0 oy
702 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim polis olduğu için bingöldeyiz bugün haberleri izledim Elazığ ve Bingöl'de 4 kişide yeni vaka görülmüş , Antep'te 16 ev karantinada 2.Dalga çıkmaya başladı. Bu insanlarımız daha çok ciddiye almadıkça daha çok çıkacak. Anca gezsinler benim kaynanagil gibi Bingöl, Diyarbakır, Malatya, Maraş herkes böyle oldukça 1.dalgadan daha kötü olcaz. İstanbul'dan gelen biri 10 kişiye bulaştırmış

9 Cevaplar

0 oy
(30,403 puan) tarafından

Ikinci dalga senin kaynana vurcak emin ol

Sende kurtulacn bizde:)

tarafından
İnşallah snkdkdkddkfkfk
-Reklam-
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Konya 

Dışarı da çocuklar oynuyor karşı komşunun kapısı hiç susmuyor ve insanlar Mailecek geziyorlar 
(6,075 puan) tarafından
Kurunun arasında yaşta yanacak
tarafından
Aynen canim 3 aydır bir kere kızımı asiya götürmek için çıktım düşünsene evi bile taşımayı erteliyoruz taşımacı falan gelecek farklı insanlarla muhatap olacak diye kimse bizim gibi düşünmüyor malesef
(6,075 puan) tarafından
Evden neden memnun değilsin ki valla bana da eşimden mi geldi kargocudan mi bilemedim o yüzden artık kendime bile güvenmiyorum
tarafından
Benim kaynanagil gibi insanlar olursa hiç bitmez virüs
tarafından
2+1 canim kirayı yükseltti bizde 3+1 e 1000 lira veririz dedik hemde kızıma oda yapmak için çıkacaz  ama bitmezse bu senede oturacaz tehlikeye atmaya gerek  yok
0 oy
(3,669 puan) tarafından

Bana da hiç bitecekmiş gibi gelmiyor kurtulamayacağı gibi duruyor:'(

0 oy
(50 puan) tarafından
1.si bittimiki canım  Aynı fikirdeyim kurunun yanında yaş da yanıyo nolacaksa olsun öleceksek ölürüz diyip kurtuluyorum ben 
0 oy
(5,435 puan) tarafından
A azalma var demislerdi..

Köyde yaşıyorum herkes yasaktan önce ailesinin yanına geldi sesleri duydukça sınır oluyorum ben aileme hasretken
0 oy
(164,044 puan) tarafından
Kiz senin evdeki 14 kisi daha duruyomu
tarafından
Yok 3 kişi kaldı heps gitti. Ama herkes böyle oldukça gerçekten yayılacak virüs
tarafından
Ama evi *** götürdü görsen, hipoyla evi yıkayacam gitsinler. Halıları yıkamaya vercem
0 oy
tarafından
Allah hepsinin belasını versin kusura bakma belki ağır oldu ama ben 4 aydır çıkmıyorum evımden bizim gibilerin ne suçu var herkes ehli keyif yapıp geziyor biz geeızekalımıyız da oturuyoruz evimizde.hakkımı o insanlara zerre helal etmiyorum ışte kim olursa olsun
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Antepte kimse umursamıyor çok fazla vaka var ve sürekli artıyor vali sürekli açıkşama yapıyor ama boş insanlar anlamıyor
0 oy
(230 puan) tarafından
Eşimin sülalesi yasak bitsin diye pusuda bekliyor bize gelmek için yeni ev tasıdık evi görmeye diye geleceklermiş ama tasınırken kimseden ses çıkmaz. Görümcem in kocası nın da calıstıgı yerde 17 kişide vaka görülmüş fabrika kapanmış ve adam hala diyorki şu yasak Bi kalksında bide test de yaptırmamıs he sakın gelmesin benim evime evden giderim ya da şikayet ederim dedim eşime 
(3,269 puan) tarafından
Hahah benim postuma da yazmıştın kız valla nolcak bu düşüncesizlerin hali sadece kendilerine olsa neyse de ucu bizlere dayaniyor
(230 puan) tarafından
Dertliyim ya bu konuda her fırsatta içimi döküyorum napim :) ben 2 bucuk aydır evden cıkmıyorum. Enayi miyim ben diyorum eşime
(3,269 puan) tarafından
Bizi de keyiften evde yatıyoz sanıyolar galiba bende bidaha sinirlendim bak şimdi:D

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 2,036 göst.
1 Ekim 2024 Ev & Yaşam kategorisinde Gencanne25 (4,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 807 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
69 cevap 2,705 göst.
16 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nureda36 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 757 göst.