0 oy
706 göst.
Diğer kategorisinde (142 puan) tarafından
kapalı

3 çocuk annesiyim eşim ceza evinde  3 aydır bi kavgada adı gecti kısaca arkadaş kurbanı oldu .hic bir gelirim yok evimiz kira gercekten ihtiyaç sahibiyim 1 ay önce doğum yaptım sütüm gelmiyor üzüntüden hem eşimden dolayı hemde maddi zorluklar dan dolayı bi kac yere baş vurdum pandemi vesayre ama onlar henüz beklemede muhtar 2 ayda bir erzak koli yardimi yapiyor ve cocuĝumun süt parasini aliyorum ama 3 cocukla da zor oluyor  hiç olmazsa çocuklarım için bez. Mama. Islak mendil. Süt olursa duacınız olurum ve bu anlattıklarım belgeli ispat ede bilirim 

Înşallah bi anne olarak sesimi duyan birileri olur ... Istanbul sultanbeyli de ikamet ediyorum 

notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hangi sehirde otryrsun 
tarafından
Günaydın caneee
(22,057 puan) tarafından
Boyle postlar okuyunca cok uzuluyorum bende cok zor gunler gecirdim hep aklima geliyo ay Parasizlik zor cok kotu
(5,056 puan) tarafından
Kuzum öyle ama nereden bileceksiniz ki doğru olduğunu önceki postların da 2 oğlum var yazmış hep buna 3 diye yazmış 3 üncü nereden çıktı acaba ?
tarafından
Bu arkadaşın evi vardı birde özeller de muayene oluyodu ilginç
(22,057 puan) tarafından
Blmiyorumki kizlar postlarina baktim hep yardim postlari dedim gercektende ihtyci var diye düşündüm
(5,056 puan) tarafından
Ben de hatırlıyorum eşinin yaptığı süprizleri falan anlatıyordu postları hala duruyor zaten eskilerden üye hatırlıyorum çünkü ben de eskilerden üyeyim
tarafından
Kız hakketmi hepsi duygu sömürüsü mu
(5,056 puan) tarafından
Kuzu yalan söylediği buradan belli en son 31 aralık da 2 oğlum var yazmış öyle devam etmiş buna 3 çocuğum var yazmış
tarafından
Yinede bilemem ancak ben öyle biliyorum
(22,057 puan) tarafından
Evet postuna baktim 2 oglum var yazıyor gercektende cok tuhaf birsey diyemiyorum pes
tarafından
Bi tane ultrason resmi atmış hamile sanırım
(5,056 puan) tarafından
Kuzu attığı cinsiyet resminde de özel saygı hastanesi yazıyor özeller bedava bakıyor da biz mi bilmoyoz :D
tarafından
Yazık...
tarafından
Bütün postlarını tek tek inceledim ben bu 2 inci çocuğuymuş yeni doğan 9 aylık olan yani 3 üncü bir bebek nereden çıkdı ona şaşırdım
(5,056 puan) tarafından
Ben de onu diyorum ya bir de 2 inci gebeliğin de özel hastaneye gitmiş günah değil mi buradakilere duygu sömürüsü yapıyorlar zaten herkes zar zor kıt kaanat geçiniyor hepimizin bebesi var zorlanınca bizler de yardım isteyelim o zaman
tarafından
1 ay önce doğum yaptım yazıyor.
(5,056 puan) tarafından
Otuz bir aralık iki bin on dokuz da bebeğine daha hamileymiş on üç haftalık yıl bitiyor iki bin yirmiye girdik kuzu 5 ay icin de 3 uncu cocuk nasil doguyor :D Ben daha bir tane dogurdum iki bin ondokuz da ikinci cikmadi ben de sorun var herhalde bebek sap diye cikan bir sey ya :D
(142 puan) tarafından
Nuamrami verim arayin goruntulu bebgim var
tarafından
Şimdi senin kaç beben var
tarafından
Postlara baktım benim hesap şaştı ama kimin ne yaşadığıni bilemem.Zordaysa Allah yardımcısı olsun.
(142 puan) tarafından
3 elimde belgelerim var dogum yaptim eskiden olan pistlari okuyorsunuz
(5,056 puan) tarafından
Ben ne arayacağım aramak isteyen arasın kusura bakma kuzum o kadar niyetlendim buradan kendi çevremden bilen olmadıkça kimseye yardım etmem çocuğumun rızkını niye boş yere vereyim güvenipte ikibinondokuzda on uc haftalik hamileymissin 5 ay oldu hadi dogdu 3 uncu ne ara oldu esin cezaevindeymis birde e oldu o da ama ne cabuk dogdu
(142 puan) tarafından
Size yazdim bakarmsiniz
(5,056 puan) tarafından
Eski posta diyorsun da otuz bir aralık ikibinondokuz çok eski değil 1 çocuğun vardı ikincisi oldu şimdi biz otuz mayıs ikibinyirmideyiz aradan 5 ay geçmiş 5 ay için de 3 üncüye hamile kaldın diyelim nasıl doğdu hemen şak diye
tarafından
İşde okudum orda 2 yazıyo iyice bakdım hemde bugünde 3 demişssin eğer bir yardım istiyosan postlarını gözden geçir üstelik evet yardıma ihtiyacın olabilir her muhtaç sahibi gibi ancak bir kaç postunda 2 çocuk var diyip bugünde 3 demen kafa karışıklığı yaratır hem bana heö diğer kişilerde
(142 puan) tarafından
Ozman hamileydim ben
tarafından
Seven sevilen hem evin var kira derdin yok ne istiyorsun sen daha yaaaaaaaaa harbi hastalık mı yaptı sana bu
tarafından
Kız bende sinir oldum 2 çocukdan bahsetmiş sürekli eski postlarında ama 3 çocuk demiş dünde ilginç
tarafından
Ya harbi ağlıcam ya 1100 lira kira veren ben ben ağlamıyorum ya ben sifr çocuğa mama ya para yetistiremedigim için inek sütü vermeyi düşünüyorum hanfendi ye bak ya yazık degilmi kizimmmm çocuğuna yediyosun onu milleti somururek git madem paran yok evini satttt dünya kadar paran olsun bizde o bile yok azıcık insanda gurur olur yaa ulan ben utanırim be kiracı olmama rağmen
tarafından
Kuzum boş ver bunun yüzünden engel yeme
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun keşke yardım edebilsek bizde zar zor kendimizi idare ediyoruz canim ins cocuklarina yardımcı olan biri olur:'(

tarafından
Arkadaşım postunda yok manga yapıcaz yok g3zicez deye post açmışsın niye miletle dalga geçiyorsunuz burda duygu sömürüsü yapib az utanın be
(142 puan) tarafından
O yorum kac ay once siz iyimisiniz uzak dur postumdan sen utan utanilacak naptim ben
tarafından
Nemi yaptın git evini satt yuzsuz
(142 puan) tarafından
Sen kimsin pislik haddini asma
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Hangi sehirde oldugunuzu yazarsaniz daha rahat yardimci olanlar olcaktir
tarafından
Yazmış kız istanbul.diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 626 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 249 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aslicikk (811 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,229 soru

24,151,131 cevap