0 oy
1,175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esim her defasinda arkamdaj is ceviriyor artik artik yoruldum takatim kalmadi ne zaman annemlere gelsem ya ablasiyla ablasiyla ya yemege goturuyor ya tatli aliyor muhakkak bisey yapiyor ablasi bana iftira atti neler yapti cocugum ameliyat oldu aramadi bile ama umrunda bile degiliz dun geceden beri kafayi yiyecem artik niye boyle yapiyor hic mi degerimiz yok gozunde gozunde varsa yoksa ailesi bize yedirmez bize gelince parasi yok ama onlara gelince var ne kadar tartissamda haklisin der ama iki yuzlulugune devam eder artik bunaldim cocugum olmasa kendime kiyacam yeter artik ailemden uzakta bir sehirde sahipsizim deliriyorum yavas yavas artik

7 Cevaplar

0 oy
(1,715 puan) tarafından
Ben öyle kocayı öldürürm 
tarafından
Yok kiz ne eltisi bi eltim var oda dusman basina sinsiiiinin tekiii
(796 puan) tarafından
Kız bana dedi ya eltim mi diye :))
(1,715 puan) tarafından
Bize diyor kız eltimisinz diye :)
(1,158 puan) tarafından
Aynen size canlar:)
tarafından
He simdi anladim canim :))
-Reklam-
0 oy
(18,204 puan) tarafından
size gelince yok onlara gelince var öyle olur mu 

seni gönderip iş çecirmesi hoş değil göz dağı ver giderim diyip
tarafından
Verdim canim soyledim gidersen git cocugumu birak nereye gidiyorsan git dedi cocugum icin katlaniyorum o adama zaten
tarafından
Çocuğumu alırım giderim diyeceksin. O ne öyle. Anası nerdeyse çocuk da orda.
tarafından
Onun umrunda degil ki cocuk zaten alir anasina verir onlarda vicdansiz cocuguma olur olan ailem arkamda olsa dusunmem ama ailem arkamda degil bosanirsam gidemem oraya biliyorum
0 oy
(163,336 puan) tarafından
Şukur ediyom bendeki koca boyle degil valla elimde kalirdi
tarafından
Sorma qrtik tukendim ne yaoqcagimi sasirdim stressiz gunum gecmiyor ne yaoacam sasirdim hep kendini hakli buluyor tartismayi cikaran ben oluyorum onun sucu yok ona gore
0 oy
(6,325 puan) tarafından
Nekadr kendi ailesine düşkünmüş Allah sana sabır versin cnm 
tarafından
Amin canim artik kafayi yedirdi bana bu adam asla ama asla konusmayacam ne yapiyorsa yapsin kendine artik tahamulum kalmadi uzak sehirde sahipsiz gibiyim resmen orda kopek muamelesi goruyorum
(6,325 puan) tarafından
Benım eşimde ailesine değer veryor tabı o degerin iki katını bna veryor çok şükür yanı neblm insan üzülür onu bunu yemeğe gotr bni gotrme neblm insan üzülüyor vala haklısın ama beterin beteri var yınede sabrlı ol bnce çoçuğun varsa boşanma derim  çoçuklar çok arada kalyor çok zpr oluyor ablamda eşinden ayrı ondan blyorum
tarafından
Yok canim bosanmayqcqm ama tepkimi gosterecem eskisi gibi olmayacam huzuru bozulsum ki anlasin kpmusmasin
(6,325 puan) tarafından
Evet taviz verme hata o sana baktgnda yüz çevir yanı belki oyle anlar ben eşime yüz çevirince eşimde hemn barışıp dedıgımı yapyor
tarafından
Dayanamadi bundan sonra kim benim cocuguma karima naparsa aynisini yaoacam dedi insallah lafa kalmaz icraat eder
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Kendine kiyacagina kocani karsina al konus laftan anlamiyorsa yolunu ayır 

Simdi diyen olur yol ayırmak kolaymi 

Öyle insanla yasamaktansa yol ayirmak daha kolay ve mantikli olanı 

tarafından
Canim bana kalsa coktan bitmisti ama cocugumu vermez vana daha kucuck iki bucuk aylik cocugu alirim elbisesini bile gostermem diyor
(30,106 puan) tarafından
Alamaz bosuna konuşuyor
tarafından
İnsallah ama bosansamda nereye gidecem naoacam bilmiyorum ki ailem arkamda olsa bir saniye bile dusunmem simdi giderim avukata
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Benden bişey sarkınıp ailenden sakınmayacaksan ben hayatından çıkayım olsun bitsin de. Yaptığı çok çirkin. 
tarafından
Bosanmayi cok istiyorum annem her defasinda bosanilir mi katlan diyor kocam bi yandan cocugu alirim elbisesini bile goremezsin diyor napacagimi sasirdim bosansam nereye gidecem hayatta babamin evine donemem
(7,931 puan) tarafından
Yani hayatından çıkayım desen bile düzelme olmaz mı
Ama onun esas ailesi sensin. Ablasına bugün tatlı alıyorsa yarın sana da almalı, yemeğe çıkarıyorsa bir kaç gün sonra da senle çıkmalı yada hep beraber gitmelisiniz. Dışlıyor adamdan saymıyor
tarafından
Aynen canim ben yemege gidelim dedim para yok dedi bi baktim annemlere geldim ablasini almis yemege giturmus canim tatli cekti yine para yok dedu bi baktim ablasini tatliciya goturmus para istedim zar zor gonderdi tartismayla bi baktim onlara tatli almis kizim ameliyat oldu sormadi bebek tatlisiymis sormdiklri bebegin ne tatlisini yiyecekler
0 oy
(139 puan) tarafından
Ayni seyleri bende yaşadım canim ayni ama asla degismiyolar asla
tarafından
Degismiyolarsa huzurlarinin bozulmasinada katlanacaklar ona aynisini dedim ya ablasi ya ben onu tercih ediyorsa sakin beni arama dedim artik yoruldum o kadin napiyor ne ediyor huzurumuzu bozmayi basariyir
(139 puan) tarafından
Bzmkinin aileside öyleydi cok duskundu onlara esim ayni mahalledeydik birde sonra allahtan onlar kavga cikardi kiskancliktan hep bzi kiskandiklari icin 1 degil 2 degil arka arkaya onlardan olay patlak verince esimde artik anladi baska semte tasindik hala gorusulmuyomu dersen gorusuluyo ama cok nadir suanlik onlar 2 3 gunde bi yine ariyolar insallah esim yine doneklik yapmaz onlardan taraf olmaz yoksa beni yoksayip tek ailesi onlar moduna giriyo
tarafından
Ayni benim esim canim iyiki tasinmissiniz erkekler donek valla canim guvenesim gelmiyo bidaha yapmayacam dedim ama hala guvenemiyorum bizimkilee yuzsuz yine geliyolar malesef geldiler mi bilerek evi alt ust edip gidiyorlsr
(139 puan) tarafından
Bzmkinin aileside cok yuzsuz bide istedigi seyi emrivaki yapip yaptiriyo arsz insanlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 430 göst.
2 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde yagmuraslan (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 435 göst.
2 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 429 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 376 göst.