0 oy
1,174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
8 ay oldu boşanalı.bit de bebeğim var 16 aylık.boşanma nedenimiz temelde onun mantık evliliği yapması ve beni sevmemesi.ağzıyla demişti severek evlenmediğim için her hareketin batıyor demişti.

Boşanırken ne nafaka ne tazminat o nasıl istiyorsa öyle boşandım çünkü ben bir salağım.çocuğun ihtiyaçlarının üçte ikisini karşılicak diye anlaştık.üçte ikisi o üçye biri ben.

Evlenirken birikmiş altınım vardı 120 gram buna verdim bozdurdu ev eşyası alındı.ikimizin de ikinci evliliği idi.onun ilkinden bir kızı var benim yok.tek çocuğum bu adamdandı.

Evlenirken gümüş yüzük taktım çünkü bu adam çok sarsılmıştı maddi olarak ilk eşi donuna kadar almış.tüm bunların sonunda arkamdan ailesine benim için paragöz demiş...

Doğum yaptım elimi bile tutmadı tip tip baktı.doğumdan sonra eve döndük ben çok duygusaldım kavga çıkarıyordum gelip sarılıp elimi tutmak yerine gitti kafasını duvara vurdu ben nasıl bunal evlendim diye.

En başından beri bizim fiziksel uyumsuzlupumuz var birbirimize yakışmıyoruz.sen çok uzunsun erkek gibi tipin var vs dedi.178 boyundayım o da benle aynı.ben kemikliyim.pınar altuğ gibi tipim biraz omuzlarım dik geniş.

Bu adam hep sevgi sonuç kendini bana sevdirmek için fedaklarlık yapman gerek diyip durdu.sürekli ev işlerinde iyi olmaya çalıltım.bebek bak öğretmenim dışarda çalış.evd eçalış vs.altından kalkamadım bu da hep bir bahane ile beni eleştirip durdu.

Birinde yemek yaptım saat gece 11 gibi yattım.tencereler de sıcak.bu geç yatıyor.yatmadan da etrafı kontrol ediyor.trncereleri dolaba koyar diye düşündüm.sabah baktım tencereler dışarda.niye dolaba koymadın dedim.o benim değil senin misyonun dedi bana.ve bu adam 5 varkit namaz kılan biri.

Kızlar çok doluyum.boşanmışsın bitmiş gitmiş ne bunları düşünüyorsun önüne bak vs diceksiniz.haklısınız ama ben geçmişte beni sevmeyen beğenmeyen hiçbir zaman da sevmeyecek bir adam içün neden çabaladım neden kendimi zavallı durumuna soktum diye kendimi yiyorum.bunların karşılığı yok mu? Ben bu adama hakkımı helal etmiyorum.tek istediğim onun da içinin yanması...ne zmaan kavga yapsak gitti ailesine anlattı.hatta kavga anlarımızda açtı telefonu ablalarına şikayet etti beni.ben ise her şeyin üstünü örtüp devam etmek istedim.akıntıya kürek çekmişim.şimdi anlıyorum.tek bir çabama değmezmiş.ben. i hatalıydım bu evlilikte??....

15 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından
Ya aynı soruyu iki kez sormuşum yanlışlıkla pardon arkadaşlar..
(22,057 puan) tarafından
Digerini gizle kuzum 1i kalsin :D okuyodum tam
(50 puan) tarafından
Nasıl gizlicem?
(22,057 puan) tarafından
Postun altinda göz isareti var tıkla ona
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacim hatalisin o adam ben seni sevmedim mantik evliligi yaptim dediginde hala yaninda durdugun icin ve altinlarini verdigin icin cocuguna harcardin sonucta 
0 oy
tarafından
Ah canm benim ne vefakar bi kadınsın...Rabbim cocugunla yuzunu guldursun boswer boyle bir mal adamı dusunme artik.Gecti gitti.Kendi dengini bulsun insallah ozman anlar degerini.Oh diyecegin zamanda gelecek.Ilahi adalet elbet birgun tecelli eder...
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Kaderin de bunu yaşamak varmış yaşamışın bitmiş gitmiş kendini üzerek sadece geçmişte takılı kalırsın ileriye doğru bak ki bebeğin le güzel vakit geçir kendini üzme öyle insanlar için düşüne düşüne ruh sağlığın bozulur bence kendini bebeğine vee ve düşünmemeye çalış 
0 oy
tarafından
Okadar uzuldum ki... Ama güzel yanı seni azad etmiş ve senn aklın basına gelmıs. Evladınla yepyenı sayfa ac. Bazı denyolar hem sevmıyor hem karısına ezıyet edıyor hemde bosanmıyor. En azndan sen bosanmssın. Guzel bı hayat senı bekler senı sne oldugun ıcın sevecek eş lazm begenmeyen değil. Evlenırken gozu kormuymus de kafasını duvarlara vuruyomuş. Hey Allahm yaaa. 
0 oy
tarafından
Yaptigin fedakarliklardan dolayi pismanlik duyuyosun ve zoruna gidiyo seni anlayabiliyorum emin ol. Ama bir omur boyle dusunerek kendine sıkıntı ederek mi gecireceksin hayatini? Dusun ki cok kotu bi evliligin vardi asla duzelmiyodu bunun farkindasin ve bitti kurtuldun. Ne yapmasini bekliyosun kuzucum gelip senden ozur dileyip sen haklisin deyip seninle barismasini mi? Yoksa burdakilerin evet sen haklisin diyerek seni rahatlatmasini mi? Gercekten postlarinin hepsini okuyorum ortada biten bir evlilik var biteli de uzun zaman olmus ama senin hala ilk gun ki gibi uzuldugunu hissediyorum. Umarim bi an once bitmis evliligine dair aklindaki tum herseyi sokup atabilirsin. Boyle yaparak sadece kendine yazik ediyosun. ❤
0 oy
(30,114 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun cok zor  zamanlar geçirmişsin 

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canım sen kurtulduğuna sevin bak ben boşanamıyorum  maddi imkansızlıktan dolayı oğlum 6 buçuk aylık şuan imkanım olsa 1 dakika durmam ama işte şimdi gitsem bir yerde çalışsam askeri ücretle altından kalkamam tek başıma  eliminde uçan kuşa bile borcu var en fazla bezini mamasını alır düşün yani
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Canım bu evlilikte sen hatalı değilsin, bu evliliğin kendisi hatalıymış. Kurtulduğuna şükret gönlünü ferah tut evladına yoluna bak düşünme böylesi berbat insanları.. 
(50 puan) tarafından
Adamın suçu yok mudur yani?
(1,690 puan) tarafından
Adam baştan aşağı haksız zaten yanlış anladın heralde. Yani evliliğiniz hataymış zaten böyle bi insanla evlenmişsin başına dert almışsın kurtulmana sevindim canım. Ardında bıraktığı acılar da kapanır inşallah en yakın zamanda mutlu olursun❤️
0 oy
tarafından
Seni sevmeyen adamla en başta evlenmen hatalı hadi evlendin çocuk niye yaptın ki
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Dışardan insana benzediği için olmasın?
0 oy
(11,971 puan) tarafından
Butun postlarn eski eş ile ilgili.. bu kadar zor olacaktı madem keşke boşanmasaydn.. dertleşmek istiyorum diyorsun postuna yapılan yorumların hiç birine cevap vermiyorsun.. 

Ayrıca bi yerde bebeğim 2 yaşında bi yerde 1,5 yaşında demişsin, burda da 16 aylık diyorsun.. çelişkili geldn bana ksura bakma, Allah yardımcn olsun yine de..
(50 puan) tarafından
Canım bebeğim 16 aylık.kötğ günler geçiriyorum.ya lışlıkla yazmışımdır.bebek durmuyor onun peşindeyim o yüzden yazılanlara cevap veremiyorum
(50 puan) tarafından
Çok yalvardım çok ağladım boşanmamaj içib.ama adam seni sevmiyorum istemiyorum diyor?beni sevmesi için çok uğraştım ama sonuç yok.
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Gecmise takili kalma ileri bak canim
0 oy
(667 puan) tarafından
Hayir canim adam seni sevmemis baksana dogum yaptim elimi bile tutmadi diyorsun normal mi bu sence sonra senu fiziksel olarak elestrmis ben orda bir begenmeme sezdim madem seni begenmedi niye evlendi seninle o ayri konu sonra sen belki ne kadar yorgunlukla hazrladn yemekleri ve uyudun bir suru de zamanini aldi yemesini biliyor onlari bi alip dolaba koymasi mi zoruna gitmis birak Allah askina ben evdeyim calismiyorum cocuk bakiyorum esim yeri gelr kahvaltiyi da hazrlar cocugu da sallar uyutur ve oyle bi durum olsa yemkleri koymasa kalkip senin gorevn demez ozur diler bunu sana kiyaslmn icin soyluyorum olmasi gerekn bu bi de ailesi de paragoz gormemis millet evlnrken neler neler istiyor sen bisey talep etmemissin icini ferah tut su an belki uzulursun ama zamnla ondan kurtulduguna sevnirsin bile 
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Canim psikolojik tedavi görmen lazm biraz kendni toparlayp bu adami tamamen untman icn

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 684 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 441 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,244 göst.
7 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hsret.1234 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 863 göst.