Bugün hep aglayasim var aglayip aglayip duruyorum esimle tartistik biraz cok sacma seylere takilip kalbimi kırıyor simdide bi arkadaşı var arada geliyo bi zarari yok çocukluk arkadasi oluyo gelip pas oynuyolar bn gelmesini istemiyorum tüm gündür odada tıkılı kaldm bunaldm yeter gitsin diyorum seni ilgilendirmez diyo kapa ceneni ****** git diyo bna yasak olmasa giderdim durmazdim hamileyimde hormonlarda zorluyo biraz kimseye de anlatmak gelmiyo içimden. Anlayisli biridir ama sinirli olunca gözü bisey görmüyor agir konusuyor . Geri dönüşü olmayan seyelr söylüyor bnde kafaya takiyorum surekli hala bile odadalar bu yasak gününde gelmis bide ya . Kaynanm ust katta oturuyor 2/3 defa gittim ama rahat da edemiyorm orda kayn bbaam cocuklar fln var hep uzanmak zorundayim halsizim zaten .kafam cok karisik
Karmasik duygular icindeyim gidesim var babamlara ama yasak var diye gidemiyorum biraz kafa dinlemeye ihtiyacim var aylardir evdeyim hep ayni seyleri yapiyorum bıktım. Normalde yatagimi ayirma taraftari degilim ama onla uyumak istemiyorum baska odada uyicam yüzünü görmek istemiyorum..
Rabbim icine ferahlık versin..
bu erkekler es olmanin,insan olmanin Bilincinde degiller yahu..nebicim adamlar bunlar neler okuyoruz ya..sabir diliyorum sana ya
1,469,240 soru
24,069,639 cevap
330,568 kullanıcı