0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Gebelik bölümüne surekli olarak 4 aydir kontole gitmiyorum yok 20 haftalik hic gitmedim gibi seyler yaziyorlar sonra da biye gitmiyosun gitmen lazim bebegine ya bisey olsa nerden bilceksin tedbirini al git diyince kiziyorlar size soruyorum ben mi abartiyorum en azindan ayda 1 gidilmesi gerekmiyor mu tamm virüs var ama bebeğimize bisey olsa nerden anlycaz doktor degilizki belki tedavi edilcek bisey icin geç kalcaz cok mu haksizim ne dememizi istiyolar evet en iyisini sen yapiyosun sakin gitme doktor ne anlar mi diyelim fikrinizi merak ettim

14 Cevaplar

0 oy
(1,256 puan) tarafından
Valla ben oğlumda 15 de bir gittim 
(1,112 puan) tarafından
Bnde suan 15de bir gidiyorum anliyorum korkuyolar ama 4 ay ne demek
(1,256 puan) tarafından
Aynen çok fazla bir süre
-Reklam-
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Eger riskli bir gebeligin yoksa virusten dolayi bekleyebilirsin.

Bebegime birsey olsa diye düşünürsen stres edersin o zaman zarar vermis olursun

Ama ayda 1 kontorlde olmasi lazim.

(1,112 puan) tarafından
Tabiki riskli degilse 1 ay beklenir benim ikiz 15de 1 gidiyorum ama 4 5 ay nedemek
(30,101 puan) tarafından
Bekleme o kadar bide ikizmis
(1,112 puan) tarafından
Asla beklemem doktorum 15de 1 dedi haftada dese haftalik giderim tedbirimi aliyorum tabi gelincede üstümü makinaya kendimi banyoya atiyorum :)
0 oy
tarafından
Soruyolar bisey diyince farklı fikirde olunca patliyolar 
(1,112 puan) tarafından
Hic sorma istiyolarki gitmeyin gerek yok diyelim sormayin karar verdiyseniz dimi ama
0 oy
tarafından
Ben 9 haftalıkken gittim ilk. Kalp atışını duydum sağlıklı olduğunu öğrendim. Şimdi bu hafta gidicem 16 haftalık olcak cinsiyet öğrenicem ınsallah. Ondan sonra ayda bir değil bir buçuk iki ayda bir gitmeyi düşünüyorum bi aksilik yaşamazsam(hareketsizlik ağrı kanama vs)   virüs yüzünden değil ama bu benim genel görüşüm 
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Ben virus var diye kontrollerimi aksatmadim şu an 10 günde bir gidiyorum son haftalarım diye, yani nasil merak etmiyorlar onu anlamıyorum

Banada 4 aylık hamile bi kadın denk gelmişti sadece idrar testi yapmış hiç hastaneye gitmemiş nasıl bi rahatlık bilmiyorum 
(1,112 puan) tarafından
Bnde bunu anlamiyorum okadar doktor boşuna mi okumus o ultrasonlar makinalar boşuna mi var orda ben asla aksatmadim Allah korusun ben bebegim icin gidiyorum sonucta
(2,071 puan) tarafından
Tabiki bu virüs heryer de var önlemini alıp gideceğiz mecbur zaten doktorlar da çok tedbirli ve titizler bu konuda
0 oy
(11,242 puan) tarafından
O akıllının biride benimmm gitmedim ama pişmanım hiç abartmıyorsun cnm çok haklısın 4 buçuk ay boyunca gitmedim şimdi 3 hafta da bi kesin gitmem lazım ve bi ayda bi iki doktora gidiyorum 
(1,112 puan) tarafından
Insaalah ciddi biseyin yoktur canim iyisinizdir
(11,242 puan) tarafından
Cnm troit yüksek benim de o sıkıntı biraz
Ama.ne desen haklisin gitmem lazımdı
0 oy
(703 puan) tarafından
Ayni seyi bende yazıyorum.Olacak olan varsa olur zaten bu kadar da sakinmak cok mantiksiz.Ben ayda bir gittim doktor oyle dedi diye.Simdi biraz uzun oldu arasi doktor zaman gecsin biraz dedi bu hafta randevum var gitmediğim zaman aklim kaliyor ya bisey olursa diye onlar nasil gitmeden durabiliyorlar anlamis degilim.
(1,112 puan) tarafından
Hersey Allahtan diyip kendilerini kandiriyolar çünkü canim
0 oy
tarafından
Tabiki ayda bir gidilmeli virüs var ama yine de doktor söylüyor geçen bana bir buçuk ay sonra gel dedi.

Anlamıyorum nasıl içleri rahat ediyor ben kalp atışını duyana kadar üç kere gittim. Iki taramaya üçlü ye ayrintiliya. Onun haricinde bir de aylık kontrollere gittim 
(1,112 puan) tarafından
Ayy ayni ben resmen 3 kere de ben gittim kalp atisina kadar :)
tarafından
Ben de kuzum ya duyana kadar rahat etmedim. Duydum sonra hissetmiyorsun ya emin olmak istiyor insan o yüzden gittim sürekli
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Çok çok haklisın bende seninle aynı düşüncedeyim ayda 2 kez doktora gidiyorum biri devlete biri özele ayda bir kez mutlaka gidilmeli hele doğum yaklasınca doktorlar iki haftada bir gel diyir zaten ya virüs var okey de virüs olsa olmasa hicmi evladının sağlığını merak etmiyorsun kordon dolansa suyun bitse kalbi dursa Allah korusun ama hic haberin olmaz bence virüs bahanesini bırakmalılar bana garip geliyo onlar ve cevremde çok duyuyorum anne karnında ölüyo bebekler annelerin haberi olmuyo çünkü bi doktora gitmeye zahmet etmiyolar 
(1,112 puan) tarafından
Yaa sorma onlara kalsa doguma gitcekler direk
0 oy
tarafından
Bebeğe bişey olacaktan çokkk yani nasıl sabrediyolr ben 15 haftalık hamileyim 3 haftada bir gidiyorum kontrole çünkü görmek istiyorum iyi mi değil mi yada izlemek istiyorum eve ultrason cihazı alınabilse alırımm o derece çok seviyorum ultrasonda bebeğimi görmeyi :) şaşırtıcı yani 
(1,112 puan) tarafından
Ayy bnde alirim gormek istiyorum surekli doktor kipirdiyo iyi dedikce bayiliyorum sevincten
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Yanı mesela bende hipp troidi var her ay kan veriyorum yükseldiyse doz yükseliyor hadi ben bunu biliyodum hamile kalmadan önce gebeliktede çıkabiliyor yükselebiliyor veya düşebiliyor çocuklara çıkınca keşke gitseydim demektense allahın takdiri derim pişmanlık duygusu olmaz bazı insanlar çok vurdum duymaz veya çok pimpirikli ama insan hiç mi merak etmez ben doktor her hafta çağırma giderim merak ediyorum çünkü bir ay zor geçiyor görmek istiyorum ıyi olduğunu bilmek istiyorum 
(1,112 puan) tarafından
Tabiki biz gidelim de bisey olursa Allah korusun Allahtandir deriz cok gecmis olsun size
(3,033 puan) tarafından
Sağolun alıştım artık 13 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum arada bıraktım hamile kalmaya karar vardigimde tekrar başladım tek bir ilaçla düzelecekse neden bunu aksatayım öyle degilmi başka hastalıkta çıkabilir sonuçta
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Soruyor cevap verince işlerine gelmiyor kızıyorlar kendi istedikleri cevabı vereceksin illaki.bende şeye kızıyorum hareket varsa bebekte gitmene gerke yok diyenlere bilmiyorlar ki kordon dolanmasında bebeğin haddinden fazla hareket ettiğini kafalarına göre yorum yapıyorlar vebal alıyorlar 
(1,112 puan) tarafından
Yaa evet iste hareket iyi demek degilki ne sorunlar olabilir anlamiyorum aklim almiyor
(7,436 puan) tarafından
Ben 34ten sonra doktorum haftalık çağırdı gittim korona olmayız ama cocugumuzdan olabiliriz
0 oy
tarafından

Ay ben mi anormalim ya. 2 3 ayda bir giderdim hiç de tedirgin olmadım bir sorunla karşılaşmadım. :ermm:

0 oy
tarafından
Şimdiye kadar ayda bir gidiyordum artık bundan sonra haftada bir gel dedi doktor
(1,112 puan) tarafından
Haftada 3 dese de gidilcek asla aksatmamak lazim
tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 120 göst.
+1 oy
9 cevap 228 göst.
0 oy
5 cevap 145 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,468,182 soru

24,054,844 cevap

329,853 kullanıcı

...