Maalesef bizim toplumumuz böyle boşanınca hep kadın kötü oluyor erkek her durumda aklanır ve bende size söylüyorum iyi ki varsınız
Annesi olarak etrafa karsi güçlü durman lazim sen ne kadar saglam durursan oglunda buyudukce o kadar güçlü olur.
Kendini kocasına köle yapmış zihniyetidir bu. Evinde huzuru olmayıp dışarı saran, kocasından bi güzel söz, bir öpücük görmeyen fesat insan zihniyetidir. Cok gördüm çok duydum. Benim de anne baba ayrıydı kardeşim 3 yaşındaydı bossndiklarinda sürekli vah yazık diye acidilar. Kendi akrabalarım dahil. Simdi en küçüğümüz 19 yaşında kendi kendinize büyüdünüz aferin helal olsun diyorlar. O zamana kadar bi faydası olmamış insanlar sadece konuşuyor. İçini bilen duyan yok.. Onlara asla kulak asma. Kimi arkadaşlarım var bebeği doğmadan boşanan öyle bir hayat yaşıyor ki insan imreniyor. Demem o ki önce sen iyi olacaksin ki bebegine de iyi geleceksin. Dışarıda konuşan insan bugün var yarın yok ama sen her zaman bebeğinin yanında, arkasında durmak zorundasın. Çünkü sen çok güçlüsün
1,489,161 soru
24,340,582 cevap
346,031 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın