0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar ben ve eşim aslında bebegimzin  ismini yunus emre koymak istiyoruz. Ama eşimin babası  yetim büyümüş  sevgi görmemiş 2 oğlunun ikisi de ismini koymadı kayinbabamin.  Bi kaç kişi nie kaynatanizin  adını koyuyosunuz falan dediler. Aslında koymak istemiyorum cok paraci biri olduğu için ama işte zamanında  gariplik çok çekmiş bu yüzden kafam karışık  eşimde acaba koysak mı babamın adını dedi. Ismi fikri fikri ismini sade koymak istemiyorum koyarsam yanına bur isim ekleyip koymak istiyorum sizce ne yapmalıyım yunus emre mı koymalıyım yoksa fikri isminin yanına bi isim mı bulmaliyim

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kayınbaba in ismi nedir
(2,112 puan) tarafından
Kıız Fikri yazmış ya :))
(21 puan) tarafından
Fikri
tarafından
Fikir anlaminda fikri yazdı sandım :)) ne bileyim bileemdim ismi pek sevemedim kuzu ☺️
(21 puan) tarafından
Bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esimin adi Yunus Emre  egerki esimin adi olmasaydi oglumun adini Emre kesin koyardim. 
(21 puan) tarafından
Yunus emre ismini çok seviyorum ama işte kaynatanin ismi ni koy  falan hiç kimse koymadı çocuklarından diolar
tarafından
Ama bu ismi cocuk bir omur tasiyacak bende ogluma kayinbabamin adini koydum ama fikri hic cazip gelmiyor
(21 puan) tarafından
Bana da
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Yunus Emre bence. 
(21 puan) tarafından
Evet çok güzel bir isim
0 oy
(274 puan) tarafından
Ben birinin isminin komasına karşıyım ne yaşanırsa yaşansın yaşamış o sizin çocuğunuz istediğiniz ismi koymalısınız kimse de buna karışamaz...ötnrk vermek gerekirse amcamın 3 oğlu var hepsinin ismini bir büyüğünü ismini koymuşlar hepsi ismini değiştirdi ve o isimle çağırışdıklarında büyük tepki veriyorlar. Diyelim fikri koydun yunus emre içinde kalmayacak mı 
(21 puan) tarafından
Valla kalıcak. Kaynatam a kızıyorum su para muhabbetlerinde özellikle iyle zamanlarda pisman bile olucam ama işte ne bileyim garip büyümüş bi yandan onu düşünüyorum
0 oy
tarafından
Sizin çocuğunuz yunus emre de güzel isim fikri ise değil 
0 oy
tarafından
Gariplik çekmiş olabilir bence ismini koymak için bi sebep değil eskiden sıkıntı çekmeyen insan mi varmış. Yunus emre güzel cocugun geleceğini düşün fikri ismi yeni nesil için biraz fazla eski
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ben başkasının ismini bebeklere koymayı hiç uygun bulmuyorum o kişinin enerjisinin ister istemez çocuğa yüklendiğininin düşüncesindeyim tabi bu benim kendi fikrim yunus emre ismi fena değil 
0 oy
tarafından
Ben kadir gecesi doğum yaptım herkes adı Kadir olmalı dedi ama biz Oğuz Kaan koyduk daha doğrusu babası koydu ben karismadim ona bıraktım

Yani demem o ki içine ne siniyorsa onu koymalisin kimsenin fikrine önem verme 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Yunus Emre daha güzel bence 
0 oy
(8,278 puan) tarafından
Fikri mi :/ bence geçin artık kayınpeder ismi koymaktan çocuğun günahı ne .. anlamsız bir isim . Yunus Emre çok iyi

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 494 göst.
0 oy
21 cevap 1,225 göst.
+4 oy
6 cevap 295 göst.
0 oy
13 cevap 402 göst.

Kategoriler

1,472,190 soru

24,108,358 cevap