0 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Burası ile alakalı bir şey fark ettim bugün yanlış anlamayın Burayı çok da fazla ciddiye aldığım için değil sadece farkına vardığım için yazıyorum ben burada yazılan soruların çoğuna uygulamayı kullanmaya başladığım zamandan itibaren bir bilgin bir fikrin varsa cevap vermeye çalışıyorum ama ben soru sorduğum zaman verilen cevaplar üçü beşi geçmiyor bugün bebeğim ile alakalı bir soru sordum Maşallah 70-80 kişi gördü ama 2 kişi cevap yazdı sadece bilinmeyecek bir şey de değildi hepimizin çocuğu var hepimiz anneyiz ve en az bir kere başınıza benim yaşadığım şey gelmiştir benim ilk bebeğim olduğu için biraz ev hanımları Buraya yazdım sadece Ama tabii ki kimse cevap vermedi sadece yazmak istedim kimse Burayı çok fazla ciddiye alma falan diye yorum yapmasın lütfen zaten çok ciddiye aldığım bir platform değil

18 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Adam seciyor burdakiler bos soruya bike canim cicmm askimmm yaaa derler onmli bisey olunca gecc dedkodu postu olsun yeterki
tarafından
Aynen öyle böyle bir platform üzerinden öyle sıkı sıkıya arkadaş olmuş gruplar var ki ancak kendi dedikodu postlarına cevap verip geçiyorlar bugün gerçekten evhamdan dığım için ve burada gerçekten deneyimli anneler olduğu için sordum sorumu Ama tabii ki cevap alamadım ama Eşim beni aldattı yazsaydım Kim bilir kaç kişi girip cevap verirdi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben yorum yapınca cevap yazilmiyor doğru düzgün o yüzden okuyup geçiyorum çoğu zaman
tarafından
Evet çoğu zaman benim yazdığım yorumlara da cevap vermiyorlar birkaç kişi var birbirleriyle çok sıkı sıkı arkadaş olmuşlar ki böyle bir platformdan nasıl böyle Sıkı fıkı arkadaş olundu onu da anlamıyorum Sadece dedikodu yapmak için giriyorlar buraya dedikodularını yapıyorlar ve gerçekten gerekli yardım için açılan postlara hiç kimse cevap vermiyor çocukla ilgili hamilelikle alakalı polis görünce okuyup geçiyorlar ama bir Kocam beni aldattı yok işte kocamın telefonunda bilmem ne yakaladım gibi postlar görünce bir bakıyorum ki 30 40 yorum birden yapılmış
tarafından
Öyle canım ben onlara da doğru düzgün yazmıyorum ama okuyorum işlerine gelen kişilere cevap veriyorlar sadece. Bu arada soruna baktım bilgim yok canım midesini üşütmüş olabilir geçici bir seydir inşallah
0 oy
(60 puan) tarafından
Canm bende anne deilim anne adayiyim bilgi aliyorum sadece bilsem cevap veririm emin ol
tarafından
Genel bir sorun canım Sadece bugün Yaşadığım bir şey değil bebeğim Normalde hiç kusmaz Bugün ilk defa o kadar fazla kusunca biraz evham landım O yüzden burada birçok anne olduğu için buradan fikir almak istedim Biraz önce baktım gören kişi sayısı 150 cevap yazan kişi sayısı 2 onlar da tam olarak fikir sahibi değiller Sağ olsunlar sadece yardımcı olmaya çalışmışlar eminim konu hakkında fikir sahibi olup Postumu gören insanlar da var ama cevap vermeden geçiyorlar buranın amacı sadece dedikodu yapmak mı yoksa birbirlerine yardımcı olmak mı Hiçbir fikrim yok artık
(60 puan) tarafından
Anliyorum canm seni bebegin belki usutmustur bosver takma cidden
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Görülme sayısı şu şekilde her girip yoruma cevap verdiğin de bile 1 artar. 

Yoruma gelince sohbet bölümü olduğu için genelde sohbet içerikler daha çok ilgi görüyor 
tarafından
Canım bebek bakımına yazdığın zaman hiç kimsenin cevap vermediği bile oluyor burada daha çok aktif üye olduğu için buraya sormak istedim ama buradaki tabloda farklı değil İnsanlar genelde Dediğin gibi sadece dedikodu içerikli postlara cevap veriyorlar
(16,781 puan) tarafından
Ever çünkü sohbet bölümu
tarafından
Sohbetle dedikodu Aynı şey değildir yalnız
0 oy
tarafından
Milletin aklı fenalığa birilerinin açığını bulup orda burda dökmeye çalışıyor

Eşim bni aldattı yada bn aldattım de nsl akın ediyorlar
tarafından
Aynen öyle gerçekten İhtiyaç halinde açılan hamilelikle ilgili ya da bebekle ilgili postlara kimse cevap vermiyor sadece dedikodu Kocam beni aldattı kocamın telefonunda uykusuz şeyler yakaladım yok işte anamla kavga ettim yok babamla kavga ettim gibi postlara cevap veriliyor zırt dedikodu olmuş Buradaki amaç
tarafından
Aynn de öyle
0 oy
(964 puan) tarafından
Slm canm bwnde pek giremiyorum girdiğim zman da faydalı bir cevap veremiceksem yazamıyorum soruna gelecek olursak benm de tek çocuk 1 yaşına girecek ek gıda döneminde evde yoğurt peynir sebze çorbası dışında bişey vermedim pureleri yemedi bide sütümh veriyordm kusma olayı hakkında bir bilgim yok maalesef belkide  ya üsttu yada fazla veriyorum canm
tarafından
Canım fazla vermişim sanırım o yüzden kustu Biraz önce tekrar verdim yedi mamasını Cevabın için teşekkür ederim
(964 puan) tarafından
Sık sık çok verince ister istemez kusabiliyorlar benmki de 4 5 . Aylarda çok kusardi sık emmesinden dolayi
tarafından
Normalde doğduğundan beri kusma huyu olan bir çocuk değildir o yüzden bir anda o kadar fazla kusunca Korktum ben de o yüzden sormak istedim canım
(964 puan) tarafından
Dönem dönem değişiyor işte tepkileri bünye kaldırmamıs sanırım geçmiş olsun Allah kotusunden korusun
tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Valla önceden bende aliodum ama artık almiorum özelimi paylasmiorum bu gün iyi yorum yapan ertesi gün başka bişeyde onu başına kalkiyo tanımadığım insan için uzulmeme değer mi değmez 

Ha bazı şeylere ya bilmediğim yâda benim düşüncemi yazan olduysa cevap vermiorum ben 
tarafından
Ben seninkini görmedim ha smdi okudum ama benim bebegimde öyle bisey yaşamadım benim bebeğim kusan bi bebek değil ki aşırı yiyen bi çocuk

Evet aldatma kaynana eş veya elti olunca dolusuluyo ama bisey diyemessin ki millete
tarafından
Amacım millete bir şey demek değil zaten canım Sadece bugün burada Bunu fark ettim ve yazmak istedim
tarafından
Aman kız boşver millete dedikodu olsun da başka bisey bilmezler
tarafından
Aynen öyle canım dedikodu dedin mi akan sular duruyor maşallah
tarafından
Oyuzden umursamioruz:)
0 oy
tarafından
Ben goreydim cevaplardim kiz calisiyom simdi gordum postunu :))
tarafından
Sağol canım herkes için konuşmuyorum zaten bazıları gerçekten içtenlikle yanıt veriyor ama bazıları da var ki sadece dedikodu kavga aldatma postana cevap vermeyi tercih ediyor
tarafından
Kuzu ne yalan soylim oyle postlara bende daliyom ama kesinlikle gorursem ve bilgim varsa mutlaka yaziyorum bi faydam olur belki diye :)
tarafından
Yani tabii ki Zaman zaman benim de cevap verdiğim oluyor öyle postlara ama bildiğim bir konu olduğunda da cevap vermeden geçmiyorum ki benim sorduğum soru bilinmeyecek bir şey değildi
tarafından
Du bakim hemen :))
0 oy
tarafından
Madem çok ciddiye aldigin bir platform değil neden bu postu açtın ?
tarafından
Bu cevabı Eninde sonunda birinin yazacağını biliyordum dostum da da belirttiğim gibi sadece yazmak istedim ciddiye almıyorum inanmak inanmamak sana kalmış
tarafından
Yok iki kere belirtmişsinde ciddiye almıyorum diye madem almıyorsun boşver
Bebek bakiminada sorsaydin o soruyu burdakiler bilgisi olsa bile yazmıyor sohbet bölümü diye
tarafından
Canım bebek bakımında Zaten çok fazla aktif kişi yok o yüzden orada daha az cevap alıyorsun burada aktif kişi sayısı fazla olduğu için buraya yazdım ve hiç kimse senin verdiğin cevabı vermesin diye iki kere belirttim ama yine de veren çıktı
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Banada aynı şey yapılıyor canım 
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Valla ben de yeni doğum yaptım bebeğim 1 aylık. 1 aya kadar olan her konuda ve bildiğim her şeyde cevaplamaya çalışıyorum. Bazen bilmediğim şeyler oluyor mesela senin sorun gibi onlara baksam da yazamıyorum. Görüntülenmelerin çoğu benim gibi annelerden geliyordur canım boşver
tarafından
Yok canım eminim Eşim beni aldattı yazsaydım 1000 tane yorum gelirdi oraya
(1,690 puan) tarafından
Orası doğru bak.. insanoğlu işte seviyor kaosu dedikoduyu :)
0 oy
tarafından
valla.kuzum.kims ealinmasin gucemesin ama adam seciyorlar ...

ben bildigim her posta yazarim cevap verebikdigim bisey olursa yazarim .

ama bende bazen bakiyorum.100 200 kisi bakmistir icinden 5 6 kisi cevap vermistir ..
tarafından
Kesinlikle doğru
0 oy
(2,575 puan) tarafından
36 haftaligim. 36 dan önceki gebelerin sorduğu sorulara başıma geldiyse cevap veriyorum. Ama bebeği için soru soranlara malesef bilmediğim için yazmıyorum. Yoksa genelde tek tek yazarım her posta
0 oy
tarafından
Fazla takma salla gitsin 
tarafından
Twktigimdan değil kuzum sadece bugün farkettim o yüzden yazmak istedim
tarafından
Ben çookk önce farkettim :D
0 oy
tarafından
Valla ben her gördüğüm soruya bakıyorum ama bilgim olmadığı konular da yorum yapmıyorum. 
0 oy
tarafından
Mümkün olduğunca bildiğim şeylere cvp yazıorum
0 oy
(93 puan) tarafından
Bnde seninle aynı şeyi düşünüyordum canım ne yalan deyim o yüzden bildiğim bişiy olursa yazıyorum bilmiyorsam geçiyorum yada bilmediğim Bi çok şeyi öğrenmiş oluyorum pek aktif değilim ama bilgi edinmek için kullanıyorum 
0 oy
tarafından
Aynı dertten muzdaribim canim. Ben her posta cevap vermeye çalışıyorum,  kesin bilgiye sahip değilsem internetten araştırırım,yine emin değilsem hemşireme mesaj atarım. En azindan uğraşırım yardımım dokunur dokunmaz bilemem. 

Herkes okuyup geçiyor, tenezzül edip de cevap yazan yok. Ayıp oluyor gerçekten. Şahsen boyle yaptıklarında ben kırılıyorum. 
tarafından
Valla dediğim gbi her posta bilgim kadar cevap yazarim ama bugün hic girmedim uygulamaya.  Senin sorunu da gormedim hâliyle. Sebebini öğrenemediysen hemşireme sorabilirim
tarafından
Yok canim çok yetirmişim heralde ondan kustu ya da sıcaktan bilmiyorum ikizinden biri
tarafından
Geçmiş olsun canım. Yarası olanlar gocunmuş herhalde, soru sordugun posttakinden daha cok yorum yapılmış:)))
tarafından
Aynen oyle canım başlık ilgi çekmiştir kesin bundan sonra bebegimle alakalı bir şey soracağım zaman kocam beni aldattı yazicam başlığa daha çok kişi bakar cevap vermeden çıkarlar ama yine
tarafından
Görürsem el atarım soruna canikom  :) takilma bosver.
Hem oyle şeyler deme Allah korusun gerçek olur

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,219 soru

24,055,363 cevap

329,880 kullanıcı

...