0 oy
713 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından
Kizlar 11 aylik olduk dis cikarmadik henuz . Sabahtan beri atesi dusmuyo 4 saat arayla surup fitil veriyorum yarim saat kendine geliyo tekrar ates ayni . 38.5i gecmiyo . Acaba dislerdenmi   

9 Cevaplar

0 oy
(6,973 puan) tarafından
Buyuk ihtimalle dislerdir canim, basina ve koltuk altlarina soguk bez koy, hafif giyindir. Dusmezse ilik duşa sok
(283 puan) tarafından
Ayy tamam kuzucm cok sagol insalah duser ya
(1,896 puan) tarafından
Ayaklarınada limon sür çoraplarını giydir
(283 puan) tarafından
Tamm canm iyi geliyomu limon
(1,896 puan) tarafından
Evet faydasi oluyo
(283 puan) tarafından
Surdum canim suyunada damlattim ama dunden beri suda icmiyo yemekte yemiyo ama 1 beberon mama yapim.iciyo
(1,896 puan) tarafından
Allah allah baska bi rahatszlğmi var acaba götür istersen bi doktora Allah göstermesin havale fln geçirir sonra
(6,973 puan) tarafından
Dusmedi mi atesi canim
(283 puan) tarafından
Dusmedi kuzucuklae dun aksam goturdm antibiyotik verdi iste agri kesici ates dusurucu 3 gene gecmezse gel serum takalim kan idrar tahlili yapalim dedi fitili veriyorm 37ye dusuyo yarim saat sonra tekrar 38.5:(
(6,973 puan) tarafından
Cokngecmis olsun cankm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eger distense 48 saat olur disten dolayi ates. 48den fazla suruyorsa dis degildir
(283 puan) tarafından
Aynen gecen gun ona onu dedim en garanti korunma yontemini uyguluyoruz die :) aciyomu taktirirken ama onada guvenme akrabalarmdan kac kisi ondanda hamile kaldi oda korunsun sende :)
(796 puan) tarafından
Sprel takmışım ama eşim yine korunuyo valla normal doğum yapmadığım için  sprel takılınca zorlandım biraz
(283 puan) tarafından
Demi bende korkuyorm taktirmaktan ama korkunun ecele faydasi yok . 30 yasindan sonra bagliyolar 3. Cocukta kac yasindaydn
(796 puan) tarafından
23 cnm ama baglatmam cok gunah baglatmak bende sprel taktim nasibi varsa zaten nekadar korunursan korun geliyo bi sekilde
(283 puan) tarafından
Ana kizz kac yasinda evlendin :)  oyle valla Allah verince yapacak bisi yok.
0 oy
(1,850 puan) tarafından
İyi mi peki şuan düştümü ateşi baktin olcak gibi değil doktora götür
(53,964 puan) tarafından
anladim❤️❤️
(1,850 puan) tarafından
İkbal ;*
(53,964 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Ates şakaya gelmez gotur
(283 puan) tarafından
Goturdm canm antibiyotik verdi 3 gune gecmezse getir serum takarz kan idrar tahlili yapariz dedi hala 38lerde
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Benim kızımda 3 gün cekti.atesten. 38 39 dereceydi diş ve boğaz iltihaplanmasiydı. Antibiyotik ve ağrı kesici verdim geçti çok şükür. Dikkat et canm yarın götür sağlık.ocagina bi
(283 puan) tarafından
Goturdm kuzu aksam . Antibiyotik verdi 3 gune gecmezse serum kan idrar tahlili yapariz dedi hala 38lerde ya
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Bi çarşafı ıslat sar cnm bizde öyle yaptık hastane için ambulansı aramıştık sağlık ekibi biz gelene kadar, çarşafı ılık su ile ıslatıp sarın demişlerdi 
(283 puan) tarafından
Disten dolayimiydi kuzu sizinkide kacti atesi
0 oy
tarafından
Bizimkide atesli ama düsüyo atesi disten bizimde gecmis olsun dikkat et uyku yok bugün nöbetteyiz :))
(283 puan) tarafından
Ayni kuzum ates dusurucu veriyorz 37.bucuga iniyo aonra tekrar 38.5ga cikiyo ama 38.5i gecmiyo
tarafından
Aman gecmesin az once uyandim bi bucuk saatr uyumusuz oda uyudu bende yoruldk kuzum cok zorlandi bebeklerimize bisey olmasin yaa fitil koydm ben öyle rahatladik cok zor cikariyo disi
(283 puan) tarafından
Aynen kuzu ya bende 4 saatte bir ya surup ya fitil veriyorm . Ilk disimi kac aylik canm
tarafından
Yok bizim iki dis var 10 ayliğiz  ustler kabardi hep baya
(283 puan) tarafından
Ikizimin birinde 8 tane dia var onda nasil cikti anlamadik ama bu mahvetti bizi
0 oy
(333 puan) tarafından
dis atesi 37 38 i gecmez..gecerse ve uzun surerse acile gitmeniz gerek havale gecirmemesi icin..:((
(283 puan) tarafından
Goturduk canm 3 gune ates gecmezse serum falan takariz idrar kan tahlili yapariz dedi :(
0 oy
(53,964 puan) tarafından
38.5 da ciddi bir ates doktora götürsen iyi edersin sürekli takip et gecede sık ölç atesini ince giydir ilik dus aldirip islak bez koy basina diş degilse enfeksiyonda olabilir
(283 puan) tarafından
Goturdum canm 3 gune gecmezse serum kan idrar tahlili yapariz dedi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeze1453 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 556 göst.
0 oy
5 cevap 234 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
13 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,462 soru

24,099,388 cevap

332,304 kullanıcı

...