İlk karşılaşma biz sevgiliyken kavga etmiştik . Babamlarla Üsküdar sahild gitmiştim. O da biliyodu, zaten gitme dediği için kavga etmiştik.
Bizden önce oradaydı, bi gittim orda.
Babamdan gelip çakmak istedi falan bni tedirgin etmek için
Tanışmaysa kaçtıktan sonra
Ben 17 yaşında tanidim eşimi babam yurt dışından geldi elimde eşimin vesikalık resmi vardı 20 yaşımdaydin bı kağıda ben bu çocukla görüşüyorum adı bu falan yazmıştım yatak odalarına koymuştum dedim belki görmezler bı resmi almaya gidim dedim baktım yok ortada sonra babam eşimi araştırmaya başladı aynı yerde çalışıyorduk ben garson o kurye idi babam çalıştığım yerin alt sokağından karşıya geçerken eşimde yanlışlıkla motorla babamın ayak parmaklarının üstünden geçmiş
Dedim müdürüm bana göz koymuş annemde çakmış önceden tabi geldiler istediler oldu bitti
Direk söyledim lisedeydim bide 16 yaşındaydım
Buluştuğum gün eve gelince drekt söyledim anne ben sana yalan söyledim bugün arkadaşımla buluşmadım dedim biriyle görüştüm dedim işte o da şaşırdı yalan söylemezdin sen dedi utandım ama içim rahat etmedi yine söyledim bak dedim. işte o değil de eşim benim annemi arkadaşım sanıp tokalaşıp hemen bni öpmüştü saftirik sonra bn anne deyince dank etmiş şok olmuştu
Eşim ilkokul mevzunu ben üniversite hazırlık okurken facebook ta tanıştım eşim ile ailemi trafik kazasında kaybettim bi ablam var onla yasiyordum anlattım tanıştırmak istiyom dedim ablam eniştem getir tanışalım demişti ablam dediysem aramızda 2 yaş var çok yok tanışırdım üniversite bittirdim evlendik 3 yıldır evliyim suanda
Onlar bana söyledi ben onlara değil ahaha
1,489,864 soru
24,349,907 cevap
346,422 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın