0 oy
865 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
Bosanmayi düşünüyorum ama oğlum 4 aylık benim ailemin maddi durumu iyi değil çocuğumun babasi da memur çocuğumu benden alırlar mı sizce çok korkuyorum ya oğlumu bana vermezlerse ben ne yaparım

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alamaz sen birakmadigin surece 
tarafından
O zaman alamaz kuzum icin rahat olsun
(55 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canim keske bosanmayip oturup bi konussaniz oluru yokmu cocukta kucukmus :/
(55 puan) tarafından
Daha konuşmadım ama olmuyo zaten buraya kadar bile iyi dayandım şöyle düşünüyorum da iyi dayanmisim ona ailesine
tarafından
Sen daha iyi bilirsin tabi umarim hersey gonlunce olur canim
-Reklam-
0 oy
(903 puan) tarafından
Sebebi önemli değil ise iyi düşün cnm bebegin babasız kalmasın 
0 oy
(680 puan) tarafından
4 aylık cok kücük sana verilir ama keşke bir daha düşünsen tabi sorunları biz bilemeyiz sadece bebeğin İcin dedim 
0 oy
(286 puan) tarafından
Alamaz merak etme hakkında hayırlısı olsun. 
0 oy
(5 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun problem ne aldatma mi yoksa
(55 puan) tarafından
Artık keşke aldatma olsun diyecek duruma geldim enazindan kadının saçını basini yollardim yapmadığım iş de değil yani ailesi ve onun da ailesine bağlılığı şimdi diceksnz ki nevar bunda ama emin olun çok şey var benim oğlumu bile benden kiskaniyolar daha okadar çok şey varki
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Konu nedir canim?

Memur olunca ne olucak?kimse seni evladindan ayiramaz..korkmA
(55 puan) tarafından
Konu coook uzun canım vermm zaten oğlumu ben kaç senedir beklemisim yawrumu o delilerin arasında bırakmam ben yawrumu
0 oy
(441 puan) tarafından
Bebek küçük alamaz hem bebek hem senin icin nafaka öder ama seninde bebek icin iyi bir ortam kurman gerek
(55 puan) tarafından
Benim aile durumum iyi değil hem maddi hem manevi köyde yaşıyoruz oğlum için yeni ortam kuramam gücüm yetmez ancak büyüdugu zaman çalışıp bakarım oğlumu ben kendim için bişey istemem oğlunn ihtiyaçlarını karsilasn yeter
(441 puan) tarafından
Canim devlet ona bakmiyor iste cocuklarin yetisme ortami hangi tarafta daha iyi suan evet sana verir ama 4 yasinda baba dava acsa alabilir ve baba evi bekarkenki gibi olmuyor bende 1 sene once düşündüm 6 ay kaldim ama baktim olmuyor ve esim cocuklari alabilir diye döndüm tabi sartlarimi soyledim oyle
(55 puan) tarafından
Biliyorum boşanıp gitmek kolay değil ben yaşadım çünkü bunu benim oğlumun babası ne şart koyarsan ewet der tmm der ama uygulumaz benim zaten ondan tek isteğim var onu bile yapmıyor
0 oy
(2,937 puan) tarafından
Bosanmayi bu kadar kolay dusunmeyin nolur ben annesi babasi ayri buyudum 2 yasindayekn ayrilmislar kizim oldu koca kadin oldum hala etkisini atkatamadim hayatimin en zor snaviydi yuva kolay kurulmuyor duzene sokmayi dene eger cok cok cok fazla kotuyse cozulmeyecek gbiyse tamam ama dene tekrardan nolur tabi senin ne yasadgini bilemem ama kendinden onve dusunmen hereken bebegin var
(55 puan) tarafından
İnan bana bende öyle ortamda büyüdüm devamlı ağlayan anne ve 14 yaşında annemi ipten aldım ben elimde 3 aylık kardeşimle babam başka kadinlarla yaşadı halada aynı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 468 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,424 göst.
12 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 692 göst.
0 oy
4 cevap 418 göst.

Kategoriler