0 oy
392 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Büyük oğlum 12.5 yaşında erkek çocuklar 'ne zaman ergenlike giriyorlar nasıl anlayabilirim bu konuda tecrübesisin seside biraz kalınlaştı gibi:ermm:

Ilk çocuğum bu konuda hiç bilgim yok

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakalı bıyığı çıkar☺️
tarafından
Biraz dudak üstün de var 6ay dır dusch girdiğinde belini lifiyim diyorum bırakamıyor babasını iştiyor
tarafından
Zaten büyümüş artık kendi yapsın ☺️
tarafından
Öylede icin rahat etmiyor:)
tarafından
Artık genç oluyo bı mahremiyet olması gerek bence yavaş yavaş senin gözünde çok küçük bı çocuk evet ama gerçekte öyle değil☺️
(2,075 puan) tarafından
Ayy canım benimki 14 yaşında duşa girer lifliyim sırtını derim ypk der baban gelsin derim yok anne sen gel ozaman der, kendini temizlemeyi gusulu falan hep ben öğrettim
tarafından
Peki ergenlik demi oğlum nasıl anladın canim
tarafından
Lavinina: doğru haklısın ilk çocok olunca hala gözümde bebek gibi:)
-Reklam-
0 oy
(163,515 puan) tarafından
Kiz bende bilmiyomda jöle falan surer sacina heral sakal biyik ne bilim ole seyler iste ☺️
tarafından
Jöle felan sürmez zararlı diye bıyık biraz var ama hafif:))
0 oy
tarafından
Kız yok daha erken ya 16 falan 
tarafından
Erken ergenlik diyorlar canım nasıl birşey bilmiyorum
0 oy
(333 puan) tarafından

sinirlilik hali,

oflama puflama,

sizle surekli tartsma modu,

kendi dunyasinda takilma modu,

hicbiseyi yapmak istememe,

isyan falan:))))

tarafından
Aynısız ozaman canim benimkiler 12.5 -10 -2 yaşı nda birde 10 buçuk aylık bebek

Vallah ara ara kafayı yiyorum eşim sahaba 11 akşam 11-12  çalışıyo haftanın 6 günü  ama iki büyük oğlanlar cok yardımcı oluyorlarda bu karantina kötü oldu online okul dersleri felan kafa sisiyor
(333 puan) tarafından
benmde esim 12saat calisiyor evet..haftasonu evde oluyor ozmanda cocuklarla ilgileniyor oyunlar vs derken eglenceli geciyor..yorulmak ister istemez oluyor ama ben cok mutluyum nebliyim:))bazen diyorum mazosistmiyim acaba:))))))
tarafından
::)))
Bunlar güzel şeyler  
Vücut olarak bazen cok yoruluyorum kız keçiboynuzu pekmeze başladım engeri versin diye bu aralar nedence cok halsiz düşüyorum ne yapabilirim bunun icin
(333 puan) tarafından
bilmemki..pekmez ise yarar belki..:))
tarafından
Bir denecem olamaz doktora giderim bende demir eksikligi var ondan halsiz düşüyorum hep öyle olunca ilaç veriyor doktor ama ilaç da kullanmak istemiyorum inşallah ise yarar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,256 soru

24,166,742 cevap

335,642 kullanıcı

...