0 oy
1,589 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Tv de esra erol çıkmıştı. Kadınların yaptıklarından bahsediyordu. Eşim yok benim 1 aydır karantinada. Yasak olduğu için kaynanam 4 gün bende kaldı. Ve bana dediği. Oğlum bu evi çocuğu önce Allaha sonra sana emanet etmiş. Sen bütün gün evdesin.  Sen şimdi bişey yapsan ne bilcez. Allahla sen aranda. Çok zoruma gitti. Sustum ama aklımdan çıkmıyor. Kocama da söylemedim uzakta aklına bişey düşmesin diye. Siz ne yapardınız?

28 Cevaplar

0 oy
(6,361 puan) tarafından
Ben olsaydım bnm üstüme konuşma yapan evindede yapar Allah bnı oyle kadınlardan uzak eylesin derdım cvbunu verirdm vlaa ben kmsenın lafının altında kalmam mesela annemde ben bekarken sen okula gdsen biz nerden bliriz nereye gdyon falan derdi anneme çok kızardım bnı dyer kızlarla ne dye karştyruyon falan 
tarafından
Aynen kıyaslama berbat bişey. Ve en nefret ettiğim şey
(6,361 puan) tarafından
Sanki her karakter birmş gbı bnde oyle şeyleri sevmıyorum yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah kimseye ters akıl vermesin çok şükür içimde öyle bişey yok derdim. Geçen başıma geldi aynısı görümcelerim sosyal medyaya uygunsuz fotoğraflar atmışlar neyse eşime bi tanıdık atmış kaynım eşim falan kaynana kayınbaba yı uyarmış ama onlar kızımıza hata var demek yerine eşime suç buluyorlar neyse kaynana geldi ben de dedim anne Barış kötü bişey demedi uyardı sizi dedim bana diyo ki sizin yapmadığınız nerden bilem belki siz de atıyınuz demesin mi? Dedim biz atsak gelinler orospudur dersiniz kendi kızın olunca ses etmiyon Allaha şükür beni kocam da biliyo annem de biliyo beni takip ediyorlar ilgileniyolar benle dedim. Bu arada kızının yaptığı asla ailede kabul edilmeyecek bişey büyük kızları sırf bi erkekle konuştu diye öldürmeye kalktılar ama eşime tamam haklısın biz kızımıza bakcaz uyarcaz dmeek yerine..... Gidin diyolar 
tarafından
Ben Allaha bırakıyorum.kaynanam hiç dürüst bi kadın değil
tarafından
Ben hiç içime atıp dert edemem valla lafımı söyler otururum insanlar önce ne diyeceğini değil ne duyacağınız düşünmeli konuşurken
0 oy
(582 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi deseydin;)
0 oy
(671 puan) tarafından

Benim kaynanam bana oruspu demiş insan bunu dese gocunmzdm:angry:

0 oy
(15,121 puan) tarafından
O kaynanaya kör kuyulara atarım namusa dil uzatmak ne kendi yapmış da pay mı biçiyormuş
0 oy
(2 puan) tarafından
Bazen büyüklerimiz lafın nereye gittiğini bilmeden konuşuyor.  Benimkide biz gelin aldik sanıyorduk gezenti birini almışız hep gezip hiç evinde oturmuyorsun dedi. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Pazarda es dost akrabayla görüşüyorum.   Allahim bizde kaynana olucaz böyle olmayalım diye dua edelim
tarafından
Aynen canım
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Bem olsam dayanamam soylerdim eşime. 
0 oy
(333 puan) tarafından

kaynananin agzina kurekle vurman lazimdir.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 908 göst.
0 oy
40 cevap 1,207 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,009 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde emirinannnesi (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,002 göst.

Kategoriler