Kızlar Biz Bayramı geçirmek için Kayınvalidemin evine geldik aynı şekilde Eşimin abisi ve onun eşi yani eltim de bayramı burada geçiriyorlar üç gündür buradayız Eşimin iki tane de kız kardeşi var Birisi Evli birisi bekar eşim sağolsun oğlumla çok güzel ilgilenir mamasını yedirir altını değiştirir yani bakarken bana çok yardım eder Eşimin abisi Neredeyse kendi bebekleri ile hiç ilgilenmediği için ikide bir de eşime zaten bebeğe bütün gün sen bakıyorsun deyip duruyor aynı şekilde evli olan kız kardeşi de dün eşim Mama hazırlıyor diye neden mamasını sen hazırlıyorsun niye karın yapmıyor diye Eşime laf soktu en de artık İyice sinirlendim bende hazırlıyorsa ne olmuş kendi eşlerinizden böyle bir şey görmediğiniz için Kıskanıyor musunuz dedim eşime de dün de abin böyle böyle demişti Bugün ablam böyle böyle konuşuyor dedim eşim de o benim çocuğum ilgilenmek Tabii ki göreviminiz bakmayıp kime bakicam.dedi size ne oluyor diye ters çıktı ikisine de bayram bayram huzursuzluk çıkmasını istemiyordum ama ağızlarını tutmadıkları için maalesef yine huzursuzluk yaşıyoruz resmen geldiğime bin pişman ettiler beni şimdi herkes beş karış surat yatti gece yine sabah beş karış surat uyanacaklar sizce nasıl tavır takınmalıyım eşim bosver ben cevaplarını verdim zaten diyor ama kafama takılıyor ister istemez