0 oy
864 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,372 puan) tarafından
Esim olcak insn kendisi öğretmen atanıp giderse ben gelmeyecgm dedim önceden her zaman yanındaydım o nereye ben oraya fakat sıkıntılı bir ilişkimiz var yaptıkları soğuttu her şeyden kendisinden de onun için hiç bilmediğim kilometrelerce uzak yerlere gitmem bu saatten sonra diye düşündüğüm için öyle dedim.Verdigi cevapla bir kez daha hakli çıkarttı düşüncemi bir kez daha canımı yakmayı becerebildi . Neymiş o atanır giderse yanıma annem gelirmiş niye gelecekms dedim sana güvenmiyorum dedi .Ne konuda olduğu da gayet açık.Bugune kadar namus konusunda özellikle hicbir şekilde yanlışım yokken .hatta onun hataları olmuşken bana dediği soze bakin .bu ne terbiyesizlik ..kendinden iyice uzaklaştırdi .Nasil isinir ki insan bor daha .Yazık . Cok yazık.. 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi ilişkide en önemli unsur güvenken guvenin olmamasi zaten başlı basina o ilişkiyi tehlikeye atıyor yazık 
(1,372 puan) tarafından
Bu konuda bana nasıl güvenmez ben ona şaşırıyorum.sahiden aklım almıyor benim..
-Reklam-
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Ben atanmadan önce esim atandı atandığı yere gittim sonra ben atandım 1 sene ayrı ilde görev yaptık ve sonra birleştik.Zihniyeti çok kötü kendini yakma derim.
(1,372 puan) tarafından
Gitmekle degil mi
(1,241 puan) tarafından
O zihniyetteki adamla evlenmekle
(1,372 puan) tarafından
Böyle bi zihniyeti olduğunu bilsem evlenir üstüne bir de çocuk yapar miydim
(1,241 puan) tarafından
evlendiğini tam anlayamadım kusura bakmayın çok zor
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Diyecek bir şey bulamadım. Bir erkeğin eşine bu cümleyi kurması... Gerçekten çok yazık. Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Valla çok haklısın çok ofkelenirdim guvenmiyorsa neden evlenmiş seninle. Yapacak insan onun yanında da yapar zaten 
(1,372 puan) tarafından
Benim gibi birine nasıl. söyler bir erkekle munasebetim bile olmaz benim ama kendisinin bir sürü bayan arkadaşları var yakın olduğu vs yaptığı yanlışlar asıl benim ona güvenmem gerekirken
0 oy
tarafından
Güven olmayınca ilişki olmuyor zaten. Ama senin düşüncen de yanlış ben eşim burda ise girdi diye burdayım turkiyenin diğer ucunda ise girse oraya gidecektim 
(1,372 puan) tarafından
Ben öyleydim zaten sürekli ben dedim ona atan diye her zaman arkasında oldum bu konuda ama bazi sebepler düşündürdü beni yaptığı şeyler o yüzden öyle dedim
tarafından
Olsun kuzum evlilik bu ben başka yerde ise girsem o benimle gelecekti. Sana güvenmiyorum demekle yanlış yapmış o ayrı ama
(1,372 puan) tarafından
Canım öyle desem de öyle olmaz ki an o ciddi ciddi dedi yani
tarafından
Allah iyi etsin kuzum yanlış düşünüyor esin.
0 oy
(6,396 puan) tarafından

Kaynanamin bi lafı war kenti oruspu olan herkesi oruspu bilir die o hesap iste:angry:

(1,372 puan) tarafından
Doğru kendi zihniyeti ..
(27 puan) tarafından
Ne güzel söylemiş
0 oy
tarafından
Emin ol o sana güveniyor sırf sen kabul et onunla git diye böyle iğrenç bi yakıştırma yapıyor. Erkeklerin en pis silahı bu malesef. Ama ona söyle kuranı kerim de ayette yazıyo, kim eşine haksız yere namusu hakkında iftira atarsa cehennemde azabı çok büyük. Söyle bilsin öyle zorda kalınca bu rezilliği yapmasın 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ne olcakmis o gidince başını biri beklemezse sen eve adam mi alcakmissin yapmak istedikten sonra kimsenin ruhu duymaz yeterki insanin niyeti kötü olsun annen gelimce bisey yapmayacakmiymissin daha iyi gelmesi cocuga bakacak biri de var rahatca gider yaparsin ne kadar ayip bisey ya bide ayrilcak olsan kimbilir neler soyleyecek daha
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Boşuna dememişler "kişi kendinden bilir işi " diye.... Benim babamda anneme öyleydi 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Guven yoksa hic bisi yoktur baci sevgi saygi bitmistit
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kuzum kisi kendinden bilir isi vallahi sende herkesi kendine benzetme diyip yapistirsaydin lafi suratina keske hak etmis valla 
0 oy
tarafından
Cocugunuz varmi
(1,372 puan) tarafından
Iki tane ...
tarafından
Allah yardimcin olsun canim benim ne diyelim
0 oy
tarafından
Saçmalığa bak ya ben yapacak olsam annemin gelmesini bırak kocam varken de yaparım zaten erkek beyni gerçekten boş çalışıyor ayrıca bana güvenin yoksa benimle neden hayat arkadaşısin ...boşver ya canını sikma 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi doye boşa dememişler canım. Sen annesiyle otur o orada at koştursun bence olacak iş değil. Eşler yan yana olmalı. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 823 göst.
0 oy
9 cevap 336 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 347 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,084 soru

24,106,897 cevap

332,749 kullanıcı