zlar anı gelsin benim yukseklık korkum var koprulerden ve ust gecutlere karsı guvensızlıgım var gecemem yıkılır diye ) 1 bucuk saat yol gittik su kopru İcin forogrfcı buse cık diyor ben cıkamam sonra anladılar korkum olduğunu onun de cekılım diyorum esim cıkalım diyor 4 kısı elimden tutarak cıkardı beni neyse o arada yyruyun dediler ben titrek titrek gidiyorum arkadan dron geliyormuş ben sesi duydum bagırarak geriye kostım ben size yıkılır kopru dedim diye cıcrk ne varsa attım suya panikten forogrfcı gulmekten herseyı kenera bırakmıştı ve tabi cıcegımı cıkarmak İcin yarım saat ugrasmısşardıvar mi boyle komik kotu anılar
Dugun cekimi degilde konvoyda bizim onumuzdeki arabaya carptik bizim arabaya baska bi araba cenem koltugun sert yerine vurduydu su falan getirdiler ben korkmadim ama gelinsin ya ayri bi ilgi oluyo tabi herkes basima toplandi suyu bi getirdiler 5lt lik bidon bardak yok gelinlikle 5litrelik bidonu tepeye diktim otoban da siz dusunun )))her gelinin hayalidir otobanda 5ltlik bidondan tepeye dikip su icmek ))
Ahahaha ay koptum kız ama fotolar çokk güzel
Ohaaa fotolar efsana beee
Benimde tuhaf bi anim var beni gelin almaya geldiler tabi musluklar acikdi benim sac makyaj bozuldu ciktim evden dua edildi bindim arabaya esim konvoyu beklemeden basti gitti otele herkes arabaya binene kadar yil gecer onlarimi belkiycem aldim iste dedi biz otele vardik millet yarim saat snr geldi
Arkadaşım nisanda evlendi ben eylülde evlendim. Fotoğrafçımız tesadüfen aynıydı. Onu tuttuğumuzu öğrenince arkadaşım o fotoğrafçı dış çekimde günün sonunda çekim esnasında suya atıyor ıslanıyorsun ben belime kadar ıslandım dedi. Fotoğrafçı benden küçüktü öyle lakayt bir davranışı olacağına hiç ihtimal vermedim. Dış çekim günü geldi çattı, kale manzarası, orman manzarası derken gün batımı manzarası çekmeye sahile geldik. Pozumu anlatırken az daha ileri Melike ablacım az daha az daha derken dalgaların ucuna geldik ben korkmaya başladım en son fotoğrafçı 3 metre uzaklıktayken "Ayhaaaan sen çekim sonu gelini denizde ıslatıyormuşsuuuun bak ben senin ablanım bana kıyma hem de yüzme bilmiyoruuuum" diye bağırdım. Fotoğrafçı ve iş arkadaşları çekime gelen arkadaşlarım gülme krizine girdi.
Öyle bir geleneği varmış ama çekim esnasında sinirlerini bozan pozları düzgün yapmayan o pozu vermem o poz iyi değil diye kapris yapan insanları ıslatıyormuş. Benim sadece gelinliğin ucları ıslandı.
Not :şimdi tuvalden çektim. Normalde çok daha güzel
Ama siz çok tatlisiniz
Komik yok ama talihsizdm
Hahah kötü olmuş ama ya :D fotoğraflara bayıldım bu arada
Benim dış çekımim de tam foto çekiliyordu beni bi gülme alıyodu fotoraf çeken çocuk bittimi abla gülmen diyodu daha çok gülüyodum o gün gülme kırizlerim yüzündn foto çekimi geç bitmsti
Dıs cekimimiz cok guzeldi hersey yolundaydi 1 bucuk saat gezdik foto cekildik farkli yerlerdri son yarim saat kala gol kenarinda foto cekinecektik. Fotocu esime taşın uzerine cikmasini soyledi bana tutunuyordu esim dengesi bir kaybetti hoop suya dustu ama dizlerinin uzerine benimde cicegim esimdeydi oda suya dustu. Ben kahkaha attim cok komikti ben esimin elini tutup kaldirirken esimde cicegi sudan aldu suyunu serpmek icin havaya cirpti su damlaciklari uzerimize yagdi o esnada fotocu resmimizi cekmis harika bir foto ve ani kaldii )
Ah ah ne özeniyorum şu dış cekimlere
Esimin babası fotoğrafçıydı. Düğün de kamera yi önüne gelen cekmis değişik şekillerde ters düz falan vee asıl bombeee düğün fotoğrafımız yok dis çekimi bırak stüdyo bile yokk sagolsun ablam gelin masasında dans ederken cekmis o kadar
1,487,592 soru
24,318,136 cevap
345,175 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın