0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (1,884 puan) tarafından
Kızlar 80 gün oldu doğum yapalı dikişin tam bitim yerinde serçe parmak genişliğinde çok derin değil kıpkırmızı olmuş canım yanın ca fark ettim batikon sürdüm ama tekrar kaynarmı orası yaşayan var mı bu durumu çok korkuyorum tamamen açılmaz herhalde 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim gecmis olsun bi bak istersen doktotuna bi git derim ben enfeksyon faln olmasin Allah korusun. Aslinda iki ay olmus agir bise mi kaldirdin
(1,884 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım hayır aslında ağırda kaldırmadım aradım doktorumu kapalı tli yarın gidiyim korktum açıkçası karnımda gitmedi klomda kaldı baya dkşlerimi kapatıyo göbeğim acaba o yüzden olabilirmi ki kıpkırmızı olmuş orası pamuk koydum ıslandı baya akıyo bişeyler
tarafından
Cok geçmiş olsun canm git uarin. Kilo yavas yavas gider kizum saglik olsun benim 9. Ayimda gobek mobek kalmadi tamamen gitti.  Gider Allah in izniyle
(1,884 puan) tarafından
Çok sağol canım benim ay inşallah gider 55 kloydum hamile kalmadan önce 80 kiloyum şuan :(
tarafından
Gider cnm gider ben 70 kiloydum digumda 52 kiloya dustum 9 ayda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyy kuzum gecmis olsun ya kotu olmus intihap  falan akiyo mu 
(1,884 puan) tarafından
Sağol kuzum ya evet akıyo baya
tarafından
Enfeksiyon kapmis dr antibiyotik verir aksatma daha kotu olmadan git
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım ya ihmal etme mutlaka doktora gidip kontrol ol açılma varsa öyle durması çok tehlikeli 
(1,884 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm evet baya açılmış çok derin değil ama serçe parmağı genişliğinde canım acıyınca baktım yeni farkttim batikon sürdüm
tarafından
Inşallah ciddi bir sağlık sorunu olmaz canım ben hiç yaşamadım şükür ama ablamın enfeksiyon olmuştu dikişleri düşününce bile cigerim sızlıyor rabbim tezelden şifa versin inşallah
(1,884 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun :)
0 oy
(1,350 puan) tarafından
Hadi yaaa canım dikkat et. Bende yenı Doğum yaptım 60 gün oldu açılırmı ki 
(1,884 puan) tarafından
Aslında şu son zamanlar çokta dikkat etmedim cnm sende dikkat et benim göbeğim gitmedi doğmdan sonra dikşlrmi kapatıyo klomda kaldı hala ondan sanırım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 167 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 334 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.
0 oy
8 cevap 178 göst.
16 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisaa d (1,708 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,765 soru

24,320,477 cevap

345,280 kullanıcı

...