0 oy
596 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün Çarşamba olunca çocukları aldık yürüyerek Kaynanama gittik  çarşıya gidelim dedik eşimle çocuklara baktılar biz gittik buhar Kazanlı ütü aldık bı de salona gündelik halı amaaanın eve geldik kaynanam bunları görünce şekli şemali değişti nasıl bozuldu anlatamam aslında onunda var ütüsü her şeyi hatta bugün 1200 TL ye masa takımı almış ben bozulmadım alsın kullansın ne edeyim eve geldik eşime dedim annen çok bozuldu diye o da farkettim yüzünden dedi niye bozuldu çözemedim oğlu ona yapmıyor diye herhalde yapsın oğlunu tutan mi var

9 Cevaplar

0 oy
(1,123 puan) tarafından
Ay benimki de yapıyor bazen öyle. İçten içe kiskaniyolar niye bilmiorm
tarafından
Benimde oğlum var yapacak tabiki karısına her şeyi o yapmasa bile ben yaparım gelinime kendi yaşadıklarımı yaşatmam ona tabi yapacak karısına oğlum ona evlat verecek evini çekip çevirecek
(1,123 puan) tarafından
İşte Kaynanalar öyle düşünmüyor biz buyuttuk adam ettik calistik cabaladik kazandik elin kızı sefasini dursun diye değil düşüncesi oluyor ve bazen slboyle triplere giriyorlar malesed
tarafından
Ee benim anam babam da o zaman elin oğlunun işlerini yapayım diye mi baktı büyüttü böyle düşüncelerle anca kendilerini delirtirler
(1,123 puan) tarafından
Ya iste zaten o mantıkta olan Kaynanalar kızlarını misafir olarak goryyolar. Nerelisin bilmem ama mesela köydeki evlerde kız çocuklarına oda yapılmaz erkeklere yapılır sadece. Sen boşver onu hayatini yasamaya bak.
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Biz yatak aldık kaynanama virüsten dolayı göremedi görünce suratı aynen öyle olacak:) haberi bile yok şok olacak :D

tarafından
Oğlunu tutan mi var ona da yapsın şükür eşim kör değil kimin kime ne yaptığını görüyor sende güle güle huzurla uyu yatağında canım
(3,675 puan) tarafından
Sağ ol cnm :*)
Sana da hayırlı olsun
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Para harciyor diye odleri kopuyor :)) benimki de calismayacagim cocuguma bakacagim deyince icten ice catladi...ben bakarim calisirsan falan filan dedi, yok ben cocugumu kendim terbiye etmek istiyorum dedim. Cok sukur muhtac olmadikca calismam dedim kaldi :) 
0 oy
tarafından
Benimki de ayni öyle evimdeki her şeye takık kadın kendine de istiyor 3 senelik mobilyalarını beğenmiyor bizimkilerden sonr bi de fındık var yazları her sene gidiyordu ben gitmicem ne işim var dedim 2 senedir gitmiyom şimdi lisedeki oğlunun derslerini bahane etmiş gelmicem demiş sanki 15 gün gitmeyince süper puan yapacak 20 senedir gidiyor benimle kıyas yapıyor kendini komikler ya cidden
0 oy
(163,470 puan) tarafından
Takma cnm bosver 
0 oy
tarafından
He kiz hep aynılar bizim kide kendide milyarlar harcar ama el kızı bir lira harcasın surat asarlar kocalarımız bizim için çalışıyor onlar için değil kurusunlar 
0 oy
tarafından
Kaynananin geliri yoksa yapsin gorevidir ama ihtiyaci yoksa sonucta sizinde eviniz colugunuz çocuğunuz var hicte yapmasin 
tarafından
15000 TL kredi çekti eşimin abisinin engelli maaşını alıyor kayinpederim çalışıyor ayriyeten engelli abisi de çalışıyor daha da saymak istemiyorum canım bana bir çöp almadı benden de ona bir çöp yok
tarafından
Olmasinbi zahmet canım  size havadanmi yagiyo sanki para cocuklarinin rizki niye baskasina yediresin hem ihtiyaci da yok vallahi günah esin almak istese bile hayir demeye  sonuna kadar  hakkin var
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ogullarini kiskaniyorlar. Ogullari sadece kendilerine baksin hizmet etsin istiyorlar . 
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Aman kaynanalar hep aynı boşver surat yapsın siz mutlu olunda 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 300 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,810 soru

24,145,123 cevap

334,635 kullanıcı

...