0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (1,083 puan) tarafından
Hasta olan dogustan rahatsizligi olan yada ne bileyim herhangi bir kaza gecirmis olan bebekleri goruce ben dayanamiyorum yuregim parcalaniyo. Benim bebegimin dogdugunda 3 kere nefesi kesildi aspre yaptilar ve 5 gun boyunca igne yedi ben ona dayanamayip hungur hungur agladim. Rabbim o bebeklerin annelerine yardim etdin bebeklerine sifa versin.. Ozellikle tiktokta görüyorum bakamıyorum bile.. Esma diye bir bebek var hidrosefali hastasi devamli beyninde su toplaniyormus cok uzuluyorum... Rabbim yardim etsin sifa versin.. O kadar güçlülerki kendileride anneleride Rabbim yardımcıları olsun. Keske hic bir bebek hasta olmasa

3 Cevaplar

0 oy
(18,225 puan) tarafından
amin Rabbim bütün bebekleri, çocukları korusun insAllah 
(1,083 puan) tarafından
Amin canim amin cok zor
(18,225 puan) tarafından
öyle  canım herşey Allah'tan  Allah sabır versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben cenet kuşu deye bi sayfa var instagramda orya girdimi hüngür hüngür ağlıyorum takıpten çıkmak istiyorum ne bilim çıkamıyorum 
(1,083 puan) tarafından
Ya bende dayanamiyorum ölen çocuklarını ne bileyim hasta çocuklarını atiyolar. Onlarida anliyorum durumları olmadigi icin ysrdim istiyolar ama darmadagin oluyorum.. korkuyorum
tarafından
Bende öyleyim canım çocuğum olduktan sonra daha beter oldum valla hepsine yardım ede bilsem keski
0 oy
(667 puan) tarafından
ALLAH bütün çocuklara şafi isminin hürmetine şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsunlar 

RABBİM hiç bir annenin yüreğini yaralı bırakmasın 
(1,083 puan) tarafından
Amin canim amin insallah

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 936 göst.
25 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ceylann (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 462 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 777 göst.