0 oy
970 göst.
Diğer kategorisinde (7,134 puan) tarafından
Kızlar eşim yaptığım yemekleri tatlıları pastaları o kadar çok seviyor ki ve bizim burdan yemekler yapıyorum yani her evde pişen yemekler eşim isimlerini bilmiyor cok güzel olmuş diye tabak tabak yiyor farklı farklı şeyler yapmaya çalışıyorum ama dün ben ona bebek gnu bakarken onun dediği zoruma gitti dün sabah kahvaltıya poğaça yaptım yedik neyse öğlen 1 oldu acıktım dedi bende hayatım orda poğaça var onu ye dedim bana sende bi poğaça yaptım ya hemen onu dayiyon dedi ben şok

Yaa senin anan senin önüne sabah akşam pişmiş yumurtadan başka bisey koymuyor her gittiğinde ben bi defa böyle dedim diye hemen dayiyon diyor

Niye böyle demesi zoruma gitti 

Kaynanam asla yemek pişirmez bi taş sıcak çorbası yoktur ya hamur yapar katmer eder yada 2 yumurta pişirir koyar kim olursa olsun şimdi ben ona türlü türlü yaparken onun bu şekilde nankorlukle yaklaşması zoruma gitti

16 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Esinde nankor biriymis dmekki .s
(7,134 puan) tarafından
Yani bencede öyle inan çok farklı şeyler yapıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allaha  şükür eşim hiç öyle bir şey demedi  demezde  elimden geldiği kadar yaparim koyarim önüne 
tarafından
Sende öv allah allah hem sana ne oluyor  allah alalh o kiz  birşey  demedi sana  ne oluor
tarafından
Tamam kız sakin ol şaka yaptım☺☺ geçen bi arkadaş bana böyle yazdı da aynisını  bende sanaa yazdım sinirlencenmi  diye valla bende öyleyim akşama kadar mutfak da çeşit çeşit yemekler yaparım  eşim beğensin diye
tarafından
Gerci pek sinirlenmedm  çünkü  burda gecekten herkes kendisni  ve eşini övüyor  gorumcelri  kaynnalri gömüyorlar  :)))))
tarafından
Demekki övülecek  eşlerimiz var☺☺ ara da bir de dövülecek  oluyorlar da
tarafından
O kesin normale  eşinmi hiç ovmem bugün övesim geldi  :)))ama bazen dövülmeyi hakedio
0 oy
tarafından
Çünkü çok yüz veriyoruz bîtarafları kalkio 
(7,134 puan) tarafından
Aynn öylee vallaha bak dicektim de yine insanlık yaptım demedim senin anan hergun sabah akşam yumurta pişiriyor ya diye
tarafından
Benimki anasına beni över benimki böyle yapmio bak sana göstersin die :)))))
0 oy
tarafından
Çok ağır biseyde söylememiski canım. Erkekler ince düşünmeyi bilmez. Sen o kadar özenir bezenirken ona sıradan gelir
(1,256 puan) tarafından
Sonuçta öküz boşa demiyoruz:)
tarafından
Haha :Dddd
(7,134 puan) tarafından
Ağır değil canım ama ellerine sağlık demesini beklerim annesi birde her gittiğinde yumurta yapıyor ee ona desene ana her geldiğimde ne yumurta yapiyosun diye
0 oy
(53,907 puan) tarafından
yapma sende bi daha özenme görsün 
(7,134 puan) tarafından
Aklımdan da geçmedi değil bende 3 gün üst üste sabah akşam yumurta yapsam aklı başına gelir heralde
(53,907 puan) tarafından
yada açık açık kirildigini söyle gönlünü alir belki almazda daya yumurtayı
(7,134 puan) tarafından
Yok geldi yanıma dün suratın asılınca bende dedim ben de seni kırmasını bilirdim ama bi pazarın var diye ses atmadım dedim
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Hemen direk kaynanaya katmak varya bizden korkulur bende eşim yemeğimi beğenmese derim ki sanki annen de yemek yerdin de şimdi begenmiyon
(7,134 puan) tarafından
Kız napim aklıma bi anası bi bacısı geldi bacısı 8 senelik evli yeni yemek yapmayı igreniyo ben w senelik evliyim dicektim  yine düşündüm  onu kırılmasın dedim
(1,256 puan) tarafından
Bencede kırma boşver kuzum hariç adam ne anlar incelikten
0 oy
tarafından

Alıştırdın  tabi unuttu o gunleri gonder 1 hafta anasina gelince mum gibi olur :D

(7,134 puan) tarafından
Aynn aynn valla hemde nasıl alıştı şimdi direk dolabı acar kız pastan falan yok mu der
tarafından
Valla dedigimi yapma imkanin varsa gonder 1 hafta sonra eniste bey her yemekten sonra senin icin hatim indirecek :))
0 oy
tarafından

Erkekler baznen öyle dengesiz düşünmeden konudur Bos Bos takma benımde varda basımda:D

(7,134 puan) tarafından
Sadece zoruma gitti
0 oy
tarafından
Hem kendileri bir taş olsa yerinden oynatmazlar hem de yapılana laf ederler. Bir süre yapma da aklı başına gelsin hazir önlerine geliyo nasılsa. Evi çekip cevir çocuğu bak yemek yap temizlik yap bazen hizmetçi muamelesi yapiyolar.  Bir eline sağlık demek yok. Canım sende yoruldun deyip bı bardak çay bile olsa vermezler 
(7,134 puan) tarafından
Aynn öylee sonra akşam gelmiş kız sen sufle yapabiliypmusin bende dedim hayatında kaç defa yedin ki sufleyi
tarafından
İstekleri bitmez hiç canım ama sorsan hergun akşama kadar evde oturuyoruz. Ananin evinde hep sufle mı yiyodun diyeydin
0 oy
(7,449 puan) tarafından

Tartışılma olmasın ya lutfen:ermm: post kapanmasin canlar. 

(7,134 puan) tarafından
Kim.nerde tartışiyo
(7,449 puan) tarafından
Kız şaka yapmışlar birbirine :)))))))))) bende ciddi sandım.
0 oy
(3,834 puan) tarafından
eşin ayıp etmiş benim eşimde arada yapıyor öyle. anası okula aç göndermiş kızanken düşün ki öğlen gelmiş yine ac kalmış öyle geçmiş ömrü. kızım tepemden inmiyor diyor ki bunu mu yaptın ya da neden yapamadın diyorum bak yani bu kızan böyle sen ilgilen hazırlayayım tamam tamam ben yaparım diyor ya da ben yapsam da bozuluyor. bi tuhaflar valla. kalkmış diyor ki şu arkadaşımın eşi öyle yapamaz hatta o nasi o yemek hazırlıyor. dedim bilmem orasını. geçen gün gelmişler buraya kızı bi koydu yere yarim saat kımıldamadı kızan oturduğu yerde eşimde diyor ki bu kızan niye böyle hiç hareket etmiyor bizim ki olsa çarşıya gitmişti şimdi. e dedim millerin karışımla kıyaslarken iyi düşüncen ben onların kocalarıyla kıyamıyor muyum seni diye. hiç sesini çıkarmıyor. ama o daha beklesin bozucam onu bu kadarla kalmam
(7,134 puan) tarafından
Ha ha haaa kız allah seni bu kadarla kalmam vozcam onu demene guldum  benimde içimde kalmaz bende birdahaki anı bekliyorum
Ya bayramda dayısı onun hanımı eltim kaynım çocuklar birde eşim gittiler 6 yumurta 6 çörek koymuş önlerine bunu dicem bende vallah
(3,834 puan) tarafından
içim soğumaz yani. ben kıyaslamadım onu kimseyle o yapıyor gücüne de gidiyor insanin.ben desem onlarin kocası böyle diye küser. bi kibar ki kendine gelince bi alıngan
0 oy
tarafından

Neymiş demekki türlü türlü yapıp önüne koymamak gerekmiş 

(7,134 puan) tarafından
Kendim ve bebeğim olmasa koymam zaten canım oğlum 10 aylık ee mecbur çorba yapıyorum sebze yemeği yapıyorum az yapmasını. Tuz atmadan alıyorum içinden
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Sende bı kaç gün yumurta yap bakalım o zaman da laf söylerse ananın evinde yumurta harici ne yemistin koca bey şöyle de onu yapayım dersin 
(7,134 puan) tarafından
Yapmayı düşünüyorum ama akşama kadar çalışıyor diye vicdan yapiyorum
0 oy
(422 puan) tarafından
Bunlar boleler kiz bnmkide ayni yapyaparm ederim yine dokturmussun der amaaaaa bigun guzel olmasin kirk tane sayar
(7,134 puan) tarafından
Hahah aynnnn valla yine dokturmussun  avrat der bide yapma dayiyon diyor
0 oy
(3,701 puan) tarafından

Kokmuş git hazırla da ye o zaman diyeydin :D

(7,134 puan) tarafından
Ha haaa dün pazardı ya canım bi pazarı va diye uzatmadım vicdanım el vermedi
(3,701 puan) tarafından
Ne varsa zaten içimizdeki vicdan da var iyi niyetimizi sevgimizi suistimal ediyorlar :))
0 oy
tarafından
O lafı eşine söyle anan yemek yapmıyo diye benim eşim de aynı kaynanam yapar ama eşim işten geç gelirdi uyurdu mesela ona ayırmazlardı doğru düzgün yemezdi kahvaltı desen zaten yok şimdi benim evimde her gün yeni var yemeğim üstüne içeceği çayın yanında  yiyecek kek pasta vs bile yapıyorum laf ediyo ben de o zaman git babanın evine annen yapsın diyorum susuyo
(7,134 puan) tarafından
Hak ediyolar çünkü onların önlerine katmadıkları yemeklerin hiç lafını etmiyorlar biz yapmasak hemen laf laf laf
tarafından
Aynen öyle canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 417 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,186 göst.
21 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 278 göst.
0 oy
1 cevap 123 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,102 soru

24,082,017 cevap

331,253 kullanıcı

...