0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (1,789 puan) tarafından
Annemlerde kalıyorum 4 gündür, az önce erkek kardeşim eve sarhoş geldi daha 21 yaşında abimde aynı şeyi yapar bazen ama yaşı büyük ve ben onu hiç o şekilde görmediğim için bu kadar etkilenmemistim şimdi kardeşimi öyle görünce ruhum daraldı nefes alamadım resmen annem babam kahroldular annem bütün arkadaşlarını aradı bağırıp çağırdı ama inkar ettiler tabi. Üzerine isemis kusmuş berbat haldeydi. Nasil davranicaz şimdi onu bile bilmiyorum. Her yerden silip engelleyip yarın çekip gitmek istiyorum ve uzunca bi süre konuşmak bile istemiyorum belki biraz anlar hata yaptığını

13 Cevaplar

+1 oy
(2,071 puan) tarafından
Onu o şekilde bırakmak yerine yanında olmalısın bir abla olarak şimdi bişey demeyin sabah kendine geldiğinde düzgünce konuşun o yaşlarda yaptığı davranışlar ona normal geliyor 
(1,789 puan) tarafından
Ne kadar konussakta bildiğini okur
-Reklam-
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Cok uzucu canim gercekten...bencede koy tepkini anlasin yanlisini, uzulme sen
(1,789 puan) tarafından
İnşallah anlar
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Konuş canım doğru yolu göster benim abimde yanlış arkadaş kurbanı bende lanet ettim tukurdum e konuşmadım takı ölüm  haberini alana kadar sen yardımcı ol ona kötü yola girmiş o yoldan çıkart onu
(1,789 puan) tarafından
Başın sağolsun canım... Kardeş evlat gibidir derler ya aynen öyleymiş onu asla o halde görmeye dayanamıyorum işte
tarafından
Basiniz saqolsun cnm
(3,675 puan) tarafından
Amin sagolun ne biliyim ya yaşamanın kıymetini bilmek lazım dediğim gibi yardımcı ol pes etme inşalalh birkereliktir
0 oy
tarafından
Arkanizi donup iyice hataya suruklemeyin bence  el ele verip dogru yolu gösterebilirseniz daha iyi  olur 
(1,789 puan) tarafından
En deli çağları canım çok sıkkın deyip durdu halbuki hiç bir sıkıntısı yok olsa söylerdi çok saftır, ne desek dinlemez bizi yani
0 oy
tarafından
At banyoya soğuk suyun içine. Sonra da bi güzel dövün baban. kötek paklar onu anca..
(1,789 puan) tarafından
Kendi gitti zaten banyoya kitledi kendini gidemedik çıkınca da pişman olduğunu söyledi
0 oy
tarafından
İyi bişey yaptgni saniyolar ya ne rezillik, benm babam da böyleydi koskoca adam ayakta duramazdi acıyarak nefret ederek bakardm. Ona smdi iyi bişey gbi geliyo ama çocukları olcak ilerde, yazık... Sana tavsiyem eşin varsa eğer o ilgilensin örnek olsun, yanınıza alın hobi edinsin, ne bilim neyden hoşlanıyorsa ona yonlendirin, heveslendirin. Sen sarhoş ickici biri olmayı haketmiyorsun, sana hiç yakışmıyor böyle aciz olmak. İçkiye özenen gençler hem paralarını hem itibarlarını kaybediyor, o arkadaşların birgun evlenip gidecek, çocuklarına böyle mi örnek olacaksn de..
(1,789 puan) tarafından
Alışkanlık haline getirmiyor pişman olduğunu da söyledi inşallah bu son olur
0 oy
tarafından
Zor ama aynı şekilde kendi oğlum gelseydi eve ne yapardın? Ben ne yapardım biliyor musun? Önce onu bir güzel temizler yatırır sabah uyandıgim zaman kahvaltı hazırlar uyandırır hadi canm kalk derdim kahvaltıdan sonra odaya geçer konusurdum ama üstüne gitmeden derdini anlamak için yani belli ki bir derdi var içiyor erkekler iradesizdir kadın derdi olduğu zaman oturur ağlar erkek içer. Kardeş demek ona diğer insanların yaptığını yapmamaktir diğer insanlar gibi dışlama onu. Ne hatası varsa bağrına baş insan oğlu bu sasarda beşerde
0 oy
(582 puan) tarafından
Bu şekilde tepki verdiğinde düzelecek mi sence? Daha çok içkiye düşecek telli arayacak onda ve o arkadaşlarında!! Ona ne kadar kötü göründüğünü anlat uyar ablalık yap
0 oy
tarafından

Bırakıp kacmak yerine yaninda ol destekci ol konuş anlat tadavisi var tedaviye ikna et altına yapmis diyorsun bu alkolden degil başka seyler almis belli ki tedavi icin ikna et 

0 oy
(1,714 puan) tarafından
Ben olsam hiç bir yerini temizlemezdim onu öylece yatırırdım o haliyle. Kusmuklu çişli sabah kalktıgunda kendini o şekilde görünce belki utanır bir daha o şekilde gelmezdi. Annenin yerinde olsam o kıyafetleri onun gözünün önünde posete koyup cöpe atardım utansın die
(1,789 puan) tarafından
Kendisi kimseye göstermeden gitti zaten aceleyle banyoya. Aynen anneme diyim öyle yapsın zaten çok kıymetli kıyafetleri onca para bayiyor bı parcaya bide çöpe atalim aklı başına gelsin
(1,714 puan) tarafından
Aynen öyle cnm kac yasına gelmişin daha senin kusmugunu temizleyecek desin. Hasta olsan neyse keyfine yaptığın birseyin bedelini ödesin
0 oy
tarafından
Valla cano cok zor allah yardimciniz olsun
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Esin yada cocigun olsa arkanı donup gidebilir mıydın? Ben de çektim o illetten. ama.duzelttim. bence sende dene. Zor olur ama.insallah düzelir kardeşin 
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 333 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 938 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,160 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,273 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 589 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Evlibyn (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,357 soru

24,097,832 cevap

332,206 kullanıcı

...