0 oy
584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bugün hep aglayasim var aglayip aglayip duruyorum esimle tartistik biraz cok sacma seylere takilip kalbimi kırıyor simdide bi arkadaşı var arada geliyo bi zarari yok çocukluk arkadasi oluyo gelip pas oynuyolar bn gelmesini istemiyorum tüm gündür odada tıkılı kaldm bunaldm yeter gitsin diyorum seni ilgilendirmez diyo kapa ceneni ****** git diyo bna yasak olmasa giderdim durmazdim hamileyimde hormonlarda zorluyo biraz kimseye de anlatmak gelmiyo içimden.  Anlayisli biridir ama sinirli olunca gözü bisey görmüyor agir konusuyor . Geri dönüşü olmayan seyelr söylüyor bnde kafaya takiyorum surekli hala bile odadalar bu yasak gününde gelmis bide ya . Kaynanm ust katta oturuyor 2/3 defa gittim ama rahat da edemiyorm orda kayn bbaam cocuklar fln var hep uzanmak zorundayim halsizim zaten .kafam cok karisik 

Karmasik duygular icindeyim gidesim var babamlara ama yasak var diye gidemiyorum biraz kafa dinlemeye ihtiyacim var aylardir evdeyim hep ayni seyleri yapiyorum bıktım.  Normalde yatagimi ayirma taraftari degilim ama onla uyumak istemiyorum baska odada uyicam yüzünü görmek istemiyorum..:'(:ermm:

13 Cevaplar

0 oy
(30,107 puan) tarafından

Rabbim icine ferahlık versin..

tarafından
Amin . Cok zor evlilik yürütmek cocuk olmasa bosanirdim belki
(30,107 puan) tarafından
Deme öyle insAllah duzelir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilelikte insan daha fazla alıngan oluyor ondan olmuştur kuzum ve sıkılmışsın evde belli. Çok büyütecek bir durum yok ortada üzülme bebeğine yazık 
0 oy
tarafından
Yasak yarın bitiyor canım topla eşyalarını git seninle böyle saygısızca küfürlü konuşmasına izin verme sustunmu daha beter olur bu bazı pislik erkekler 
tarafından
Sinirlenince illa evdeki esyalara zarar veriyor o yüzden konusmakta gelmiyo icimden o konusur ben susarim
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Hamilelikte bu erkeklere ne oluyor ben anlamıyorum yaa 
0 oy
tarafından
Anlayisli biridir ama sinirlenince agzina geleni soyler hemde donusu olmayan bence bi karakter bozuklugu var bu adamda 
tarafından
Bilmiyorum cnm ne desem yapar kirmaz bni normalde ama suan oda borc oduyoruz tum yük onun boynunda belki ondan bunaliyor olabilir
tarafından
Anliyirum zaten bu maddi sıkıntılar yokmu milleti huzurundan eden rabbim yardim etsin canim ama konus bence suanda hamile oldugun icin daha bi hassaslastigini falan soyle
tarafından
Yasamadiklari icin anlamazlar halimizden ne alaka derler . Yemek bile yemedim tüm gündür sabah kajvaltisiyla duruyorum . Oglen dürüm ayran siparis etmislerdi kendilerine bna da aldi ama inat ettm yemedim
tarafından
Sende neden yemiyosun tek olmadiginin  farkina var bebegin icinde olsa ye canim halsiz dusersin tansiyon falan sorun olur gebeliginde
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Canım esin çok düşüncesiz davranıyor bu konuda mesela bizim eve eşi olmayan kimse gelemez çağırmaz uygun değil zaten hadi geldi o adam neden duruyor koca gün gitsin evine bide onların bulasıklarını daginikliklarinkmi toplayacaksın konuş esinle ailen coknuzak değilse git biraz kafan  dağılsın kendini iyi hissedince dönersin oda anlaşın biraz yokluğunu
tarafından
Iste bende onu diyorum niye evli diger arkadaslari evine davet etmiyoda o ediyo 2 gün öncede gelmişti biseyler hazirladim verdim ama bugun kavgaliydik diye bnden istemedi bişey istesede yapmicaktm ztn babamlar yakin sayılır gidicem insllhta bu virüsten korkuyorum yani orda bizimkilerde kimsede bisey yok şükür bnde evden cikmam ama yinede dert ediyo insan kendine
0 oy
tarafından
Bugün bizde tartıştık aynı şekilde sudan şeyler ama çok büyüdü. Kayınvalidem geldi sesimize yan daire den. Demez mi kocama o zaten hrgün kavga ediyor diye. Oğlun bana bunu bunu yapıyor diye anlatıyorum bide. Nankör ler işte nankör. Eşimle tartışma ma bile o cümle kadar üzülmedim. Yarın ne olacak bakalım. 
tarafından
Bnm kaynanam hep bnm tarafimdadir ne olursa olsun ortak yolu bulmaya çalışır o konuda şanslıyım
0 oy
(333 puan) tarafından

bu erkekler es olmanin,insan olmanin Bilincinde degiller yahu..nebicim adamlar bunlar neler okuyoruz ya..sabir diliyorum sana ya

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Rabbim kolaylik versin cnm
0 oy
(125 puan) tarafından
Allah'ın cezası adam , ne çok sinirlendim ya , düşüncesiz , canım sen yinede yatağını ayirma uzmanlar öyle diyor , ama ben olsam ne yapardım bilmiyorum
tarafından
Siniri gecmis gülüyor simdi ama ilk defa böyle kirildim konusasim gelmiyo
0 oy
(577 puan) tarafından
İnsrah onu canim. Hamileyken eşleri anlamak daha zor oluyor 
0 oy
tarafından
Ruhu yorulmayan mı var bu dünyada yaşım 21 ama gel bedenime bak sanki dersin 60 yaşında öyle bir bitkin öyle bir halsiz bir vücudum var ki adım atmaya mecalim kalmadı artık 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Üzülme bebeğine Yazık Allah akıl fikir versin eşine

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 2,721 göst.
28 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 349 göst.
0 oy
9 cevap 553 göst.
29 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,240 soru

24,069,639 cevap

330,568 kullanıcı

...