0 oy
702 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızıma yeni beşik alınca diğeri boşa çıktı bende satmak yerine ihtiyaç sahibi birine vermek istedim çevremde öyle biri olmayınca sosyal medya da paylaştım ihtiyaç sahibi birine verilecektir diye yakın arkadaşım mesaj attı bana verebilirsin diye ama ihtiyaç sahibi değil özel de yaptı doğumunu falan bir şey de diyemedim ben hayır duası almak istiyorum 

15 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Sahiplenirdik de sende verme ona 
tarafından
Eşim başkasına söz vermiş diyim
(3,033 puan) tarafından
Soz vermiş değil de eşim başka biriyle konuşmuş çok ihtiyacı varmış ona vericez kusura bakma canım. de bence çünkü söz vermiş dersen niye koydun ozaman diye düşünür
-Reklam-
0 oy
(163,570 puan) tarafından
Senden once biri istedi ona vercem de 
tarafından
Eşim başkana söz vermiş diyim
(163,570 puan) tarafından
Hee bak o da olur
0 oy
tarafından
Canım bi arakadaş senden önce istedi ona söz verdim de vermek istemiyorsan 
tarafından
Eşim başkasına söz vermiş derim olmazsa
tarafından
Aynen öyle de
0 oy
tarafından
Yokmu onun bebeğinin beşiği canim varsa de ihtiyacı olana vericem diye 
tarafından
Yokmuş alacakmış ama sen ver bana dedi
tarafından
Alcaksa ve durumu varsa bence ihtiyacı olana ver canım alamayana ver sen
0 oy
tarafından
Başkasina söz vermişim de bence 
0 oy
tarafından
Onun isteği belescilik demekki 

Deki başkası cıktı ona verdim diye araştır çevrende ona ver canım iyi olur ihtiyacı olana daha makbul hatta burdan birisi var di özelden yazayım da ona sor onun durumu iyi değil ona lazımdır belki olur mu vermedi isen arkadaşıma 
tarafından
Kargo parası yüksek tutar canım ondan yoksa buradan birine vermek daha çok isterim tabi
tarafından
Hım.oda doğru canım inşallah yakınından bir yerden ihtiyacı olana gider olmadi satarsın hayır duasida istiyorum para lazım değil diyorsan eğer parasını da alır bir yetime ihtiyaç sahibine verirsin kuzum
tarafından
Satmak istemiyorum kuzum satıp yine birini bulmak zor
0 oy
tarafından
Verme bence sen alabilirsin başka biri var ihtiyacı olan ona vereceğim de. Bazıları aç gözlü ya 
tarafından
Bende çok zor geldim bu durumlara kızıma hamileyken hiçbir şey alamadığını bilirim oğluma süt parası bulamıyordum ama.kimseye böyle gitmedim çok şaşırdım hatta ama çok şükür şu an durumum. iyi o yüzden yardım etmek istiyorum birilerine benim kızıma giydiremedigim marka kıyafetleri giydiriyor
tarafından
Verme kuzum ben asla vermezdim gözü aç belli  normal bi insan o durumdayken istemez. Başkasi var ona vericem de. Öylelerine hayıra da geçmez
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Aynn cnm senden önce biri istedi dersin anlam veremiyorum insanlara bedava olsun yeter 
0 oy
tarafından
Esim baskasina soz verdi de bence 
0 oy
tarafından
Başkasına vereceğini şöyle 
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Açık açık söyle tekrar ihtiyaç sahibine vermek istiyorum diye.  Bu ac gözlü insanlara dayanamıyorum ya 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Canım dogumu özelde yapmıs olabilir belki Bi akrabası ailesi karsıladı masrafını. İhtiyacı olmasa neden istesin ki senden. Bence arkadasına ver
tarafından
Kızıma benim giydiremedigim marka kıyafetleri giydiriyor mesela
(1,714 puan) tarafından
Allah Allah enteresan. Demek oda senden alıp baskasına verecek
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Ayy tühh az önce eşim başkasıyla konuştu cnm yaa keşke daha önce söyleseymişin de cnm :)

0 oy
(15,296 puan) tarafından
Eşim birine söz vermiş bile de kaldır ilanı 
0 oy
(54,207 puan) tarafından
kusura bakma esim benden once baska yer bulmus de 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 136 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,470 soru