Eşim işten geldi üstünü değiştirdi elini yüzünü yıkadı eltimle evde oturuyorduk
Geldi yanımıza telefon çaldı
Kızlar eşim telefoncu yabancı numara çok arar açtı efendim desi o esnada da eltim ben gideyim dedi
O esnada eşim kimi aradınız falan dedi sonra yanlış numara bacım dedi sonra kadın
Ben yabancıyım türkiyede yaşıyorum arkadaş arıyorum deyince eşim sinirlendi küfür etti kapattı
Kadın 10 dk sonra yine aradı
Numarayı kafadan attığını tutturduğunu söyledi ben mal mal baktım şok grçirdim türkçeyi yarım yamalak konuşuyor kaşınıyordu sanırsammm
Sinir oldum bakmayın güldüğüme çok şaşırdım
Eşim engelledi numarayı sildi bidaha ararsan şikayetçi olacağını söyledi bu süreç 3 dk kadar sürdü
Beni de arıyorlar kadın sesi duyunca yüzüme kapatıyorlar
İki gün önce de ablam aradı bir numara verdi bak bakım kimin dedi.enistmi aramış bana para yolla kazakistandayim Türkiye'ye gelmek istiyorm seninle evlenirim tarzında seyler söylemiş ablam tekrar aramis eniştemden kimsin nerden arıyorsun demiş Amerika'dan arıyorum demiş.dedim abla aman boşver kimse kim bunları Tv'de görmüyon mu dolandiricilar erkekleri kullanıyor
Abooo ne diyorsun
Ver bana numarayi sen kibar garisin ben doverim
Eşin kendini belli etmiş canım boşver cook öyle kadınlar var kaşınan
Kiz basligi gorunce yine bi kadini uzmusler serefsizler aldatma postu kesin dedim valla toplu katliam duzenlemek lazim bu erkeklere diye soylenmeye baslamistim bile esin gerekeni yapmis uzme kendini
1,493,347 soru
24,400,026 cevap
350,055 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın