0 oy
590 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (476 puan) tarafından
2 aylik bebegim var kaynanam bebegi onunmus gbi davraniyo surekli benim oglum o diyo emzirsem beni emermi die soruyo ciddi ciddi görgüsüz sürekli bebegime yüzünü agzini yalatiyo  mikrop kapacak cocuk diye korkuyorum kiziyorum hic umruna deil boyle görgüsuzlerden nefret ediyorum ya

12 Cevaplar

0 oy
(29,821 puan) tarafından

Tepkini koy o ne ele vicik vicik iyyy

(476 puan) tarafından
Kac kere soyledim bagirdim  ama umrunda deil
-Reklam-
0 oy
(163,174 puan) tarafından
Birlikmi yasiyon öoog emzirsem beni emermi ne demek yaa kiz susma tersle boyle demesi cok yanlis
(476 puan) tarafından
Tersledim seni emsede ben verdirmem göğsünü dedim pislik yuzunu yikamadan yalattiriyo
0 oy
tarafından
Ayyyyy okurken sinirr oldum yaaa one oyle cok istiyosa gitsin kendi dogursun tovbe ya kaynanalari anlamiyorum evlendirip ogullarini kiskanirlar torunu olur onu sahiplenirler degişikler ya 
tarafından
Lafıni ver canm hiç cekinme emse cocuk emzircek yani baksana tovbe yarabbiiiim sen akil ver allahim ya
(476 puan) tarafından
Oğlumdan faydalandin diyo benim oglum diyo
tarafından
Evermeyeydin hee faydalandim cocukda yaptim de bosver akli basinda biri bunu demez zaten canim
(1,406 puan) tarafından
Buyur sende faydalan o zaman derim tövbe estağfurullah ya
0 oy
tarafından
Elinden alirim direk bidaha vermem 
(476 puan) tarafından
Keske yapabilsem cnm :(
0 oy
(265 puan) tarafından
Kendi doğursun bi tane o kadar hevesi varsa 
(476 puan) tarafından
Az kaldi oyle diycem zate
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Tamm oglum yavrum diye sevsin o olur ama oyle beni emermi falan neyi emcek bide nekadar ayip bisey hele agzini yüzünü yalatmasi ben burdan igrendim sakin birakma cocugunu pismidir nedir hic sevmem böyle yaslilari midemi bulandirir hep kendi dogursaymis cok istiyosa
(1,112 puan) tarafından
Off Allah kurtarsın canim seni ve bebegini esine anlat annen yüzünü yalatiyo nefesini veriyo cocuga emzirmeye kalkiyo diye valla gerekirse abart agla nefessiz kaldi yavrum de
(476 puan) tarafından
Ben oyle yapinca kaynanamda aglama numarasi yapiyo timsah gozyasi akitiyor bana hic inandirici gelmiyorda eşim inaniyor goz yaslarina bana kiziyo devamli rabbime sığındim artik eşimden de fayda yok hic
(1,112 puan) tarafından
Kiz o agliyoda senn gozyaslarin mi kurudu sen daha once aglayarak anlatcaksin ne diyo aglayarak yalattim ama neden sor mu diyo pis kadin mememi verdim ama sütüm daha cok mu diyo
(476 puan) tarafından
Bnde agliyorum esim diyor numaradan aglama her seferinde
(1,112 puan) tarafından
Ayy sinir oldum iyice o minicik yavruma yazik onu o kadinla yalniz birakma bari
0 oy
tarafından
Yok bi de emzirsin manyak mı ne ya. 
(476 puan) tarafından
Ilk dogdugunda. Bn gormeden vermis zaten agzina gogsunu
0 oy
(671 puan) tarafından

Allah bütün kötü Kaynanalar in belalsni versin yerin dibine girsinler su post tam sinirimin üstüne denk geldi:angry:

0 oy
tarafından

Ayy allah aşkına yzunu yalqtmak nedir ya migdem kalkti o küçücük çocuk mikrop kapar tavrini sert bi dille koy onu yapmasin bari ya:sick:

(476 puan) tarafından
Oksurmeye basladi cocuk normalde oksurmuyodu agzina dogru nefesini ufluyo yapma diyom inadina yapiyo
0 oy
(333 puan) tarafından

benim gorumcemin kaynanasi da cocugu emzirmis:Dgorumcem deli olmustu gorunce:D

(476 puan) tarafından
Ilk dogduguda bn gormeden kaynanam da vermisti agzina memesini
0 oy
tarafından
Tepkini koy al kucağından verme de ellemesin oyle yapacaksa yaa sinir oldum
(476 puan) tarafından
Oy yapinca eşimi bana karsi kışkırtiyo
0 oy
(72 puan) tarafından
Yüzünü yalatmak nedir ya... İnsan yerini bilmeli. Tepkini koy canım ne olursa olsun
(476 puan) tarafından
Bagiriyorum da eşimi dolduruyo bana karsi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
11 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1112 (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 320 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1112 (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eliffffff (226 puan) tarafından soruldu