0 oy
430 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar adet sancısı çeken varmı gebelikte aynıymış sanırım adet savcısıyla gebelik belirtisi

5 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
Gebelik belirtisi karinda degil daha cok kasiklarda hissediliyor. Ben adet sancisini 2. 3. Ayda hissettim.. ilkte kasik sancim vardi hamile oldgmu bilmiyordum adetime 4 gun kala annemin zoeuyla test yaptim hamile ciktim
-Reklam-
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Ben adet sancii cekiom ama gebelikte yasamdim benim.safee  ara ara basim agriuod  ben sayen hamikyemsiim bi ikirede gözüm karardi
0 oy
tarafından
Yerlesme olurken bide 7 8 haftalarda oluyo ilerleyen zamanlardada olabiliyo bebe buyudukce kanaman yoksa korkma canim
(2 puan) tarafından
Her kadında bir olmuyo herşey bünye meselesi
tarafından
Yani evet kimi ufak bi agri oluyo kimi korkutucak dercede oluyo benim hem sezeryanda hem hamileligin 7 8 haftasinda ufak bi sizlama hissetmistim yani iki durumdada cok agrim olmadi ama kimisi sezeryanda 15 gun kendine gelemiyo mesela
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Bende olmamıştı her gebelik bir değil test yapmalısın 
0 oy
(861 puan) tarafından
Hemen hemen ayni canim ben 3 dogum yaptim hepside ayniydi sadece hamile oldugumu nasil anlad im ben diyim ayni adet sancisi cekiyodum ama cok cok halsiz ve surekli uyuyordum hic hic gozum acilmiyordu oyle anliyodum hamile oldugumu
(2 puan) tarafından
Benimde surekli uykum geliyo karım git gide sisiyo migdem agriyo
(861 puan) tarafından
Karin hemn sismez test yap belkide hamilesindir ama insan hissediyo
tarafından
Benimde belim ağrıyor ve azıcık pembe akıntım oldu ama bunlar adetten sonra oldu adet gördüm hamile değilimdir dimi çünkü adet gördüm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
19 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nehir doga (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mercanbuse (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,752 soru

24,089,902 cevap

331,696 kullanıcı

...