0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Dün eşim olucak insan uzaklaştırma kararı aldı hatta polisi o aradı ben onu dövüyomüşüm diye şikayetçi oldu ama kendisi aldı uzaklaştırma kararını karı gibi ailesi yönetiyo maksat iftira atmada bana şimdi ben safranboluda yasiyorum  burdatek ailem İstanbul'da çocuğa tek basima bakamiyorum yani hastaneye götürmek lazım bide duran bir çocuk değil yemeğini hazirlayamiyorum durmuyo uzaklaştırma kararını iptal ettirsem zaten yakında bosanicam uzaklaştırma kağıdı var elimde eğer iptal edersem mahkemeye sunamam diymi delil olarak?

6 Cevaplar

0 oy
(30,261 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

(89 puan) tarafından
Çok tşk ediyorum çok kötüyüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet sunamazsın .Haklılığın  ortadan kalkar.
(89 puan) tarafından
Dava açılmadı çocuğu birakcak kimsem yok ailem İstanbul'da 3hazirana kadar gelemicekler vefa gurubunu aradim yardim için onlar geldi ekmeğim yicegimiz için avukat tutucam ama brodan isticen özel avukat tutucam param yok
tarafından
Zaten özel avukat en az 6 bin falan
Ama deliller olsun fotoğraflar mesajlar hakaretler darp raporları ne kadar kanıt o kadar iyi  olur zannımca.  Tabi o da dellier sunacaktır siz hakaret içerikli mesajlar falan atmayın ona . Ve herşeyi toplayın tüm dellilleri
tarafından
Zaten haziranda açılacak Mahkemeler?
Sakıncası yoksa nr kadarlik evlisiniz ve neden ayrılacaksınız o da mı istyor ayrılmayı?
(89 puan) tarafından
4sene evligin ailesinin lafına bakiyo hep onlar yonetiyo çocuk gibi karı gibi eve polis cagriyo anormal hareketler yapiyo bir adam olarak karık.beni dövdü diye polis çağırdı çocuk gibi
tarafından
Inanın çoğu es oyle ailesinin lafina bakmayan dik duruşlu olanalri cok az keske biraz daha düşünseniz  evladınz için
0 oy
tarafından
Anlamadim yani sana evde yardimci olsun diyemi uzaklastirmayi kaldirayim diyorsun
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Kiz sen mi kocani dovuyormussun valla yapiyosanda helal olsun
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Yanlis anladiysam özür dilerim ama cocuk durmuyo diye eşinizi geri eve mi almak istiyorsun peki hic korkmuyomusun ya sana bisey yaparsa diye sonucta bosancakmissin uzaklaştırma karari da var adam kinlendiyse melek degil herhalde oyle olsa bosanmak istemezdin zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 185 göst.
13 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 554 göst.
24 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bakata (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
24 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bakata (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,301 soru

24,181,496 cevap