0 oy
634 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar oğluşum beş ay 1 haftalık oldu iki haftadır huysuz diyorum diş problemim vardı doğru düzgün bişey yiyemedim ne yediysem midem bulanıyordu meğersem sütüm azalmış çocuk açmış ondan huysuzmuş. Yavaştan ek gıdaya başlamıştım yoğurt elma püresi falan veriyordum sadece Bayadır huysuzdur eltim dedi bi cicibebe ver bakalım belki açtır yok değildir dedim ama yine de verdim çocuğum açmış yedi yer yemez sustu ağlamadı ah salakkk kafam nasıl anlamadım doymadığını. Neyse bugün eşime kuru incir hurma ceviz içi rezene çayı arı poleni aldırdım kendim marketten kefir bal falan aldım inşallah işe yarar. Çocuğuma da çorba yapıp vericem sebze çorbası ebeye sordum verebilirsin dedi. Meyve püresi vericem gece yatarken de pirinç unundan muhallebi yapıp vericem sütüm artan kadar inşallah sütüm artar da gerek kalmaz. Başka ne verebilirim bebeğe kendim de ne yapabilirim süt için? 

8 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

InsAllah sutun olur kuzu bilgim yok

tarafından
Önceden ne güzel vardı sütüm emerken diğerinden akardı iç çamaşırım hep süt olurdu gece falan şişerdi şimdi hiç öyle değil çocuk memeye gelince ağlıyo. İnşallah artar canım sağol
(30,101 puan) tarafından
InsAllqh kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
bebegin bu zamana kadar sedece anne situyle mi beslendi kuzum 
tarafından
Yoğurt erken mi ilk olarak yoğurtla başlanır aslında ama bilemedim. Ben yoğurt verdim sonra meyve püresi yarın da patetes haşlıcam bi de sebze çorbası yaparım sonraki günlerde
tarafından
valla kuzum erken dedi ... kabizlik yapiyor yogurt .. 6 aydan once veremezsin dedi ..meyve puresi verebilirsin dedi
tarafından
İlk defa duydum canım
tarafından
hero baby nin 5 aylik olan icin kaaik mamasi var .. ama sen 4 aylik olani al onu verebikirsin kuzum senin bebek sadece anne sutuyle beslwndigi icin cok sey verme ...bagirsaklari rahatsiz olur ..
tarafından
Doğru diyosun canım gördüm markette alırım yarın falan
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Bol bol rezene iç ve karadut özü çok iyi kuzum benim hiç yoktu sütüm 1 aydan sonra kesildim şimdi çok olmasada yine şifasını alacak kadar var yani
tarafından
Rezene içtim şimdi inşallah işe yarar. Karadır özünü ilk defa duydum denicem inşallah
(1,256 puan) tarafından
Hem  çocuğa hem sana çok iyi karadut özü kesinlikle dene emin ol pişman olmazsin
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
(1,256 puan) tarafından
Rica ederim kuzum benim
0 oy
tarafından
Sürekli olumlu düşün canım stres asla ve asla yapma
tarafından
Bi de eşimle çok tartıştık bu aralar moralim çok kötüydü onun da etkisi var tabi
tarafından
Hiç birsy bebeğinden önemli değil canım ne yazıkki oluyor böyle seyelr ama değmez inan sakin ol olumlu ol üzülme
tarafından
Öyle yapıcam artık inşallah çoğalır tekrar
tarafından
Inşallah canım inşallah
0 oy
tarafından
Bulgur pilavı yeşil sogan süt yapıyor die biliyorum canım inşallah çoğalır
tarafından
Dün yaptım bulgur pilavı öğlen yedim akşama misafir geldi başka yemek yaptım o kaldı dışarda bozulmuş yarın tekrar yapıcam yeşil soğan da bahçede var yarın koparıp yicem inşallah
tarafından
İnşallah çoğalır canım
tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Kendin için çörekotlu şeyler yemeni tavsiye ederim Kuruyemişte çok güzel süt yapıyo ve bol su iç canım 
tarafından
Su içmekten tuvaleti yol ettim bugün artık kaç oldu bilmiyorum ama içicem bol bol
(12,521 puan) tarafından
Olsun canım sen devam et ama sütüm azaldı diye düşünme ve stres yapma sütü beyin üretir bunu unutma :)
tarafından
Tamam canım bugün bol bol yedim inşallah gece sütleri akar şöyle her yer süt olur :)
(12,521 puan) tarafından
İnşallah canım :) bir süreden sonra terbiye oluyor göğüs şiş olmasa bile süt olur :) bol sütümüz olsın inşallah yarı adaşım :D
tarafından
İnşallah canım :)
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Stresli olma sıvı şeyler tüket illaki olur canım 

Insallah⚘
tarafından
Canım eşimle tartıştık bu aralar moralim çok kötüydü çok ağladım onun da etkisi var kesinlikle
(2,916 puan) tarafından
Olur kuzum her evlilikte oluyo üzülme herşey düzelir inşallah
tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(15,008 puan) tarafından
Şimdi arkadaş yazmış canım bestlak yazmış dr çok işe yaradı diyor. 
tarafından
Sağlık ocağı yazar herhalde dimi yazdıralım ben de
(15,008 puan) tarafından
Bence yazmaya gerek yok kuzum o paralı bir ilaç direkt alın nöbetçi eczaneden. Bir de nacizane bende irmik helvası coşturur göğsü dene istersen tereyağlı sütlü cevizli bir helva yapıp
tarafından
Tereyağı yok da sana yağla yapsam olur mu ki
(15,008 puan) tarafından
Olur canım niye olmasın margarin sıvıyağ karıştır ben sağlıklı olsun diye dedim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 235 göst.
23 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
4 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
2 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 722 göst.

Kategoriler

1,468,547 soru

24,060,095 cevap

330,114 kullanıcı

...