0 oy
1,254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (390 puan) tarafından
Ev temizlik cocuk derken giyimime pek onem vermiyorum yani yeni seyler giymiyorum. Esim hep yeni seyler giy daha guzel oluyosun diyo ama ev icinde surekli is olmuyo rahat olamiyorum.

Siz nasil giyiniyosunuz?

31 Cevaplar

0 oy
(6,373 puan) tarafından
Ayy vala pijama kapi vs. Eşim nasl rahat edrsen oyle gıyım dyor misafr gelse güzel gynırum yada bi yere gdersem oyle ayy evde boğulurum :)) :D
-Reklam-
0 oy
(422 puan) tarafından
Cnm bn aksama kadr kezban aksam esim gelmesine yakin ustumu deisiom makyaj  yapiom ole karsiliom genelde send ole yapabilirsin
0 oy
(657 puan) tarafından
Bende süslensem güzel giyinsem niye süslendin diyor doğal ol diyo sevmiyor evde süslü gezmemi yazın askılı badi altıma şort şort benim hayatım eşortmanla hiç rahat edemem kışında eşortman swift giyinirim
0 oy
(667 puan) tarafından
Yeni seyler alsin giyerim ya da para versin al bununla yeni,seyler kendine desin internetten alir giyerim ama evde kisin duzgun bi,esofman ve body giyerdim ya da tayt yazin da genelde elbise giyerim efil efil disarda da elbise giymeyi tercih ediyorum tabi biraz daha kapali giyiniyorum evde de biri gelse kapiyi acicak sekilde giyinmeye,çalışyorum sort falan giyince esim hoşlanmıyor disardan gozukur diye
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Evde uzun bisey giymem hep şortla gezerim yaz kış evimiz sıcak olur özen gösteririm uyumlu giyerim makyajımı da yaparım 7 buçuk aylıkta bi kızım var çok şükür:)
0 oy
(1,186 puan) tarafından

image

aha da ben böyleyim :D
0 oy
(57 puan) tarafından
Yattım var renk renk üstüne de t-shirt hem rahat hemde pijama eşofman ile dolaşmaktan daha iyi geliyor bana canım
0 oy
tarafından
Picama tişört en rahati 
0 oy
tarafından
etek bliz yazma ... inan su uygulamada kimse benim gibi kendini birakmis yoktur herhalde ..
0 oy
(577 puan) tarafından

Pijamayla geziyorum saç baş dağınık bide Corona var diye dışarı çıkamıyor bıyık falan da almıyorum hamileyim.mide bulantisindan kipirdayamiyorum süslenecek hal falan yok her erkek bakımlı eş isterse olmuyo öylede :ermm:

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Temizlik yapacaksam eski seyler onun disinda kafama gore esortman atlet sort atlet  etek tsort felan yani bazen iyi bazen siradan ev halinruh halime gire ve ogun yapacagm islere gore degisiyor :)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 705 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 2,145 göst.
14 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,173 göst.
27 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
3 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,287 cevap

334,102 kullanıcı

...