Bu kadar ince düşünmuyorum ben tabiki erken vermemek lazim ama eninde sonunda olacak ufakta olsa verilse sorun olmaz bence
Benim tayıtlı olduğum aile hekimliğindeki doktorlar şekerli ve hazır gıda vermiyorlardı. Ama birgün kreşte kızı nutella yemişler ve çocuk bunu olağanüstü şetilde anlatıyordu. Evet birgün kola bisküvi cips gibi şeylerle tanışacaklar ama şuan hazır bizim kontrolümüzdeyken ne kadar geç üanıysalar o kadar iyi. Sonuçta bu hazır paketler yiyecekten ziyade çöp hepsi bunu da kadın doktorum söylüyordu sağlıklı beslenmeleri için her hamileye tek tek anlatırdı. Çünkü içinde besleyici birşey yok. Sen bile bunların izeriğine baksan çoğu şeyin yapay olduğunu glikoz olduğunu anlarsın. Hazır gıdalarda pancar şekeri pek kullanılmaz kıvam renk olarak tercih edilmez. Şeker deyince pancar şekerini kastetmiyorum. Senim ailemde çocukluğumda hazır bişey almazdı. Ayda bir çikolata alırdı takip ettiğim mühendisinoğlu var onlarda aynı şekilde daha açık şekilde açıklıyorlar bu konuyu. Erken vermek şuan bizim tercihimiz. Ne kadar geç o kadar iyi mümkün olsada hiç tanışmasalar
1,493,222 soru
24,398,444 cevap
349,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın