0 oy
680 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi
Sabah 2 yumurta 1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber öğlen 1 porsiyon meyve 1 elma veya  10 yeşil erik akşam bir tabak sebze yemeği 3 litre su hamile değilim emzirmiyorum diyetteyim kızlar

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile mısın canım 
tarafından
Hayır kuzum diyetteyim
tarafından
Aaa iyi o zaman normal bence.
tarafından
Ekmek tuz şeker kullanmıyor musun peki hiç
tarafından
Ekmek şeker hiç kullanmıyorum tuzu da çok az kullanıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Iyi bence diyet demişin 
tarafından
Evet kuzum çokmu sence
tarafından
Yok çok değil ıyi bence canim
0 oy
(15,306 puan) tarafından
Hamile ya da emziriyorsan az kuzum akşama protein ve sağlıklı karbonhidrat ekle
tarafından
Hamile değilim emzirmiyorum kuzum kardeşim 2 yumurta çok fazla dedi aklıma takıldı
(15,306 puan) tarafından
Değil kuzum 1500 kalori benim normalde almam gereken 2000 lik yapıyorum diyet emzirdiğim için kardeşim diyetisyen benim boyum 156 kg 58.5 bana 2000 lik yazdı emzirme 500 kalori harcatıyormuş boyun kılon bana yakınsa 1500 alman lazım fatsecret diye uygulama var indir bak yediklerinin kalorisine
tarafından
Indirdim kuzum teşekkür ederim
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Fazla değil az öğlen metabolizma aksamdan daha hızlıdır yemeği öğlene çek 1 ve 2 arası proteinli Bi şeyler yesen daha iyi yoksa metabolizma tembelleşir

Aksam da 5 ve 7 arası metabolizma durur o saatlerde hiç yeme direk yağa gidiyo

Aksam 7_8 arası yemek saati olsun suyuna da tarçın katarsan fayda görürsün 
(2,890 puan) tarafından
Yok cnm tip 1 doğuştan
Ama babam tip 2 idi ve tip 2 şekerin en büyük dostu tembelleşmiş bir metabolizma ve onu destekleyen hareketsiz yaşam artı yanlış beslenme biçimi
Kampına bile katılmışlığım var örneğin tek diyetle sadece az yiyerek verilen kilo kısa süre sonra fazlasıyla geri döner çok denedim çok yanıldım zamanında
tarafından
Sporda yapıyorum kuzum ay dua edelim birbirimize de sağlıklı kilomuza düşelim kuzum
(2,890 puan) tarafından
Ben şu an istediğim kilodayım canım çok şükür aslında Boyuma göre idealim 54 53 falan ama vücudumdaki kemik oranı diğer kadınlara oranla biraz daha fazla yüksekmiş 10 yaşından bu yana spor yaptığım için böyle bir şey olmuş olabilir ya da genetik olabilir demişti son gittiğim uzman şu an 5 aylık hamileyim 59 kiloyum Hamile kaldığımda 69 kiloydum oğlum 17 aylıktı Şeker hastası olduğum için 58 civarına düştüğümde Ellerim aşırı derecede titriyor Bu yüzden fitim ama hiçbir zaman aşırı ince olamayacağım
(2,890 puan) tarafından
Sen de inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum amin inşallah
0 oy
(3,033 puan) tarafından
2 yumurta fazla evet 1 yumurta 1 domates 1 salatalık peynir yeşillik1 dilim ekmek  yiyebilirsin kahvaltıda öğlen kuru baklagil yiyebilirsin akşamda ya at ye yada etsiz sebze yemegi  ama 1 dilim ekmek ye mutlaka ekmek yemessen 3 kasik bulgur pilavı yiyebilirsin 
tarafından
Bu gün 3 kaşık bulgur yedim kuzum evet ya yumurta 2 tane çok oluyor sanki
(2,890 puan) tarafından
Hayır iki yumurta ideal protein için
(3,033 puan) tarafından
Aralıktan beri diyetisyenle çalışıyoruz eşim icin 2 yumurta vermez hiç 2 yumurta yiyeceğine 1 yumurta yesin ara öğünde 2 tane ceviz yesin yumurta sadece protein değil yağda var sonuçta
(2,890 puan) tarafından
Valla bnde yıllarca gittim doğuştan şeker hastasıyım ve bana da yılların öğrettiği birikim budur ceviz daha yağlı ve ekmek şart değil bu biçimde beslenmenin sonuçşarını da biliyorum 1 yumurta iki ceviz kahvaltısıyla 3 yıl geçirdim ben
(3,033 puan) tarafından
Olabilir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 186 göst.
0 oy
23 cevap 1,029 göst.
4 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 862 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Prenses BEYZA'M (505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,671 soru

24,186,946 cevap

336,699 kullanıcı

...