15 günlük anneyim ve şimdiden söylenmeye başladım. Yardım edenim yok bütün gün eşimi bekliyorum yemek yemek ,duş almak,ihtiyaçlarımı görmek için. Mutfağa gitsem başlıyor ağlamaya bi zeytin peynir alıp çıkıyorum ben de. Eşim geldiğinde söyleniyorum bi duşa giremedim bi yemek yiyemedim diye. Üzülüyor o da, kızımızı istemiyor musun diyor ,annemi çağıracağım yardım etsin diyor :(
Ayy cnm valla sukret esin anlayisliymis cogu es kavga edio daha cok sakin ol sabret buyuyuynce biraz sakinler biraz
Alışırsın yavaş yavaş insan ilkten çok bunalıyor sonradan düzene oturuyor herşey ben bebegim ne zaman uyursa o zaman iş yapıyorum bazen çok bunalıyorum wc bile gidemiyorum bırakıp ta yemek bile yiyemiyorum o uyudukça anca :) sabırlı ol
Ev işlerini düşünme zaten çoğu kadın bunları yaşıyor yanında işleri yapacak biraz çocuğa bakacak bir insan yoksa. Benim de kaç gün banyo yapamadığım oldu. Hadi vaktin oluyor bu sefer halin kalmıyor uyumak istiyorsun yine yapamıyorsun. İlerleyen zamanlarda rahatlayacaksın. Ben de ağzıma bir şeyler tıkıp geçiriyordum günleri ya da uyuyorsa hemen pratik bir şeyler hazırlayıp yiyordum. Ben de eşim gelsin diye beklerdim hatta bazen mesaisi olurdu da ben de ne mesaisi banane işi bırak gel diye ağlıyordum sinir bozukluğundan ama hepsi geçiyor.
Alisacaksin merak etme. Zaman kolla şimdi her şeyi isdediyin vakit yapamicaksin her şeyini bebegine gore yapicaksin.
Üzülme ilk başlarda eğer imkanın varsa yardıma biri gelmeli ki gelsin bence Bi entegre olma süreci yaşıyorsun ilk zamanlar bende sıkıntılar yaşadım ama zamanla hepsi oturacak kişisel bakımından tut başka işleri yapmaya fırsatın olcak Bu bi süreç geçip gidecek Şimdilerde sana yardımcı olacak biri annen kaynanan biri olursa bu senin için çok daha iyi olur canım..
yerinde olsam kimseyi cagirmam heleki kaynanayi ben cagirdim da noldu 12 gun oldu kadın oturuyo sadece ne bebekle ilgileniyo ne bi iş yapiyo bu gun ocagimin halini gordum 3 kere yag cozucu ile sildim hala lekeler var . geceleri sozde yanimda duruyo sadece yatiyo hic uyanmiyo insan bi der emzir kizim ver gazini ben cikartip pispisliyim ama yok
valla canim bi sekilde alisman lazim. bnim iki tame biri bir aylik diger 3yasinda. buyuk oglum kiskandigimdan bebek gibi davranmaya basladi yemek yediremez oldum kardesi gibi sut icmek istiyor çisin8 ogretmistim fakat kardesini gorunce altina yaomaya geri basladi kardesi agladikca oda agliyor. bn bebekle ilginenince evi dagitiyor hopluyor zipliyor yasak ne varsa yapiyor dikkat cekmek icin uyku desen ikisindede yok evin içi suriye çadıri gibi kendimle ilgilenme kahvalti yemek hak getire hic birsey yapamiyorum sinir sitres cabasi
Ayyy gozum korktu valla bende bir an once dogsa diyorum
Bende 20 günlük anneyim ve iki oğlum var üstelik ikiside okullu bende artık kafayı yemek uzereyim yine senin esin anlayışlı benimki aksine eşim söyleniyor susmuyor bebegim geceleri bak bu saat olmuş halen sallıyorum eşim olacak adam birkere olsun kalkıp niye ağlıyor ilgileneyim bile demiyor bebegi kendi istedi olsun diye ama hiç ilgilenmiyor sezaryanli halimle zorla bakıyorum çoğu zaman dikiş yerim acıdan sızlıyor kaç kez sinirimden ağladım ama bizi bizden başka düşünen yok galiba
1,487,473 soru
24,316,523 cevap
345,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın