0 oy
527 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (76 puan) tarafından
Dün yasak kalkar kalkmaz araba sesleri korna sesleri gelmeye başladi gece yarisi derdinize noldu

15 Cevaplar

0 oy
(30,114 puan) tarafından

Baska ne bekliyoruz ki

Anlayışmi tabiki hayır bizim millet görmemişler gibi hemem sokaga üşüşürler..
-Reklam-
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Ya iste sağlık bakanı napsın onca emek çöp olucak eminim allah akıl versin ne kadar gezme meraklılar 
0 oy
tarafından
Ya burdan bi araba gecti 4 kiz icerde bi erkek sonses muzik dans ediyolar sanki yillardr evdeler beyinsizler.
0 oy
tarafından

Bizim burda gece 12 ye gerek yokki 

Emniyetteki tanidik abiler bile annemin oraya geldi bizimle bayramlaşmaya tatlı yemeye aradılar annem deyim dedim 2 araba dolu geldiler 

0 oy
(3,749 puan) tarafından
Dur daha millet geçmiş bayram kutlamasına gitmezse ayıp olur cnm bide yasak tam kalktı şimdi görmilleti 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Evet bende dun görünce asabim bozuldu. Artık evde kalmaktan sinir hastasi oldum dışarda bu insanları gördükçe balkondan yumurta atasim geliyor kafalarina. Nasıl yasak anlamadım ben Zaten dun 3 kişi gurup şekilde maskesiz elini kolunu sallaya sallaya geçti sokaktan
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Konyada hic yasak olmadi 2. Dalga gelecekse 1 haziranda neden yasaklar kalkıyor 
0 oy
tarafından
Ulkedee normalleşme  haberler9 geldiği  için virüs yok oldu sanyorlar
0 oy
tarafından

3 aydir evden çıkmıyorm artik bunalimdayim gercekten aglamk istiyorm dokunmayin bana :Dbis insanlar rahst gezsin diyrmi evdr oturuyorm 

0 oy
tarafından
Bu malları da devlete yıkarlar yok normalleşme niye başladı diye.  Allah evde bekleyenlere ve ülke için çalışanlara sabir versin
0 oy
tarafından
Evet Canım  burda da malasef  öyle  insanlar ta saat 1 2 yi beklediler uyumadılar  sırf  yasak kalksın  da dışarı  çıkalım  diye ☹
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Allah ıslah etsin  bu zihniyetkeri ciddi söyluyrm artık bir de geçmiş bayram var evet en yakinimda var bir de bunların yüzünden biz evde kaldık çocuklar yazık ya gerçekten . 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Bide su yasaklari devlet kendisi için yapıyomuş gibi davranıp sonrada sevinenleri anlayamıyorum.. 
0 oy
tarafından
Evet ya haberlerde gördüm millet sokaklara dökülmüş yasak biter bitmez zor biter bu virüs 
0 oy
tarafından
Evlerine gidiyorlar dün gece bizde evimize gittik kaynanamdaydım evime gittim bende dün gece 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 390 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.