0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim sabah işe gittikten sonra mesaj atmış çocuklar velileriyle çıkabiliyor artı diye bende şehir dışı için öyleymiş biz Çarşamba cuma dedim o da hayır velileri varken çıkacaklarmis dedi bende polisi ara sor dedim aradı yürüme mesafesinde çıkabilirler toplu taşıma yok demiş bende sen bir kez daha ara dedim yine aradı aileleriyle yürüme mesafesinde çıkabilirler demiş yine ee ne anladım ben Çarşamba cumadan

5 Cevaplar

0 oy
(30,403 puan) tarafından

Suan ben yazdigindan brisey anlamadigim gibi sende birsey anlamamissin :)

tarafından
Velileriyle çıkabilirmis çocuklar Çarşamba cuma hariç
tarafından
Saçma oluşu yazamayışımdan da belli :D
(421 puan) tarafından
Yani dioki yurume mesAfesiyle cik ama arabaya binme bayanda dioki madem cikabiliom e daha n die cumapazar dion dio bna :)))))
tarafından
Heh evet :D kendi özel aracınızla istediğiniz yere gidebilirsiniz ama toplu taşıma yok demiş velileriyle çıkabilirmis demiş
(30,403 puan) tarafından
Hm anladim simdi haklisin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya iste 13 15 yaşındakiler başı boş dolanmasın markete gitmesin diye yapılmış kimse zorlanıyor çıkın diye 
tarafından
Çarşamba cuma gençler dolansin diye parka bahçeye gitsin diye
tarafından
He yani şu an çocuklarımı alıp su yükletmeye falan gidebilirim bizim şu kartlı yükleniyor da
tarafından
Ben ptt ye gittim ama çocukla içeri girmedim gerçi belki bise demezlerdi ama yinede kapıda bıraktım babasıyla git sende mecburiyet sonuçta
tarafından
Yok zaten bankamatik gibi içeri girilecek bir şey yok alıp çıksam bir sorun olmuyor yani dimi
tarafından
He açık havaysa bise olmaz canim
0 oy
tarafından
Parka fln goturebilirsn carsamba cuma günü. 
tarafından
Çarşamba cuma hariç de yanında ben varken cikabilirlermis
tarafından
Evet cnm bugünden itibaren yanında velisi varken cikabiliyorlar crs cuma kendi baslarinada cikabiliyorlar yakın mesafe tabi
tarafından
İyiymiş kız bende üzülüyordum havalar guzelken akşamları azıcık sokak gezemicem.diye iki üç sokak dönsek yeter kızım hemen susuyor sokak da
0 oy
tarafından
18 yaş altına yasak varya şimdi 18 yaşında ki adam ailesi ile hergün çıkabilir ama çarşamba ve cuma tek başına çıkabiliyor bizim bebeler küçük olduğu için biz kendi çocuklarımızı düşünüyoruz zsten biz olmadan çıkamıyor diyoruz ama 18 yaşında ki adam ailesi ile çıkmıyor sürekli bu yüzden çarşamba ve cuma var 
tarafından
Anladım yani bu yasak bebekleri olanlara geçerli değil o zaman sonuçta kızım 1 yaşında oğlum 3 yaşında hep benimle çıkacaklar
tarafından
Çarşamba ve cuma olan izinin amacı büyük olan çocuklar tek başına çıkabilsin diye kuzum
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Iste cuma carsamba cikiliyo gliba
tarafından
Yok canım velileriyle çıkabilirmis çocuklar

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 1,934 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,887 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 584 göst.
16 Ocak 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Bebisimsin (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 258 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 386 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,409 soru

24,385,545 cevap

348,987 kullanıcı

...