0 oy
719 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar eşimi çok seviyorum iyiki benim eşim olmuş ama sürekli para yüzünden hesap soruyor yedigimize içtiğime hiç karışmaz al evde eksik bişey koyma der cüzdanımda 280 tl para vardı 80 tl kaybolmuş nereye gitti bilmiyorum söyledim eşime bana diyorki nereye sakladıysan çıkart ordan ben bulamıyorum dedikce yine tekrarladı bende öfkeyle beni sinirlendirme cehennemin dibine sakladım dedim kapat o zaman dedi tamam dedim kapattım telefonu  ay ben niye para saklayım hırsızmıyım  şimdi 1 hafta küs kalır haklı olan kendi olur seni parasızlıkla  sınamak lazım fln  der durur:'(

12 Cevaplar

0 oy
(30,213 puan) tarafından

Güvenmiyor sana demekki sorun onda

tarafından
Ailene mi verdin diyor her fırsatta ya
-Reklam-
0 oy
(817 puan) tarafından
Sinirlenme kuzum yaa  takma kafaya 
tarafından
Kuzum insan sevdiğinden böyle şeyler duyunca ister istemez üzülüyor
(817 puan) tarafından
Bikiyorum canim anliyorum belkide sinirle soylemişdir zamana birak
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Sana verdiği parada gözü mü kalıyor tövbe Yarabbim 
tarafından
Bilmiyorum kuzum sürekli çok para harcıyorsun diyip duruyor
(1,150 puan) tarafından
Ayıp ama, parayı sana verdikten sonra artık senindir o. İstediğini yaparsın
tarafından
Hep böyle kuzum beni oğlumu çok seviyor ama bu para konusu hep böyle
(1,150 puan) tarafından
Anladım canım, inşaallah düzelir
0 oy
tarafından
Acaba ailene falan verdiginimi dusunuyo 
tarafından
Evet cnm aynen öyle düşünüyor
tarafından
Yazık ya Valla bisey demiorum böyle adamlara vermişsen nolmus kendileri anasına babasına yığar biz evde ekmek versek delirirler
tarafından
Evet kuzum malesef
0 oy
tarafından
Guvenmiyo mu acaba neden oyle dedi
tarafından
Aileme verdiğimi düşünüyor
tarafından
Daha once verirken mi gordu acaba
tarafından
Aileme borç vermişti ailem de ödeyemedi
0 oy
tarafından
Burada bu tarz postları gördükçe Kocaeli'ne bakmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anlıyorum ve mesleğim olduğu için çalışıp çabalayıp bir meslek sahibi olduğum için binlerce kez Allah'a şükrediyorum
tarafından
mesleğinin hayrını gör
tarafından
Meslegin olsada yinede parana göz diken kocalar  var cnm  takip.edio  napiosun die  benimki oyleydi
tarafından
Allahtan eşim oyle biri değil
0 oy
tarafından
Onun cüzdanından mı eksik çıktı senin cüzdandan mı 
tarafından
Benim cnm o ankara da ben hataydayım ben aileme verdim zandediyor
tarafından
Ya söyle versem verdim derim bundan mı gocunucam ne saçma. İstersem veririm aileme ama vermedim söyle Allah allah
0 oy
(15,179 puan) tarafından
Üzülmekte haklısın. Kadın çalışmayınca erkek kuruş kuruş hesap sorma hakkı buluyor bazen kendinde. Bundan sonra bana para verme de o halde canım ev ve senin ihtiyacını beraber görün madem nereye gitti diye soruyor. Ailene de vermiş olabilirsin 80 lira çok da bir para değil ki 
(15,179 puan) tarafından
Bazen düşüyor cüzdandan ya da harcıyor unutuyoruz ben kaç kez 50 100 kaybettim.
Yalnız ben sonra bir durumdan şüphelendim evime misafir gelen biri vardı hep o esnada o para kayboluyordu var mı senin gelen gidenin fark etmeden sen alabilecek biri benim de eşimin de cüzdanı hep ortada durur ikimiz de aralıklarla 100 lira kaybettik sonra ben bir 50 bir 20 kaybettim düşününce hep aynı şekilde misafir ağırladığımızda olduğunu fark ettik
tarafından
Yok kuzum bi kayın valdemler bide annemler gelir onlarda dokunmaz
(15,179 puan) tarafından
O zaman ya düştü ya harcadın unuttun kuzum. Sen tavır al bence biraz kırgın konuş sonra da konuşun üzüldüğün şeyleri söyle çözüm bulun. Yuvana bunla gölge düşürme
tarafından
Hayır kuzum  böyle bişey için yuvamı yıkmam tabi ki seviyorum oķuz eşimi düzelir inşallah
(15,179 puan) tarafından
Yıkma değil zatn kuzum ama hüzün bile soğutuyor arayı. Düzelir merak etme sen
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Olur canım eşler arasında bence biraz empati yapmlısin para kolay kazanılmiyor sonuçta o da bi anlık sinirle demiştir sıkma canını  
tarafından
Bana inanmaması hoşuma gitmiyor kuzum
0 oy
(460 puan) tarafından

Daha şu ana kadar 5 liranın hesabını sormuş değil eşim. Böyle insanları anlamıyorum ben ya. Madem hesap soracaksın verme. Hem ailene versen ne olacakmış. Hayret bir şey. :angry:

tarafından
Cimri birisi değil ama nereye harcadın diye soruyor benim elim biraz savurganmış
(460 puan) tarafından
Paranın değeri mi kaldı. Markete 5dk girip çıkmamız 100 lira.
0 oy
(1,690 puan) tarafından
80 tl ile markete girsen 1 öğün yemeklik alırsın ancak. Ne var o kadar paranın hesabını soruyor yani garip cidden. Sen de niye arayıp yok para kayboldu diyorsun bırak hiç söyleme sorarsa lazımdı harcadım de alıştır bu şekilde. Sen her şeyin hesabını o sormadan verirsen böyle tepene çıkar
tarafından
Konuşurken fark ettim paranın olmadığını  cnm
(1,690 puan) tarafından
Kayboldu diye mahcubiyet gösterme o zaman canım. Harcamışım heralde hmmm de gül geç yani
tarafından
Öküz valla bu adam ya
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Bnce sinirlenmekte cok haklisin kayip etmis olabilirsin kadinsin bisey begenip almissindir oda olabilir 80 lira alti üstü ailene versen bile bukaDr mi verirsin eşinin yaptigi cok yanlis nereye sakladiysan ne demek açıkça hirsiz demis sana daha büyük biseyini takini falan kaybetsen öldürecek demekki seni benim 15 binliralik setim gitti kayboldu mu calindi mi bilmiyorum bir kere bile bisey cikmadi eşimin agzindan nekadar ayip bu güvensizlik 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 527 göst.
0 oy
9 cevap 796 göst.
0 oy
22 cevap 2,212 göst.
18 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,749 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hesabim (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler