0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar Biz Bayramı geçirmek için Kayınvalidemin evine geldik aynı şekilde Eşimin abisi ve onun eşi yani eltim de bayramı burada geçiriyorlar üç gündür buradayız Eşimin iki tane de kız kardeşi var Birisi Evli birisi bekar eşim sağolsun oğlumla çok güzel ilgilenir mamasını yedirir altını değiştirir yani bakarken bana çok yardım eder Eşimin abisi Neredeyse kendi bebekleri ile hiç ilgilenmediği için ikide bir de eşime zaten bebeğe bütün gün sen bakıyorsun deyip duruyor aynı şekilde evli olan kız kardeşi de dün eşim Mama hazırlıyor diye neden mamasını sen hazırlıyorsun niye karın yapmıyor diye Eşime laf soktu en de artık İyice sinirlendim bende hazırlıyorsa ne olmuş kendi eşlerinizden böyle bir şey görmediğiniz için Kıskanıyor musunuz dedim eşime de dün de abin böyle böyle demişti Bugün ablam böyle böyle konuşuyor dedim eşim de o benim çocuğum ilgilenmek Tabii ki göreviminiz bakmayıp kime bakicam.dedi size ne oluyor diye ters çıktı ikisine de bayram bayram huzursuzluk çıkmasını istemiyordum ama ağızlarını tutmadıkları için maalesef yine huzursuzluk yaşıyoruz resmen geldiğime bin pişman ettiler beni şimdi herkes beş karış surat yatti gece yine sabah beş karış surat uyanacaklar sizce nasıl tavır takınmalıyım eşim bosver ben cevaplarını verdim zaten diyor ama kafama takılıyor ister istemez

12 Cevaplar

+1 oy
(10,041 puan) tarafından
Bence boşver canım hiç konuyu tekrardan açma, eşin zaten cevaplarını güzel bir şekilde vermiş iyi olmuş onlara..
tarafından
Benim kalbim yüzüme yansıyor resmen canım Zaten hepsinden nefret ediyorum bayramdan bayrama zoraki görüşüyorum Bir de böyle hareket etmeleri beni iyice sinirlendiriyor ya ister istemez Benim de suratını düşecek yine tatsızlık çıkacak diye korkuyorum bir an önce şuradan çıkıp kendi evimize gidebilseydik artık
-Reklam-
0 oy
(6,075 puan) tarafından

Bir daha bisey söylerlerse anamın evinden getirmedim ortak yapım de:D

tarafından
Hahha aklımda bulunsun bu
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Eşin zaren cevaplarını vermiş onlar konuyu açarsa kalp kırmadan güzel güzel konysun bence
0 oy
tarafından
Eşin zaten gerekli cevabı vermiş bence onun hatrına sus canim. Benim esim de oğlumu yıkar giydirir gezdirir onada laf ederler ama esim de der babasıyım yapıcam diye. Boşver 
tarafından
Dengesiz insanlar ya gerçekten o kadar sinirimi bozdular ki normalde ses etmezdim ama bir değil iki değil abisi her fırsatta çocuğa Sen bakıyorsun deyip duruyor sanki ben bacak bacak üstüne atıp bütün gün oturuyor muşum gibi �stüne bir de ablası Öyle bir laf edince artık İyice sinirlendim ben de doğal olarak
0 oy
(333 puan) tarafından
esin zaten diyecegini demis..daha takacagin bir sey yok diye dusunuyorum..
0 oy
tarafından
Eşine bırakmanı tavsiye ederim konusurlarsa konuş okadar adam onların lafına bakio çocuğa bakmamazlik yapmamış sana tavır almamış boşver 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ay kuzum ne guzel almislar agizlarinin payini bosver bayram sonucta bak onlar nasil davranirsa oyle davranirsin ama uzatma cok esin cvabini vermis onlara cok guzel 
0 oy
tarafından
Rabbim sizin agzinizin tadini bozmasın. Gerisini boşver
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Sana bişey söylim mi çok iyi bir eş seçmişsin kendine değerini bil benimkide sadece evladıyla ilgilendiği için değil seni koruduğu için her erkek ailesine karşı eşini korumaz ailesine tek laf etmez hatta aynı şeyi biz yaşasak benim eşim olsa bana ağzına geleni sayar günlerce benle konuşmaz düşün yani ne mutlu sana 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Bence hiç konuyu acımayın birsey yokmus gibi davranın. Aferin esinede ne güzel cevap vermiş. Allahım yuvanıza huzur versin. Belli ki kıskanmıslar. Daha da üstüne gelirseler biz karı koca bu şekilde anlasıyoruz birbirimizin halinden dilinden anlarız de. İkinizin anlaşmasını cekememişler belliki
0 oy
tarafından
Eşin cok guzel cevap vermıs aılesıne. Ama sende cevabını vermıssın guzelce. Artık dahada konusurlarsa muhatap olmayın bızım huzurumhzh bozmaya calıstgnızın farkındayım de geç. Yada kayınvalıdene soyle bıda boyle toplanmıs kısılerle bır araya gelmıycem esımı gazlayıp huzur bozuyorlar de. O susturur dıye umyyorum:) ınsan cıldırır ya sanane demı evladına bakıyo adam bakacak tabi. Kem gozluler nazarda degdırır bunlar oku bol bol
tarafından
Değdirdiler zaten ne güzel iştahı açılmıştı biraz oğlumun şimdi yine yemiyor çok gerildim artik burda gerçekten evimize gitsek bir an once
tarafından
Onların yanında yedırme yedırırken bır yandan ıcındrn oku bebegıne.
0 oy
(764 puan) tarafından
Kendileri ya da eşleri yapmadığı için kıskanıyorlar çekemiyorlar canım. Hamileyim eşim camları siliyor mesela bana yardım olsun diye. Karşı komşu hemen kılıbık diyor erkek adam cam mı siler diyor eşimde karım hamile yardım ediyorum diyor adam hala anlamıyor çok cahil insanlar var. Yardım etmeyi erkeklikten eksilcek sanıyorlar. 
tarafından
Aynen oyle yardim etse ne olur sanki insanlar erkek olunca kadını kölesi olarak kullanabileceklerini sanıyorlar işin kötüsü bazı kadınlar da köleliği kabul etmişler

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 663 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 578 göst.
0 oy
3 cevap 299 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 523 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu