyusada hisseder.. sogumamistir ama oluyor ara ara.. o zamanda mesafeyi sen yakın tut
Hamilelik donemimde biz onların bi parçasını taşırken onlarda bi tuhaf oluyorlar benim kocam beni aldatıyor mesela temiz ve dürüst seven adamlar yok denecek kadar azaldı bu hayat çok acımasız
Bence onunla alakası yok canm bnm eşimde arkasını dönüp yatardı ama beni en çok da karnım çıktığı zaman daha bı tatlı severdi ne şirin olmuşsun derdi hep onlar birazda bebekten dolayı dokunmaktan korkuyorlar eşim uyurken eli ayagi bı yerime değecek diye yatağın bı köşesinde yatardı bn zorla kendime çekerdim düşersin derdim
Bız gobeklerden ulasamiyoruz bile birbirimize cok zormus bu hamilelik canim
Begeniyordur ya düşünme öyle ben öyle bişey hissedince hemen tribe giriyorum benimki ilgi alakayı arttırıyor tabi söylene söylene iyice kafayı yedin diyor bana
Yok canim hic oyle dusunme hamilelikte cok fazla bunaliyoruz erkeklerde bunun farkinda esimle sarmas dolasken karnim buyudukten sonra bi 5 dakka sarilirsi uyicagimiz zaman hangi pozisyonda rahatsak o sekilde hadi iyi geceler der yatardik ;Dd hala oyle mesela yatakta sarilır falan ama uyku şeyine gectikmi iyi geceler askim deriz yüz üstü yatarız
Sen arada arkadan sarıl sen sadılmıyosun ben sarılıyım de :))
1,486,359 soru
24,300,128 cevap
344,022 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın