0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından

image

Dun paylaştım evde test yaptım ilk çıkmadı çöpe attım yok diye 20 dakika sonra lavaboya gittiğimde gözüme çarptı silik çizgi bı heyecanlandim eşime haber verdim filan doktorumla görüştüm adet günüm olduğu için pazartesi gidicektim Dr sonra adet kanaması gibi kanamam oldu bende test bozuk diye düşündüm ama aklımda şüphe kalmasın diye eşimi aradim geldi hemen giitik Dr kan tahlilinde evet hamileyim beta 1501 ama düşük yapıyor olabilirmisim yada yerleşme kanaması müdahale edilmedi yarın yine gidicem değerler düştüyse düşük yapıyorum yukseldiyse iğne ilaç verilecek sizlere sorum bu durumu yaşayan varmı adett kanaması gibi kanaması olup sağlıklı gebelik yaşayan yalvarırım cevap verin ağlamaktan mahvoldum :(

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimyasal gebelik ola bilir canm her kadının yasasıgı sey aglama İnşallah saglıklı gebelık olurda biz yanılırız
(277 puan) tarafından
İnşallah öyle bişey olmaz :(dua edin nolur:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde olmuştu aşırı kanamam ama hamileymisyim üstüne görme deidkleri şeyde olabilir 
(277 puan) tarafından
Ayyy inşallah ilk aymı oldu kanama normal adet kanaması gibimiydi
tarafından
Daha fazla hemde
0 oy
tarafından
Ilk 5 dakkasi onemli testin 20 dka sonra sayilmiyor canim
(277 puan) tarafından
Kandada çıktı canım beta 1501 yüksek birde
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Korktuğun yere uğratmasın Rabbim inşallah kuzum çok geçmiş olsun 
(277 puan) tarafından
Allah bin kere razı olsun canim
(2,916 puan) tarafından
Amin hepimizden gülüm ⚘
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Bende 3 gün kahverengi akıntı olmuştu hani adetin son günlerinde Olur ya öyle canım. 
(277 puan) tarafından
Bende bildiğin adet kanaması canim
(3,455 puan) tarafından
Üzerine görme dedikleri şey olabilir canım. Düşükte çok sancılı olur derler sancı varmı
(277 puan) tarafından
Hiç sancım yok canım ya bir yanım iyi düşün diyor bir yanım çöktü:(
(3,455 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı canım ilk bebeğin mi yoksa
(277 puan) tarafından
Yok canım çok şükür bir oğlum var 2. bu
0 oy
tarafından
Bende bu ay 2 gün erken oldum adetini 2 gün baya baya kan geldi adet oldum gibi dünde azıcık geldi şuan yok kanamam bitmiş normalde 7 gün sürerdi 
(277 puan) tarafından
Büşra bütün dualarım seninle inan dunden beri gözyaşım durmadı benim birtane binlerce şükür oğlum var ama bintanede olsa evlat farklı kaybetme korkusu çıldırtıyor beni sizleri okadar iyi anladım ki şuan :(
tarafından
Rabbim yasatmasin o duyguyu sana yaaa
(277 puan) tarafından
Aminnn canım benim aminnn
0 oy
(375 puan) tarafından
Cnm bndede boyle ckti dha erkn oldu icn olablr cok sukur kzm dogali iki ay oldu korkma bsey olmz Allahn iznyle
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Leke şeklinde vardı bende progestan vermişti sana hiçbir şey vermedi acaba kese gözüktü mü 

Bol bol dinlen evde sakın yorma kendini 
(277 puan) tarafından
Leke değil canım bende bildiğin adet kanaması az önce böyle bir yazı okudum.....
Hamileliğin ilk ayında adet görülür mü? ... Genellikle döllenmeden sonraki 10. ve 14. günler arasında meydana gelen bu kanama regl döneminden önce gerçekleşir, hamilelik belirtileri arasında görülür. Dolayısıyla adete yakın hamile kalanlar, bunu regl ile karıştırabilirler.
İnşallah öyle biseydir
(12,521 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Sana bagislasin rabbim.insallhah hadi gozun aydin
(277 puan) tarafından
Aminnn canım benim
0 oy
tarafından
Kimyasal gebelik olabilir kuzum kadınların %80 ı her ay farketmeden kimyasal gebelik geçirirler o yüzden test için adetin bir hafta gecmesini bekleyin diyolar.
(277 puan) tarafından
Olmasın yaaaa:(
tarafından
Üzülme kuzum benim her sey vaktini bekler inşallah allah sana da bebiş nasip eder
0 oy
tarafından
Aynılarını yaşadım canım oğlundan önce ilk gebeligim 3 kez çift çizgi görmüştüm teste hgcm yükseleceği yerde düştü adet günü adet oldum önce silik silik sonra normal kanama oldu kimyasal gebelik yani sağlıksız olduğu için vücudum attı takibe al sürekli hgcni
tarafından
Inşallah kuuzm ama herşey nasip kanaman devam ediyor mu
(277 puan) tarafından
Evet yoğun bir şekilde hemde
tarafından
Düşüyor o zaman canım hgc tahminimce doktor da sifirlanmasini beklicek :/
(277 puan) tarafından
:(yarın gidicem hayırlısı hakkımızda
tarafından
Hayırlısı olsun bende coo üzülmüştüm kuzum ama herşey Allahtan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 314 göst.
17 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,600 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 633 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,465,151 soru

24,012,618 cevap

327,852 kullanıcı

...