0 oy
871 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Eşim bu ara çok sık mesaiye kalıyor ve eve geliyor yemek yiyor kızımızı seviyor benle beş on dk sohbet ediyor koltuğa uzanıp uyuyakaliyor. Sinir oluyorum. Hevesle gidiyorum kızımı uyutup geliyorum bı bakıyorum uyumuş. İnsan bekler biraz konuşalım vakit geçirelim diye. İki gündür böyle yapıyor yoruluyor farkındayım ama benimde ilgiye ihtiyacım var sonuçta haksız mıyım kizlar sizce ? Siz bu durumu yaşıyor musunuz , yaşıyorsanız nasıl vazgecirebilirim bu alışkanlıktam fikriniz var mı ?

26 Cevaplar

0 oy
(319 puan) tarafından
Kiz iki gunse birak uyusun yazik :) bnmki cok uykucu bazen sitem ediom ama onlara da hak vermiyor degilim
-Reklam-
0 oy
(658 puan) tarafından
Sen 2 gundur oylesin be bacim ben 2 yıldır yani evlendiyim günün sabahsindan
0 oy
(539 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım. Mutluluğunuz daim olsun. Yine de haline şükret. Kocan yanında. Cocugun sağlıklı sıhhatli. 
0 oy
tarafından
Valla vazgecirecek bisey bulirsan banada soyle benimki hergun oyle
0 oy
tarafından
Kız calismasa daha mı iyi adam yoruluyor demekki idare et bakalım 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Hayatınız da hiç çalıştınız mi ... Calissaydiniz bence anlardiniz insan dışardan gelince direk kendini yatağa atmak istiyor yoğun iş temposunu yaşayan bilir sizde ilgi dusunmeyin bu aşamada anlayış gösterin kocaniza vitamin verin daha zinde olur belki

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 350 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 563 göst.
0 oy
18 cevap 321 göst.
22 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,464 soru

24,111,507 cevap

332,982 kullanıcı

...