0 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Napeyyonuz gadinlaa nasilsiniz ben iyi degilim basim cok kotu agriyo dayanilmaz bi agri yataga bagimli etti beni :(  bebemde kuvezde kaldi yavrumu hic gormedim aklim surekli onda lutfen dua edin kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz cok üzgünüm :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım nasılsın ıymisin bebiş nasıl ıymi ne zaman çıkcak kuvezden
tarafından
Basim cok fena bi turlu gecmiyor
Valla ne zaman cikicak hic bilmiyorum bisey demiyolar simdilik  :((
tarafından
Kız ıymi inşallah cidiy bisey yoktur sezaryan oldun için öyle oluyor kuzum geçer inşallah ama bebiş için dua edicem cabuk iylessin dün akşamdan beri aklımdasın bugün bahara yazicaktim nasıl oldu deye bulamadım
tarafından
Sagol canim dualariniza ihtiyacim var  :((
tarafından
❤❤❤⚘⚘⚘
tarafından
♡♡♡♡♡♡
-Reklam-
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Kaç gündür aklımdasın ya :( Bol su iç o baş ağrısı için yastıksız yat canım Dr um öyle demişti bana

Rabbim tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin bekliyoruz güzel haberlerini canım.. <3

tarafından
Insallah canim cok sagol ♡♡♡♡♡♡♡
(12,521 puan) tarafından
Canımsın ❤️❤️❤️
tarafından
Sende betulum  ♡♡♡♡♡
0 oy
tarafından
Ablam.benim inşaAllah asel tez zamanda iyi olup gelecek yanina 

Sen o çıkana kadar kendine dikkat et
tarafından
Insallah ilknurum sagsalim gelirde bian evvel  :((
0 oy
(53,862 puan) tarafından
buse aselim misin sen
tarafından
Tansiyonum yuksekti ambulansla hastaneye kaldirdilar 4  5  gun yattim hastanede tansiyonum dusmedi hatta dahada yukseldi sonra preeklamsi tanisi koydular acil sezaryen e aldilar 24 mayista erken dogdu 1650 gr falandi baska hastaneye kuveze gonderdiler hic gormedim dogar dogmaz gondermisler benim yattigim hastanede yer yokmus o yuzden dun ben taburcu oldum ama asel kaldi orda  :((
(53,862 puan) tarafından
oyy kiyamam canim benim nasil bebis iyi mi simdi tansiyonun nasil canim rabbim tez zamanda kavuştursun insallah sizi
tarafından
Basim cok kötü agriyo dayanilmaz bi agri hicbisey fayda etmiyo bebekte iyimis cok şükür yarin babasi yanina gidecek bide hayirlisi ile yanimiza gelseydi cok iyi olurdu
(53,862 puan) tarafından
seseryan mi oldu hareket ettiysen ondan olur Nescafe cay ic bol.bol cok geçmiş olsun canim insallah hemen iyilesirsin bebisinde hemen toparlar kendini inşallah
tarafından
Evet sezaryen oldu
Inşaallah ablacim cok sagol
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Canım sen buse aselimdin demi sen dogurdunmu
tarafından
Evet benim yuksek tansiyonla gittim  preeklamsi cikti dogurdum bebegim kuvezde simdi  :((
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Bebek kuvezde mi nickler değişmiş kimdin ki merek ettim geçmiş olsun cnm  :( 
tarafından
Buse Aselim di  evet bebegim kuvezde   :((
(2,422 puan) tarafından
Kıyamam kuzum ya allah bi an önce kavuştursun  kuzum :(
tarafından
Insallah canim
0 oy
tarafından
Kuzum sonunda geldin Allah yar ve yardımcın olsun balim kucağına çocuğunu hemencecik al dualarımız sizinle haber et bize 
tarafından
Insallah busem dua edin pskolojim cok bozuk  :((
tarafından
Kuzum hepsi geçicek inan lütfen güçlü ol kızlarının sana çok çok ihtiyacı var bu günlere gulucez ne günlerdi diye dualarımız seninle salma kendini
tarafından
Insallah canim inşallah ♡♡♡♡♡♡♡
tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Kuzum benim hayırlısı ile yavruna kavuşur sun inşaallah ❤️❤️
tarafından
Insallah busram dua edin lutfen
(6,775 puan) tarafından
Ederim tabiki bitanem benim ☹️☹️ sen nasıl oldun iyi misin? ❤️ Emiyor mu minnosum
tarafından
Ememiyo kuvezde simdi biraz süt sagdim yarin babasi goturecek  :((
Bende iyi degilim cok basim agriyo bi turlu gecmiyor
(6,775 puan) tarafından
Bitanem benim ya adın değişti ya bulamadım seni bir türlü ☹️☹️ çok geçmiş olsun kuzum inşallah yanına gelir hemen minnosum.❤️
tarafından
Insallah busram  ♡♡♡♡♡
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Aselim tez vakitte igles annenin sana ihtiyacı var 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,662 soru

24,061,939 cevap

330,171 kullanıcı

...