0 oy
830 göst.
Diğer kategorisinde (6,973 puan) tarafından
Belki tesaduf belki degil bilmiyorum ama, benim ismimle yeni uyelik yapilmis, bir tek kalp yok isminde...bugun baska biri daha ayni sikayetten post acti. Birileri mahsus mu yapiyor yoksa kalbimi bozmayip tesaduf mu diyeyim bilemedim...

8 Cevaplar

+1 oy
(56 puan) tarafından

*Ilkgoz ağrımdan* benle birlikte 2 kişi daha var ama kimse birbirnden sikayetci olmadı aksine insan  seviniyor bence sen bencil davranıyorsun bu konuda yazarsa yazar senin puan çok ona bak sen :):):)

(2,063 puan) tarafından
Aslında doğru söylüyorsun takilcsk bi durum yok  burda
(6,973 puan) tarafından
Canim puani napayim ben ne kazancim var :))) ama sorun oluyor bazen, kariatiranlar olabiliyor yoksa sahte ismin bananl ne faydasi var hepiniz takin :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende onu diyecktim bi arkadas daha demisti insallah tesaduftur ya
(6,973 puan) tarafından
InşaAllah, bilemedim doğrusu
0 oy
tarafından
Uyelik yaparken senin ismini nasıl gorucek 
(6,973 puan) tarafından
Aktif olan bir uyeyim, belkide yorumlardan gorup yaziyorlar bilemiyorum gercekten...
tarafından
iyide buraya uye olurken burayi gormuyorkii eger yeni kullaniciysa. Ki degilse bile senin adini koyunca ne gecicek eline  onemli birsey degil bu :D
tarafından
Yap be anam ne olucak :D satin almadim ki ama benim genelde instagram hesabim bile onceden bayanelmasti twitterim oyleydi :D yani benimki biraz özgü gibigibi
(6,973 puan) tarafından
Sende doğrusun canim, ne bileyim bugun baska bir arkadasin ismiyle birisi yardim postu acmis...insan paranoyak oluyor iyice. Gunahini almayim ama burada yardim isteyen birisinin foyasi ortaya cikmisti, bende yardimdan vazgeçmiştim ogrenince, o kisi bile geldi aklima :))) neyse admine sormak en iyisi
tarafından
Yardim icin farkli farkli aciyolar dikkat ettim bende
0 oy
tarafından
Sana garizimi olan varsa evet olabilir cnm
(6,973 puan) tarafından
Admine basvurup emin olmali :) ama simdi bayan tesaduf evet gozleril yesil ondan dedi
tarafından
Kız bnmde yeşil bnde mi ypsam ahhaha
(6,973 puan) tarafından
Hahahah yap canim yesilim1, yeailim2 sende yesilim3 ol :))))
tarafından
Ahahhahaha :D:D :D
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Tesadüf olduğunu düşünüyorum yani yeşilim herkesin aklına gelebilecek bir kullanıcı ismi 
(6,973 puan) tarafından
InsaAllah canim olabilir tabi
0 oy
tarafından
Ben ingilisce bisi yaptiydim anlami ozgur kal  dı sonradan vazgecip ozume dondum bu isimden olup olmadigi kayit olurken goruluyomuda bu sekil dusunuyosun ben hic farketmedim mesela
(6,973 puan) tarafından
Gorunmuyor ama bazi eskiler buraya ayninisimleri alip geleviliyor, bugun boyle bir sikayet vardi
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Tesadüf olaral açtım  ayrics ismim nermin  seni tanimiuorum bile 
(6,973 puan) tarafından
Tesadufse sorun yok canim, ama cok kotu pişti olduk karistirilarsa karışmam :) zaten admine sorunca ip adreslerinden bilgi veriyor sagolsun
(2,063 puan) tarafından
Insllah karistirmazlar  tesadüf olarak aldim zaten  biraz öyle oldu
(6,973 puan) tarafından
Canim rica etsem degistirebilir misin ismini, cunku belli oldu simdiden kariatiracaklar...
(2,063 puan) tarafından
Ben nasıl yapıldı bilmom  ama  bunu bile zor aldim  en sonu da
0 oy
(307 puan) tarafından
Evet biride benim adimla açmış kalp yerine gülücük koymuş tesadüf demek istiyorummmm
(6,973 puan) tarafından
Allah Allah... iyi düşünelim iyi olsun, benimle birlikte 4 kisi olduk bu hale düşen, hadi hayırlısı:))

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 593 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 550 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,707 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 289 göst.