0 oy
628 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oğlum 10 aylık kaç gündür hiç uyku düzeni yok saadece 1.5 saat uyuup uyaniyor mama içiyor sonra geri uyumak istemiyor ayağımda sallıyorum saatlerce çok yorgun uykusuzum günlerdir böyle önceden böyle değildi 1 haftadır böyle  o kadar yorgun düşmüşüm ki sabaha karşı ayağıma aldım yine sallerken içim geçmiş normalde uykum çok hafif sağdan sola dönse uyanırım ama bu defa uyanamamisim yönerken yataktan aşağıya düştü :'( aklım cıktı saatlerce içli içli ağladı yavrum şimdi uyudu ama ben kendimi sakinlestiremiyorum nasıl olur böyle ya ona bisey olsa Allah'ım çok kötü rabbim kimseye evlat acısı vermesin hamileyim iyice ağırlastim uykum da ağırlaştı ondan boule oldum her halde 

10 Cevaplar

0 oy
(421 puan) tarafından
Canım bana da olmuş anneannem düşürmüş ağlamış falan hatta bunu bana 20 yaşımdayken itiraf etti kimseye söyleyememiş anneme falan. :) hiç bilerek isteyerek yapar  mı insan böyle bişeyi kendini üzme çok şükür bişey olmamış yavruna artık daha dikkat edersin düşe kalka büyüyorlar işte hamileymişsin bide üzme kendini allahım beterinden korusun
tarafından
Amin yavruma bisey olmasın
-Reklam-
0 oy
(236 puan) tarafından
canimyaa  kac aylik hamilesinki cox zorya bide en  enerjik zamanlari cocugun  dahada dikkatli olmalisin benimkide 10 ayinda  yatagindan dustu sukurler olsun bi sey olmadi simdi 1 yasinda nerak etme canm kayma kusma halsizlik falan yoksa bi sey olmaz   
tarafından
Bisey yok çok şükür 3 aylık hamileyim
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum bişi olmaz allahın izniyle yerde yatın canım yere yatak yap sen uyusan bile oğlun düşmez 
tarafından
Öyle yapicam olmazsa çok kötü oldum ya
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canim hepimiizn basina geldi korkma valla bende bu yüzden ikinci cocugu şimdi düşünmüyorum uyku cok yapıyor e zaten kizda ufak belki ilerde yaparim oda belli değil belki bidaha uykusuz kalırmıyim bilmem
tarafından
Çok zor gerçekten
0 oy
tarafından
Bir şey olmaz canım ayı büyük korkudan ağlamıştır sen takip et yine de ters bir durum olursa götür hastaneye o aylarda çocuklar öyle uyku problemi oluyor benim oğlum da 17 aylık ara ara yapıyor öyle 1 hafta sürüyor düzeliyor uyutmaya zorlamıyorum o süreçte biraz oyalanıyor iyice uykusu gelince belli ediyor zaten oyun cazip geliyor bu aylarda bi de diş kökleri de ağrıyabilir canını sıkma yataktan düşmeseler koşarken düşüyorlar bir yere tırmanıp düşüyorlar hepsine engel olamayız 
tarafından
Öyle vallaha ama yatağı da yeni almıştık biraz yüksek kimildadigini son anda fark ettim kalktım ama düşüyordu tutamadım çok kötü düştü
0 oy
tarafından
Cocuk bu düşe kalka büyüyecek sıkma canını benimkide sabah örümcekten uçtu 
tarafından
Örümcekten de düştü 2 kere ya hep kafası vuruyor
tarafından
Olur napalim düşe kalka büyüyecekler bizde öyle büyüdük vijdan yapma sende yorgunsun ve hamilesin
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Bide elektirik süpürgesi ve pispis sesi dene canım youtubedan
tarafından
Hepsini deniyorum canm uyuyor sonra geri 1 saat sonra kalkıyor sabaha kadar böyle saat başı kalkıyor
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canm düşe kalka büyüycekler. Abimde denizde yeğenimi elinde tutarken kaydı çocuk boğulmadı ama çok kötü Bi andı. Ve daha Bn bebekken annem gil bni yıkarken ağzıma köpük kaçırmışlar uzunca Bi süre nefes alamamışım. Daha mesela kız kardeşim 1. Kattan pencereden  düşmüştü 2 yaşında anca vardı ölüm gibiydi sanki kan kusuyordu. Sen biraz daha ucuz atlamışsın bişey olmaz Allahın izniyle bnim kardeşim pencereden düştü ama şu an gayerçt sağlıklı Bi çocuk çok şükür. 
tarafından
Çok şükür rabbim koruyor bebekleri
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bebeğini kontrol ettin mi birşeyi yoktur umarım ablamda senin gibi düşürdü yuz üstü düşmüş koştur koştur ablamın evine gittik Allah'a çok şükür hiç birşeyi yoktu ama ablam piskolojik olarak çok kötüydü bı kaç gün anca kendine geldi
tarafından
Bende öyleyim için kötüyüm ettim tabi biseyi yok çok şükür
(4,848 puan) tarafından
Tekrar geçmiş olsun
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Canım Elbette insanın canı yavrusundan daha çok yanıyor insan Anne Olunca bir başkası için yüreğinin bu kadar yanması gerçekten mucizevi bir şey ama çok şükür ki bir şey olmamış benim de kızım onu yıkadım yatağa koydum Bezini alayım dedim hemen uzandım dönene kadar yere düşmüştü yataktan aklım çıkmıştı kızım 3 yaşında hala aklımda yasadigim korku aci .. benim kizimdaTıpkı senin anlattığın gibiydi uyumuyordu doktora götürdüm bana bir iki gün boyunca fitil kullanmamı söyledi paranox dis cikarma zamanlari kendinede cocugada eziyet ediyorsun bir iki defa uyumadiginda yap uyku duzeni oturur dedi yaptim cook sukur o gunden sonra cocgumda bende dinlendim dene istersen canm dr na sor oyle dene hem agrisini qliyor hem uyku yapiyor
tarafından
Var canm o fitil kullandım 2 gün uyumuyor oğlumda etki etmiyor malesef
(1,330 puan) tarafından
Ofg off ne diyim erkek cocuklari biraz daha zor onu biliyorum Allah yardimcin olsun canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
24 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya9519 (379 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 536 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 1,112 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Inciiii tanem (294 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 690 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,121 soru

24,134,733 cevap

334,241 kullanıcı

...