0 oy
1,423 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Eslerinizin eski sevgilileriyle falan hiç muhattab okdunuzmu veyahut kavga ettiniz mi (✷‿✷)ʘ‿ʘ

30 Cevaplar

0 oy
(115 puan) tarafından
Esimin ilk ve son sevgilisiyim bnde onun oldum ztn :)))))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eski karısı yolda önümü kesti :angry:

Bağıra bağıra küfür etti saçını başını yoldum :D

Eşim evlilik yıldönümü kolyesi almıştı hediye boynumdan kopartmış çok neden sonra fark ettim 

Bak aklıma geldi yine 

Eşim de evini basıp sen benim karıma nasıl saldırrsın diye kızmıştı :)

Sonra kalp krizi geçirdi :ermm:

Hastanelik oldu peşimizi bıraktı

0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ayy ben anlatayim durun :) biz esimle sehirdisinda semineri vardi oraya gittik otele eski bir arkadasiyla karşılaştık neyse illa bizde kalcaksiniz diye israr etti bizde tamm dedik eside hamileymis 8 aylik falan haber verdi yemek yapma biz disardan alcaz gibi gittik eve bide baktik eşimin eski sevgilisi yapcak bisey yoktu kiz bizim gelcegimizi bildigi icin iyice gerilmis yazik bide hamile bende görünce tanidim tabi eve girdik bitek eşi bilmiyor esimle yemek almaya gittiler disari ben kizla kaldim evde baktim cok gergin hic açmadım tabiki konuyu ods biraz rahatladi oturduk yemek yedik sonra kalmamak icin cok ugrastik ama esi bırakmadi bide kaldik yani düşünün :) böylede bir anı oldu
tarafından
Ahahahahha tam bi arbede çıkacak olaymış :)))
(1,112 puan) tarafından
Yok canim ya yapmam oyle seyler gecmis gecmistir herkes evli kadin hamile bende soguk kanli davranmak zorundaydim eşimi de o kizcagizi da mahcup etmek istemedim
0 oy
(671 puan) tarafından
Yok ama şöyle Bi durum olmuştu  eşim ilk okuldayken ki sevgilisi vardı tabi aileler tanisyo hepimizin  şimdi 25 yaşındayım biz kız evli çocuğu var ama evliliğinden pişman kocası psikopat çıktı annesi kaynanamla dedimis Bi ara keşke tuğba sizingelininiz olsaydı oda öyle istyodu demiş  nyse kayınpederim kaza yaptı bende kaynanamlardaydim eşim işteydi gündüz kız annesi babası falan geldi  kaynanam bahçede gördü geldiklerini beni çağırdı kızım bize geliyorlar rahatsız olucaksan odaya geç yada annesine soyliyeyim sonra gelsinler dedi bnde yok anne Bn niye rahatsız olayım Bn karisiyim evli olup beraber yaşayan bnm o rahatsız olucaksan gelmesin dedim 
0 oy
tarafından
Asla olmam benden once olmus bisey gecmis gitmis :)
0 oy
tarafından
Esimin hiç sevgilisi olmamış bnm kocam iş kolik işine aşık hep onun işi herşeyden önce gelir hep küçük lükten beri biliyorum iş iş iş o yüzden kavgam olmadi çünkü yok☺️
0 oy
tarafından

Eskisi olmadığı için sıkıntı yok :D

0 oy
tarafından
Evet hatta Instagram da arkadaşım:) yani gorumcemin arkadasiymis kısa bı dönem sevgili olmuşlar gorumceyle gorusuyolarken mecburvayni ortamda bulunduk hatta bı kaç kez sonra banada istek atmış kabul ettim o çok daha önce evlenmiş zaten yani ben takılmam öyle şeylere rahatsız edici bı hareket görmediğim sürece tabiki sonuçta biten bitmiş herkes sevdiğini almış ama başka bı tane vardı onuda tanıyorum uzaktan akrabaliklari varmis hiç evlenmemisti kızın hal hareketi hiç hoşuma gitmiyodu nasıl belli ettiysem artık aileler bile yıllardır görüşmüyor:)
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Esimin değil ama lisede falan kankam la sevgilimin sevgili olmuslugu çoktur :D 

0 oy
tarafından
Oldum laf dalaşına girdim :)) pislikler..

Pislik dememin sebebi eski sevgili olmaları değil, o zamanlar halen bizle uğraşıyor olmalarıydı...

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 615 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 448 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,003 göst.
21 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 384 göst.

Kategoriler

1,473,808 soru

24,130,068 cevap

333,975 kullanıcı