Eşinizin adını dövme yaptirirmiydiniz karşılıklı bir şekilde
(Günah,abdest gecmiyo vs diyenler olacaktır o konulara girmeyelim herkesin kendi hür iradesi kültürü dini ırkı farklıdır herkes kendi mezarına girer sadece soru amaçlıdır.)
Yaptırsam oğlumu ismini ya annemi ismini yaptıracam anna gibi yar olmaz
Yok canım yaptırmam o da yaptırmasın
Kalbimiz dövmeli o yeter
Biz daha sevgiliyken yüzük parmağına benim baş harfimi yazdırdı bir çok yerinde de dövmesi var bende istiyorum ama bana izin vermiyor ben yaptım bı hata sen yapma diyor diğer dövmelerin yaptırdığını çok pişman
O acıyı çekmem valla yeterince doğurunca ve evlenince çekiyoruz zati
Ben isim olayını seviyorum öyle çiçek böcek sevmem ama bileğime vaya elime oğlumun ismini yazdırmak isterdim ama günah olduğu için yaptrmam eşim hiç sevmez zaten öyle şeyleri o hiç yaptrmaz yani
Bi ara cok niyetlendim dövme yaptıracaktm bi ay fln anlamli bsey olsn skılmym diye gezindim. Esim dedi ki benim adımı yazdir o zaman şöyle bi kaldim yok dedim askm cok acir yaptrmycam. Kizim haric kimsenin ismini cismini yazdirmam.evladim haric kimsenin ebediyeti yok hayatimda
Bn hint kinasiyla yaptırdım elimin üstüne herkes çok beğendi kral tacı yaptırdım altınada isim tam yüzüğün üstüne tabi kapalı olduğum için bazıları normal dövme sanıp laf etmis ama
Esimin adi degil ama dovme yaptirmayi dusunuyorum kizimin ismini bide sonsuzluk isareti ama acir diye de korkuyorum sifir cesaret
1,471,425 soru
24,098,735 cevap
332,247 kullanıcı