0 oy
804 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar 

Din

Dil

Irk

Bayrak ayrımı.yapar mısınız 8-)

Din Dil Irk ayrımı asla yapmam 

✌☝️ ama BAYRAK BIZIM BAYRAĞIMIZ HER  YERDE ASALETI VARDIR AY YILDIZIM⭐

şarkı ayrı mı yapmam türkçe veya kürtçe 

Ama yapanı da gördüm şarkı ayrımı bile yapıyolar o derece 

25 Cevaplar

0 oy
(16,786 puan) tarafından

En İyi Cevap
İçerik siyasete çekilirse postu kapatırım ona göre yorum yapin 
tarafından
Yok ya ne siyasati soru olsun diye asla siyaset katmam ki herkesin fikri ayrı o konuda sonuçta banane ki
Hani suriye afkan ayrımı yapılır ta az önce bir video izledim ordan aklıma geldi yoksa siyaset asla olmaz kimin me parti tuttuğu fln beni veya başkasını benim tuttuğum parti fln ilgilendirmez
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Dinimiz Türk Kürt Laz Çerkez demiyor...
+1 oy
(1,158 puan) tarafından
Bayragima askerime polisime hainlik yapan herkesi kınarım..ayrimda yaparım ne mutlu turkum diyene❤
+1 oy
tarafından
Din dil irk kurt turk ayrimi yapan açikça se.refsizdir insan olmak onemli kimse kimseyi yargilama sorgulama hakkina sahip degilben turkum ama birsuru kurt alevi lazarkadasim var hic biriylede bu muhabbetleri etmedik bile neden cunku biz insaniz kalbe bakariz canim benim ❤❤❤❤❤
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bende ayrim yapmam bazilari kurtleri sevmez ama ben seviyorum kurt diye insan degillermis gibi davranan lar var bana cok sacma geliyor
tarafından
Eda bnde kürdüm bnide seviyor musun esmer bombam
(22,057 puan) tarafından
Seviyorum canom :DDDD bal kaymaklar sizi :D haha
tarafından
Edaaaaaaaaaaaaa:)))
(22,057 puan) tarafından
Efndmmmm canooooo :DD
tarafından
Noruyon bakem :)
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Ayrım yapan insan cahildir aynı bayrağıma vatanıma milletime laf etmesin gerisinin başımın üstünde yeri var aşkoooo❤❤❤
0 oy
(6,333 puan) tarafından
Bende kürdüm ama asla ırkçılık yapmam yapanıda kınarım kesinlkle bnm tür arkadşlrmda var tabi dinimizde aynı hamdolsun Müslümanız rabbim kardeşçe barışça yaşamamazı hep nasıp etsin ırkçı yapan zihniyetszlerede akıl fikir versın:)
0 oy
tarafından
Din dil rik ayrimi yapan saten insan degildir hepimiz insaniz kimse dograken ne dini dilini nede rikini seciyor canim
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Hiç Bir ayrım yapmadım şükür   bayrak başımla taşırım laf edeni  hiç düşünmeden  tepkimi koyarım. Bizde Allah ,kitap ,bayrak , vatan  bunlara söz edemezler 
0 oy
tarafından

Burada yapan çok varr topuna kibrit suyu:woot:neyse

tarafından
Az mesaj sayfanı acar mısın bisey diycem sonra yine kapatırsın
tarafından
Buyur actim
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Dil dil ırk müzik ayrımı yapmam. Türk bayrağından başka bayrak zaten tanımıyorum. 
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Ben yapmiyorum.ama burda bize ayrim yapiliyo multeci gibiyiz 
tarafından
Demek istediğim oydu zaten sevdos yapıyolar ne yazıkki suriye afkan ayrımı yapılır ta az önce bir video izledim ordan aklıma geldi zaten
0 oy
tarafından
Yapana yaparım. Kürt Türk fark etmez kürt olanı düşman gibi gören de ztn beyinde sıkıntı vardır milyonlarca kürt var bayrağımız altında bnde kürt üm ve asker kızıyım yıllarca drveltimşz için çalıştı babam bu ucuz zihniyet değişmeli 
(6,333 puan) tarafından
Aynen bnde kürdüm dilimize çok karşı gelen zihniywtsızler var oysa onlar ve onlar gbı düşünen ler yüzünden Türkiye de kardeş barış olmuyor maalsef
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Tek şunu bilirim 

Hz Muhammed in ummetindeniz 

Zuriyetimiz Ademden gelmiştir. 

Allah yaratmıştır herkesi herkes eşittir 
0 oy
(7,934 puan) tarafından

Bu platformda kürt türk ayrimi yapan fazlasiyla cahildir gözümde ciddiye alinmayacak kadar da lüzumsuz 

Bnm annem kürt babam türk ama asla bi taraf tutmadik demekki yetiştirilme tarzida cok önemli..
0 oy
(671 puan) tarafından

Bnde batmanliyim biri bana yapmaya kalktımi ağzının payını aliyo çünkü bizde Türkiye sınırlarında yaşıyoruz bu bayrağıda hem babamın evinde hem kendi evimde taşıyorum  ve dogdugunuzdan beri tc kimliği taşıyorum ki bnm babam asker amcalarım kuzenlerim hepsi vatan için görev yapıyo halada öyle çok şükür :)

0 oy
tarafından

Yapmam yapanlada ısım olmaz. Esimin arkadası alevi benim bir kez yanlısıno gormedık evime de gelir kardeşimiz gibidir oda bırsey mi samsunluyum diye ayrım yapıyor Trabzonlular hey gidi hey samsunu begenmıyor haspamlar :D

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ayrim yapanlar cok da umrumuzdaydi.. biraz gelismemis beyinlerini gelistirsinler sonra turk kurt ayrimi yapmaya kalksinlar.. 
tarafından
Mesos kurt türk ayrımı değil aslında demek istediğim surekli bu ülkede de var o suriyeli afkan ayrımı yapılır ya ondan bahsettim aslında bunun kürtlükle türklükle alakası yok
Bi video izledim sureyiler için fln kimisi işte ülkeye almayın göreni öldürün fln demiş ondan esinlendim
(5,514 puan) tarafından
Lafim sana degil zaten.. insanligin beyazi siyahi kisasi uzunumu suriyelisi amerikalisi vs vs mi olur tamamen cahilikk..
tarafından
Iste ordan esinlenerek yazdim zaten ama düşünceler değişmediği sürece ne siyahi kalır bu isin ne beyazı
(5,514 puan) tarafından
Kesinliklee..
0 oy
(553 puan) tarafından
Yapmam kendim sünniyim alevi arkadaşlarım daha fazla çokta iyiler suriyeli arkadaşlarım bile var bana insan lazım kimsenin dini görüşü siyasi görüşü beni ilgilendirmez hatta zıt insanları keşfetmek daha güzel 
0 oy
tarafından

Sen bile merak edip özlemedin beni bide sesime aşıktın pilaaakk :ermm: ayrım yapmam bazen yaparım yerine göre aslında adamına göre adamım :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 500 göst.
0 oy
35 cevap 909 göst.
27 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 443 göst.
0 oy
36 cevap 1,249 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,040 soru

24,080,931 cevap

331,204 kullanıcı

...