0 oy
657 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bebeklerinize bulduğunuz her kremi kullanmayın 

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından

Ayy Allahım Allah korusun:(

tarafından
Bilinçsizce kullanılan bi krem bebeğin hayatına mal olmuş :( hamile kadın bile krem kullanmaz aslında doktor vermedikçe
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
Ama aynı şekilde kullanimi doktor benim bebehime verdi 
tarafından
Deniz suyu kullanıyor musun
(81 puan) tarafından
Evet kullandım 2 paket bitirdim ama geçmiyor doktora götürüyorum hep aynı şey deniz suyu
tarafından
Deniz suyu sıkıp aspiratör ile çekiyorum tertemiz
(81 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum 5 dakika gecmeden tekrar tıkanıyor
tarafından
Valla çok burnu tıkanmıyor oğlumun o yüzden bilemicem
0 oy
tarafından
Kendisi o mentol kokusunun içinde kalsa kendine bile zarar verir. Zararli tabi. Yakama sürüyorum ben kendim için sadece o bile yetiyo
tarafından
Ben bile kullanınca nefes alamıyorum canım
0 oy
tarafından
Ay kuzum Allah korusun ana ben kizima cok yaoptim bence o cicugun baska bi sorunu daha vardi. Ama şunu soylim asla kalbine dogru  vicks surmedim zaten onu hic onermiyolar aklinizda bulunsun atesli cocuklarda sirke koydugunuzda bile sakin kalbinin oldugu oere koymayin koltuk slti back arasi ve alin yeterli . . Belji kadin kkalbinin istune fln mi cok surdu acaba ay ya ne yapcagimizi sasirdik artik
tarafından
Doktor vermeden ilaç kullanmayın canım çocuklarınız benim oğlum ateşleniyo hastaneyi gidiyoruz doktor ilaç veriyor onu bile kullanmak istemiyorum düşün yani Allah korusun evlatlarımızı
(11 puan) tarafından
Bebeğinizin burnu tıkanınca hiç kremle falan uğraşmayın kızlar kendi sütunüzden çok az bi damlacık kadar tıkalı burnuna sıkın beş dk sonra kendiliğinden açılıyor hapsuruyo dışarı çıkıyor
tarafından
Dogru cnm aynen bende olc yanlisi degilim ama Allah mecbur etmesim iste benim cocuk doktirum cok sukur ki ilac yanlisi olan doktirlardan degil cok zor ilc verir! Allah tum evlatlarinizi korusun kuzum
tarafından
Bebekken yapıyordum öyle şimdi 10 aylık canım yerinde durmuyor ki sıkmak imkansız çok burnu da tıkanmıyor gerçi
tarafından
Amin kuzum amin
0 oy
(256 puan) tarafından
Iyiki gormusum bu postu kaynanamda bana tutturuyor viks sur gogsune diye hiriltisi var gecer diyor bi kere surdum ay iyikide bisey olmadi kzima Ben kendim kullaniyorum ondan surdum bebekler icin olanindan yoktu 
tarafından
Sürme canım bebekler için olanını al kullan
0 oy
(112 puan) tarafından
Vıcks lerin üstünde yazıyor zaten 1 yaşından önce kullanımı yasaktır diye. Alan anneler üstünü  okuyup almalı
tarafından
Bencede canım
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Ay valla korktum yaa :( kızımın yanakları kuru diye bepantol sürüyordum arada  ondan bir sey olmaz insallah :((
tarafından
Bebek için olanı var canım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,385 göst.
4 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
7 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
2 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 304 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,442 soru

24,124,836 cevap

333,682 kullanıcı

...