0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şu son zamanlarda en çok üzüldüğüm şey insanların karşısındakinin fiziki ozellikleriyel dalga geçmesi kızlar hersyei yapıyoruz kimse ben yapmıyorum vasfina saklanmasın insanin vicdani kendini dinler ama bir müslüman olarak uyaricam gücümüz bir sac telini bile yaratmaya yetmezken nedir bu şuyun böyle şuyun söyle diye dalga gecislerimiz?  Rabbimin her ayrintillmizi özene bezene yaratmış olması bize yetmiyor mu veya Rabbim yaratırken öyle uygun görmüş begenmemek bize mı düşüyor?  Bundan 50 sene sonra aynaya baktigimiz da o guselligimizden esir kalmicekken dalga geçme kusur arama çabası nedendir ... 

• Ey iman edenler! Bir topluluk bir diğerini alaya almasın. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Kadınlar da diğer kadınları alaya almasın. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Birbirinizi karalamayın, birbirinizi (kötü) lakaplarla çağırmayın. İmandan sonra fasıklık ne kötü bir namdır! Kim de tevbe etmezse, işte onlar zalimlerin ta kendileridir” (el-Hucurât 49/11). 

Şuraya ayet-i bırakıyorum ki kimse kimseyi sevmek beğenmek zorunda asla değildir ama saygı denen bir çerçeve vardır kişiye değil Allaha saygı diyorum her milimizmizle ugrasmisken alaya almayalım lütfen..

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Agzına saglık kuzum
tarafından
Sagol canim❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(164,100 puan) tarafından
Cook haklisin aşgimin anasi ama bazen cidden insanin sabri bitiyo zorla ustune geliyolar taş olsa çatlar sabir tastimi agzimdan cikani kulagim duymuyo benim
tarafından
Işte kuzum hepimiz yapıyoruz ama bazıları boşa alaya alıyor şurası söyle burası böyle ya begenmiyorsan gücün yetiyorsa değiştir de görelim sinir esnasında kendimizi kaybediyoruz yazık halimize sevdam
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Çok çok doğru canım

Eline sağlık :) 
tarafından
Sağol canım benim ❤
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Anlayana.... 
tarafından
Anlamak isteyene canım herkes anlar da anlamamazliktan gelir...
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Cok haklısın   valla

tarafından
Ah kibirli hallerimiz...
0 oy
(3,269 puan) tarafından
Çok haklısın gülüm benim oğlum 2bucuk yaşında 5 6 yaşlarında bir kızla oynuyorlardı parkta kızın arkasından koşuyordu anası bana bi bağırmaya başladı çocuğun kızımı korkutuyo nebiçim çocuk kafadan galiba üşütük bilmem ne şok oldum 2bucuk yasinda bi cocuk o yasta bi cocugu nekadar korkutabilir ki şükür gayet sağlıklı bi çocuğum var ama olmayabilirdi de engelli de olabilirdi bunu bu şekilde söylemek deli hareketleri yapmak ne kadar doğru ramazan ayindaydik cok canım yandı çok üzüldüm onun o söylediklerine çocuğun şu an sağlıklı ama düşmez kalkmaz bir Allah rabbim sen biliyosun deyip günlerce ağlamıştım kadının şimdi yeni bebeği oldu ve engelli çok üzüldüm aslında beddua etmemistim ama rabbim o yaptiklarini yanına bırakmadı iste KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZSIN...
tarafından
Bir benzerini dengesizin birisi benim çocuğuma da dedi dilinin beterine ugrucak olan çocuğuna olacak ona yanarım. Küçücük çocuk nasıl korkutabilir onu geç korkuttu diyelim adı üzerinde çocuk bu kuzum ya hiç mı utanma arlanma yok valla çocuğa laf diyen sürünsün acımam da yavrum asla
0 oy
tarafından
En nefret ettiğim şeydir insanları dış görünüşüne göre yargılamak. Dalga geçmeyi demiyorum bile
tarafından
Ne yazıkki bunu hobi haline getirmiş insanlar var canım..
tarafından
Evet kuzum malesef allah ıslah etsin
tarafından
Amin canım amin
0 oy
tarafından
Çok çok hakli konuştun gerçektende 
tarafından
Marifet yaptıklarını sanıyorlar işte canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 152 göst.