Bekarlığımda makyaj yapıyodum şuan eşim izin vermiyo makyaj yapmayı özledim
Bekarliğimda cok güzeldi ama evliliğimde cok güzel cok şükür bekarligimda ki en cok özledgim şey ANNEMİN yemekleri
Bekarligimla evliligim arasindaki tek fark yuvamin degismesi onun haricinde cok sukur esim baba evim gibi yasatiyo beni amaaaa işte insan yine de sabah gözünü actiginda o bekarliktaki yataginda uyanip annemin kahvalti hazir kizim demesini özlemiyor değil en cok bunu özlüyorum yoksa bi sıkıntım yok baska
Bekarlığımda da kocamı özluyordum evlendik gene özluyorum 9 aylık evliyiz 6 aydır görevdee hayırlısıyla kavusalm tek fark simdi kızımla özluyoruz o zaman tektim doğmadan babasına hasretlik cekti bebegim
Bende çok fark var özgürdüm çok çok açıktım eşimle arkadaştık barlardan çıkmazdık sabhlra kadar gezer tozartık arkadşlarım vardı artık yok iş hayatım vardı artık oda yok evlendim kapndım çok şükür bebeğim oldu evden dışarı çıkmayı bırak camdan çıkıp bkmyrum bazen özlüyorum evet ama evli olmakta ayrı bir güzel
Calısıp her istedigimi alırdım özgürce gezerdim özgüvenim vardı evlendim eve tıkılı kaldım bisey istesem esimden rıca etmem bazende yalvarmam gerek ki alsın suan tek basıma sokaga cımmaya korkar oldum ama herseye ragmen guzel evlilik
Bekarligmda ozledigm tek sey ozgurlugum 've ailemle her an yan yana olmak
Bekarken annemin çenesi evliykwn çocukların cenesi
1,489,370 soru
24,343,134 cevap
346,136 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın