0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,377 puan) tarafından
Ya bayramdan önce kaynanamlar geldi bayramda görüşmcz diye 4 gün boyunca köye gittiler orada akrabalarla bir araya geldiler kaldılar ee şimdi abisi cagiriyormis akşama bayramlasrz yemek yeriz diye.Vallahi biktim ya ben kendi aileme daha gitmedim bunlardaki zihniyet ne kendileri düşünmesi gerekir o kadar milletle bir araya geldiler biraz gelmesin çoluk çocuk diye yemin ediyrm bitsin şu illet ugrasmaktn biktim bu zihniyetten ya 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu nasıl bir mantık ya. Bayramda toplanmışlar. Bayram bitmiş hala bayramlasma derdinde insanlar . Niye anlamıyorlar Bİlmiyorum kendi sağlığın görüşme bu kadar zor mu . Sonra çıkıp devlet sokağa çıkma yasağı yapmıyor diyorlar sanki kurala uyuyorsun da . Gitmeyin arkadaşım bosverin kaç kişiyi opmuslerdir onlar
(1,377 puan) tarafından
Ya ben onlara gelemem derim mesele benim eşim bu kadar mı ***** bi adam ben anlamyrm ne aileyms arkads
(1,377 puan) tarafından
Öpme falan dikkat etmişlerdir canım o konuda dikkkat ediyorlar ama yinede aynı havayı soludular aynı evde
tarafından
Ailesine çekmiş o da umarsamiyor demek ki
(1,377 puan) tarafından
Ailesini kıramıyor  dusunuyir guya umursamamak değil de .
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Gelmiyecegini soyle direk gelemem de ben gecen hafta mangal yakmislar cagirdilar cok israr etmelerine ragmen gelemem dedim direk soyle cnm
(1,377 puan) tarafından
Eşime söyluyrm canım mesele onun düşünmesi ona bıraksan gidecek ne ailesi varmış ben anlamdm ya.
(22,057 puan) tarafından
Valla inat et gitme
(1,377 puan) tarafından
Gitmem canım gidilir mi ya bizi dusunmeyeni ben niye düşüneyim daha 4 gün önce gördüler yani .
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Bayram bayramlaşma olmasın topluluk olmasın diye yasak konuyor.. bu neye kafa tutuş anlamıyorum..  
(1,377 puan) tarafından
Ah bir de ben anlasam..
(9,647 puan) tarafından
Aman anlaşılmaz olarak kalmaları daha hayırlı anlarsak öyle oluruz
0 oy
tarafından
Aynısi bizdede War cnm merk etme onune geleni cagırıyolar bayram demediler 4 gun yasakta bile milleti davet ettiler 
(1,377 puan) tarafından
Ay biktim ya saygisizlik yapmak istemiyrm kimseye bir şey diyemiyrm eşimle tartışyrm onun anlaması gerekirken.
tarafından
10gündur kaynanamlardayım belkı eşim bıkar artk gitmek istemez diye taktik yapym dedim adam bkmıyo halada oraya gıtmek ıstıyo onlarda misafir cagırıyo evlerine
tarafından
Gitmek istemeyince de kötü gelin oluyoz
(1,377 puan) tarafından
Hadi ya o daha kötüymüş
0 oy
(959 puan) tarafından

Aynen yaaa millet yasak oldu oturalım demedi gezdi de gezdi şimdi kendini ve çocuklarını korumaya çalışanlara musallat oluyor yasak koyan boşuna mı koydu yani ne demek bu böyle yeter artık bıktık ben açık açık söyledim biz gurbetteyiz bayramda da gidemedik bize gelmek isteyen varsa önce 14 gün evinde karantinada kalsın sonra gelsin dedim şaka ile karışık ama yapacak bir şey yok yani her yeri gezip gelmek istemek nedir yaaa :angry:

0 oy
tarafından
Gelmek istemiyorum ben de

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,233 göst.
19 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❣Zeynebimin Annesi❣ (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 403 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 677 göst.
18 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 923 göst.
27 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,459 soru

24,154,710 cevap

335,080 kullanıcı

...