0 oy
895 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından

Çok kötüyüm çöktüm bugün resmen içim çok açıyo kalbim param parça sanki nedenini bilmiyorum tutarlı sebep yok eşimle kavga ettim etmeden önce de böyleydim çoçuğum hiç olmicak sanıyorum kafaya takmıyorum bi umutsuzluk var içimde uyuyamıyorum 2 defa meryem suresini okudum dinledim uyumadan önce okunulacak duanı okudum yok içim rahat etmiyor çıktım balkona yalnız oturuyorum belki rahatlarım..

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah hayira cikarsin sikintini canim insirah oku dinle
(759 puan) tarafından
İnsAllah canim benim okurum
-Reklam-
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Niye öyle düşünme Rabbim  nasıp eder inşallah 
(759 puan) tarafından
İnsAllah bacım insAllah..
(7,620 puan) tarafından
Eğer sende eşinde bir sorun yoksa Sabah aç karnına bı dış sarımsak yut. Her Sabah. Benimde 6sene  2dusuk oldu şükür şuan bı oğluşum oldu geçen cuma doğum yaptım
(759 puan) tarafından
Hayırlı evlat olsn insAllah bende yumurta olusmuyodu bu ay oluştu çatlattık iğneyle simdilik sorun yok esimi de göndericem muayineye
(7,620 puan) tarafından
İnşallah  Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebiş versin sana
0 oy
tarafından
Çocugun  olacak  strese de girne akışına  birak 
(759 puan) tarafından
İnsAllah canim..
0 oy
tarafından
Kaç senelik evlisin, sıkıntınız ne bilemiyorum. Ama yıllarca olmayıp bebek sahibi olanlarıda biliyorum, hiç olamayanlarıda..

Olmasıda imtihan,

Olmamasıda.. 

O yüzden Rabbim hayırlısıyla birlikte elbetteki nasip etsin inşaallah her isteyene. İnşaallah nasip eder Rabbim sana ve her isteyen kadına ikiz ikiz bebişler versin inşaallah.. 

Ama sakın kendini hasta edecek derecede üzme. Kafana çok takmamaya çalış. Hep omkonu üzerine odaklanma. Evet hiç olmamayada bilirsin ama bu dünyanın sonu değil. Başka çözğmler bulursun. Evlatlık derin mevzu ama koruyucu aile olursunuz, düzenli olarak sevgi evlerindeki çocuklara abla olursunuz vs vs

Her kadın anne yüreğine sahiptir illa doğuramız gerekmez, çiçeği sever büyütürsün, kediyi doyurursun, başka çocuğu gülümsetirsin o güzel yüreğin her yere dokunur, dokunur ve güzelleştirirsin dünyayı eminim. Üzülme lütfen. 
(759 puan) tarafından
Evet canim öyledir çok sagol içimi ferahlattın cidden canım hiç 1 sene olmadı 8 aydır evliyim piskolojim bozuldu her halde benden sonra evlenen arkadaşım bugün pozitif testini atınca onun adına sevinip kendi adıma üzüldüm olmayacağını düşündüm sabr.. hayırlısı insAllah
tarafından
O etkiledi seni hangimiz olsa etkilenirdik :( anlıyorum seni. Ama çoook çok erken tatlım inan bana. 4 sene olmayıp tam doktora baş vurup, tedavi tarihi aldıkları gün gelmeden hamile olduğunu öğrenen, 8 yıl sonra tüp bebeği olan tanıdıklarım var çokça.. Sabret ve herşeyin en hayırlısını dile, hep dua ediyorum edeceğimde senin içinde. Herkes hayırlısı ile tatsın inşaallah bu duyguyu ama zaman ver biraz. Kendini üzme. En büyük etken bu. Taş boyama setleri, mandalalar, keçeden elişleri, netten dil öğrenme vs vs  başka odak noktaları bulup biraz pozitif düşüncelere yönel iyi hisset kendini, bebek işini hiç düşünme o düşünceden bi süre uzak dur sonrası güzel olur inşaallah Rabbimin izni ile. Birde nassar al qatami den fetih dinler misin? Yüreğine ferahlık verecek adım gibi eminim❤
0 oy
tarafından
Çok iyi anlıyorum seni çok. İki düşükten sonra bende yaşadım bunları. İsyan ettim. Hem ailevi hem maddi yıprandım. Derken Allahım öyle bir mucize verdi ki.. Sadece sabır. Hepsi geçecek. Herşey gececek. Geride kalacak sen bile şaşıracaksın 
(759 puan) tarafından
Benim gibi olanlar anlar yalnız beni bacım dediğimde olucak ya neden erken davranıyorsun diyolar..
İnsAllah hayırlısı isyan etmemek gerek canim
0 oy
(2,677 puan) tarafından
Canmmm hiç umudunu yitirme Rabbım o kadar büyük ki sen vazgeçtiğin anda Bi bakmışsın oluvermiş.. Bn kendimden örnek veriyim 3 düşük yaptım sonuncusu ağustos ayında herkes neler dedi bana olmaz olur yok sen sübhanlısın VS anlatamam sana.. 

Kurban Bayramı Sonu annem hasta idi ağırlaştı Eylül ayında çoruma ailemin yanına gittim bu arada eşim ile boşanma derecesine geldim bazı şeylerden dolayı neyse annemin rahatsızlığı evden uzaklaşmak için bahane oldu 

Annemi Eylül ayında kaybettim gözümün önünde can verdi yoğun bakımda kendi elimle yıkadım kefenledm hala ağlarım içim acır eşim ile aram düzeldi bu arada çocuk meselesi tamamen aklımdan çıkmış durumda annemin acısı ağır bastı unuttum düşünmedim 

Neyse ocak ayında hamile olduğumu öğrendim Allah bana acımın üzerine umut verdi güç verdi tutunayım diye demem o ki sakın olmayacak yok söyle böyle deme Rabbım ummadığın anda çıkarır karşına nasibi cnm bnmm 
(2,677 puan) tarafından
Bu arada şuan 25 haftalık hamileyim bu güne kadar hep oldu kaybetmiştim cnm
(759 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Annene rahmet eylesin çok üzüldüm adına anne kaybetmek yarım can kalmak demektir bebeğiniz için güçlenin insAllah acılarını biticek başkasının böyle acısını görünce kendi acımı unutuyorum inan..
Akldan çıkardığln an oluyomuş evet..
(2,677 puan) tarafından
Aminnnn cnmm bnm Allah razı olsun kardeşim saol.. Hiç öyle düşünme canm insan oğlu Bi anlık sinir üzüntü herseyi söyletiyor canm sen sadece sabır de ve oluruna bırak kafana takmamaya çalış Rabbım in sınavı bu güzel kardeşim
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bi duş al canım belki iyi gelir sonrada dua et, rabbim hayra çıkarsın insallah
(759 puan) tarafından
İnsAllah Allah razı olsun canim sakinleştim biraz hava iyi geldi sanırım..
0 oy
(476 puan) tarafından
Insşirah suresini oku cnm dinle  cok faydasini gorursun
(759 puan) tarafından
Dinlicem canm simdi, baska arkadaşta önerdi bakalım ins fayda olur
(476 puan) tarafından
Bn hamileyken cok oluyordu bana da nefesim bogazima düğumleniyordu çaresiz gibi hissediyordum kendimi  inşirah dinleyince kendime geliyordum hep
0 oy
(29,862 puan) tarafından

Rabbim icine ferahlık versin 

(759 puan) tarafından
Amin canm amin
0 oy
tarafından
Humay indi eleyem bu deyqe ureyim patdicag ele bilirem. Onsuzda seherden ** kimi olmusam aglamaqdan olurem uje gozlerimi gorsen zombiye oxsuyuram
(759 puan) tarafından
Niye can sene ne olub ki? Senin ki sevinmeyin lazımdır şükür istedyin olub
tarafından
Ele bilirsen asandi? Ne gunde kecirirem bu hamileliyimi agim yerde qalib. Iki defe klinikaya catdiriblar meni qanaxmadan ureyim gedib sistemler hansin sayim :( qulagim disim basim agri kesiciler vururlar ne qeder halbuki olmaz hecbiri mecburiyyetden
(759 puan) tarafından
Can can Allah sefa versin insAllah sağ salamat qucağına alarsan çetin hamilelik keçirirsen demek ki :(
tarafından
Ekizlerimde inan elebil hamile deyildim e o qedee rahaf idimki sonu ne oldu ... indide bele zulum cekirem. Herede bi yannan esniyirki buy ne tez qalmisan hamile agzin acan yoxduki a bala xeyirli al qucaga az sey yasamadin mdnde kista var diye qarnim sisib. Deyirki bir qiz vae 6ayliqdi cixmayib qarni bexdeversene qarnin ciixib mende yoxdu. Dedim mende kas sen kimi cixim hele oea sag salamat bir dene derman atmayibe inan ele bedeni gucluduki. Men aptecka acmisam evde
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Bacım dur bi sakin ol yaa daha 8 aylık evliymişsin üzme kendini bukadar bak bnm 4 sene sonra ilk oğlusum oldu 2.supriz bebek oldu nsl olsa olmuyor derken geri çekilmeyle hamile kalmışım rabbimin vardır bi bildiği sıkma canını herşeyin hayırlısını versin rabbim öyle dua et ben hep hayirliysa olsun nerden oldun olmaz olaydın dedirtmesin rabbim diyordum öyle dua et<3

(759 puan) tarafından
Çok sağol Allah razı olsin canim evet ya bu ay daha çok kötü oldum toparlicam kendimi
(3,270 puan) tarafından
Bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum cnm bnm❤
0 oy
tarafından
Sorma bnde durup durup ağlıyorum 
(759 puan) tarafından
Piskolojimiz bozildi her halde
tarafından
Valla aylardir evden cikmiyorum sdce markete fln gidiyorum bide üstüne esimle tartistik hormonlarda zoruyo ondan bnmki
0 oy
(713 puan) tarafından
Rabbi yessiri oku canm çok iyi geliyor 
0 oy
tarafından
8 ay ne ki benim 4 sene olmadı sorun bende zannediyordum polikistik over vardı hep bana yogunlastik çatlatma iğnesi oluyodum catliyodu ama gebelik olmuyodu doktor değiştirdik esiminde testlerini görmek istedi meğersem asıl sorun esimdeymis o da tedavi oldu yemesi içmesi gereken şeyleri yedi içti çok şükür Rabbim nasip etti yani diyeceğim şu 1. Daha çok erken 2. Sorun yalnız sende olmayabilir eşinde gözüksün üroloji doktoruna 
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Benimde 1 oğlum vardı ona kardeş istedik ama 3 sene boyunca olmadı her türlü test yapıldı bana ve eşime olmaması imkansız dedi doktorlar en son pisikiyatri bölümüne gönderdiler pisikolojikmiş. Demem o ki herşeyin başı stres rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah 
(759 puan) tarafından
Canım pskiloji bittikten sonra hamile kaldın mı
(1,594 puan) tarafından
Evet canım hemde hiç beklemediğimiz zamanda o yüzden kafana takıp sitres yapma evliliğinin tadını çıkar vakti zamanı vardır. Seni anlayabilşyorum birazda olsa benim bir çocuğum olduğu halde kaynanamdan ne laflar işittim çok zoruma gitmişti gerçi eşim allah olanına sağlık versin diyordu ama çevre öyle değil kimse senin içinde ne yaşadığını bilmez. Şu an 3. Çocuğumu büyütüyorum Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah ama iş kafada bitiyor uzun oldu kusura bakma

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 788 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 596 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.