0 oy
571 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kaynanam ve kayinbabam esim hala evli degilmis gibi davraniyolar birlik oturuyoruz surekli laf atiyolar okuz ******** diyip duruyolar esime esim diyo bana saka yapiyolar ama her sakanin altinda bir gercek yatiyo napicagimi sasirdim 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ne dediklerini bip olunca okuyamadım cnm öküz okudum tek bilemedim şimdi ne dym  :D

tarafından
Sereflini tersi canim
tarafından
Yani aile samimiyetin den ama bnce denmemeli özellikle eşinin yanında ama başka belli bir hareket yoksa Bn burdan evli değil gibi davrandıklarını pek çıkaramadım bnce baya rahatlık ve azıcık ağız bozukluğu var
tarafından
Bilmiyorum surekli esime diyorum soyle annene babana esim yanimdayken soylemeyin boyle seyler diye ama iste dinleyen yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
ne dedikleri çıkmamış yorumlayamadm
tarafından
agzlari bozuk ozaman normal geliyo onlara o kelime
tarafından
Benim yanimda demesinler diyorum esime ama beni dinleyen yok canim
tarafından
ailesine söylesene cnm demeyn kocama boyle diye
tarafından
Boyle giderse dicem canim sabrim tasicak bi gun ama bakalim
tarafından
tepkini goster   tabi yanls yaptıkları
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Öyle şakamı olurmuş aslında eşinin buna darılmadı lazım eşimin yanında benimle nasil konuşuyosunuz demesi lazım 
tarafından
Diyorum esime ama beni dinlemiyo esim
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Öyle saçma şaka mı olurmuş ya eşinin tavrı önemli olan canım o nasıl kabul ediyor ki bunu. Çok terbiyesizce bence bizde böyle değil asla da olamaz ne bilim çok abes ben bile eşime öküz demem..
tarafından
Bende demiyorum annesi babasi diyo geldigim gunden beri boyle bi bucuk yildir evliyim boyleler hep
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ben olsam senin yerinde söylerdim rahatsiz oldugumu canm diyceklerse sen yokken desinler madem eskiden hadi neysede evli barklı adama demeleride tuhaf 
tarafından
Aynen benimde ilk basta cok tuhafima gitti esime dedi dinlemedi beni bosver duyma onlari diyo
0 oy
tarafından
Benim esimde babasiyla bazen yikisiyorlar cok ugrasiyor babasiyla bazn ama.birbirlerinide cok severler sadece saka niyetine yaparlar 
tarafından
Esimin soyledigine gore de ailesi ona saka yapiyo ama sakanin da bi siniri var bence canim
tarafından
Cok abartiyorsa haklisin tabi
0 oy
(81 puan) tarafından
Aynı sıkıntı bizede var canım hala bekar sanıyorlar bekar gibi istedikleri herşey olcak sanıyorlar hakaretler falan bende sinirden kendimi yiyorum. Ama eşim alınmıyor 
tarafından
Benim esimde oyle bende kafayi yiyorum o cok rahat
0 oy
tarafından
Kaynanam demez de kayınbabam der bizimkine de ama yanlarına sadece senede 1 gittiğimiz için demiyor. Misafir diye 
tarafından
Seninki iyiymis canim
tarafından
Bizim de aynı ayda yılda bir görüyoruz onda da benden çekiniyorlar demiyorlar fazla samimiyetimiz yok çünkü eşim bazen abartır onda da uyarımı yaparım bir daha yapmaz çok şükür
tarafından
Ne guzel seninki dinliyo seni benim esim beni dinlemiyo bu konuda annem babam onlar diyo sakalasiyolar benimle diyo
0 oy
(424 puan) tarafından
Ne kadar saçma bişey ya benim eşime biri oyle desin isterse annesi olsun cevabını veririm 
tarafından
Bende esim dur dedigi icin duruyorum ama biraz daha boyle olursa bende baslicam konusmaya
0 oy
tarafından
Ne ayıp karısının yanında hemde 
tarafından
Iste onlara gore ayip degilmis kafayi yicem valla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 614 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu